Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinada açılan "genel" birlikler

Başlatan HighFeel has left, 16 Ağustos 2020, 23:10:46
Okunma sayısı 3549 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
Ynt: Rinada açılan "genel" birlikler
« Yanıtla #40 : 18 Ağustos 2020, 14:52:53 »
İnsanlarmı veriyor onay insanlara kaliteli şeyler sunmak zorunda değiliz, yetkililere kaliteli şeyler sunmak zorundayız.
Sen LSRP+ edit yapan bir birliğe katılır mısın? ayrıca onay almak için mi birlik açıyorsun yoksa rol yapmak için mi? sanırım sen onay almak için birlik açıyorsun.
Rol yapmak için birlik açıyorum onay almak için ss atıyorum, sadece amacım rol olsa neden rol ss atayım? ayrıca adamın belki kemik kadrosu var birlige adam almayacak yada öyle editlemek istiyor sizemi düştü bunu sorgulamak?
Sunucunun amacı dışında oynuyorsun, sunucu sadece rol yapmak amaçlı oluşturuldu, onay alınmak için değil, onay için oynuyorsan bırak oynama zaten.
Birlik tanıtımları ne için oluşturuldu insanlara gösteri yapmak içinmi? doğru oku dediğimi.SS atmayı onay almak için yapıyorum, yoksa ss atmaya ne gerek var? sunucuda illaha birlik açmak zorundamıyım? neden onay almak için oynayayım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 18 Ağustos 2020, 14:58:34 »
İnsanlarmı veriyor onay insanlara kaliteli şeyler sunmak zorunda değiliz, yetkililere kaliteli şeyler sunmak zorundayız.
Sen LSRP+ edit yapan bir birliğe katılır mısın? ayrıca onay almak için mi birlik açıyorsun yoksa rol yapmak için mi? sanırım sen onay almak için birlik açıyorsun.
Rol yapmak için birlik açıyorum onay almak için ss atıyorum, sadece amacım rol olsa neden rol ss atayım? ayrıca adamın belki kemik kadrosu var birlige adam almayacak yada öyle editlemek istiyor sizemi düştü bunu sorgulamak?
Sunucunun amacı dışında oynuyorsun, sunucu sadece rol yapmak amaçlı oluşturuldu, onay alınmak için değil, onay için oynuyorsan bırak oynama zaten.
Birlik tanıtımları ne için oluşturuldu insanlara gösteri yapmak içinmi? doğru oku dediğimi.SS atmayı onay almak için yapıyorum, yoksa ss atmaya ne gerek var? sunucuda illaha birlik açmak zorundamıyım? neden onay almak için oynayayım.
Açtığın birliği rol yapmak için değil, onay almak için sürdürdüğünü ve buna bağlı olarak insanlara hitap etmesi gereken kısımları yetkiliye çevirdiğini söylediğin için haklı bir görüşte bulunmuş. Basit bir mantıkla düşün, birlik TANITIMLARI kısmında bir birliğin varsa kendini yetkililere olduğu kadar oyunculara da tanıtman gerek. Bu yüzden sadece yetkilileri düşünürsen kendine bir destek bulamazsın.

LSRP+ ve CS6 arasındaki muhabbetlere yorumum yok. CS6 kullanmayıp LSRP+ ile iyi editleyen, CS6 ile batıran insanlar da var. Kimin nasıl hoşuna gidiyorsa istediği gibi rol görüntülerini düzenleyebilir.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 18 Ağustos 2020, 17:35:03 »
Açtığın birliği rol yapmak için değil, onay almak için sürdürdüğünü ve buna bağlı olarak insanlara hitap etmesi gereken kısımları yetkiliye çevirdiğini söylediğin için haklı bir görüşte bulunmuş. Basit bir mantıkla düşün, birlik TANITIMLARI kısmında bir birliğin varsa kendini yetkililere olduğu kadar oyunculara da tanıtman gerek. Bu yüzden sadece yetkilileri düşünürsen kendine bir destek bulamazsın.

LSRP+ ve CS6 arasındaki muhabbetlere yorumum yok. CS6 kullanmayıp LSRP+ ile iyi editleyen, CS6 ile batıran insanlar da var. Kimin nasıl hoşuna gidiyorsa istediği gibi rol görüntülerini düzenleyebilir.
Kendimi yetkililere daha çok ifade etme konusunda ön plana çıkmak isterim, konu oyunculara gelince her oyuncu farklı sever her oyuncuya muhamele yapacak kimsenin hali yoktur biri Cs6 editleyin biri LSRP+ editleyin diye öneri yapar.Yaptığımız roller ile önerisi olabilir ama LSRP+ yada Cs6 ile tercih önerisini yetkililerin sunması gerekir her oyuncuya hitap edemeyiz.Ayrıca ben orda ss kısmından bahsettim rol kısmını tabiki kendi isteğime göre yapıcam, ama ss kısmından Cs6'dan editlemelisiniz! gibi bir kural olmadığı için birligi olanlar uzun uzun uğraşmak istemeyebilir.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 18 Ağustos 2020, 17:37:00 »
Rolleri gene yaparsın birliğinle, ama kimsenin okadar ss'i sadece insanlara göstermek istediği için editlemeye uğraştığını düşünmüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #44 : 18 Ağustos 2020, 17:51:22 »
Bencede edit önemlidir. Yaptığın roller gibi, editinde bir o kadar iyi olmalı bana kalırsa. Hem güzel bi tanıtımın olur, hemde cs6'yı az çok öğrenirsin

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #45 : 18 Ağustos 2020, 21:44:07 »
herkes cs6 kullanamayabilir.Belki bilgisayarı kaldırmıyordur belki karmaşık geliyordur belkide uğraşmak istemiyordur bence çok önemli değil.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #46 : 18 Ağustos 2020, 21:50:28 »
Bencede edit önemlidir. Yaptığın roller gibi, editinde bir o kadar iyi olmalı bana kalırsa. Hem güzel bi tanıtımın olur, hemde cs6'yı az çok öğrenirsin
editin kötüyse yaptığın rolün bir anlamı kalmıyor zaten ve kimse okumakta zorlandığı bir rol editinin tanıtımını takip etmez, bu yüzden edit önemlidir.

bu arada sunucuda böyle şeyler normal, sonuçta medium rp knk :dd

Çevrimdışı Jokerxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2020, 22:21
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
« Yanıtla #47 : 18 Ağustos 2020, 22:10:41 »
bide düzgün rol yapıp emeğinin karşılığını alamayan alfalar var  8)
Spoiler:
he bide çok haklısın

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #48 : 18 Ağustos 2020, 23:15:00 »
hey, dosdum, skrt skrt, bleedat, uyusturucu ha, burda boyle dolasamazsın, rekt, icraat

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59