Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinada açılan "genel" birlikler

Başlatan HighFeel has left, 16 Ağustos 2020, 23:10:46
Okunma sayısı 3530 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alî

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2024, 00:29
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2024, 03:01
Toplam oynama: 94 gün, 16 saat
Ynt: Rinada açılan "genel" birlikler
« Yanıtla #30 : 17 Ağustos 2020, 22:33:38 »
2- LSRP+'den yapılan kalitesiz editler.
Bu ne alaka anlamadım? Ben zorunluluktan lsrp+'den editliyorum. CS6 hata veriyor bende.

Sizin kitlenizi anlıyorum, yaptığınız rol oldukça berbat ve kalitesiz. Sizde görsel şölen sunma peşindesiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
Son giriş: 04 Mayıs 2021, 11:31
« Yanıtla #31 : 18 Ağustos 2020, 07:24:58 »
2- LSRP+'den yapılan kalitesiz editler.
Bu ne alaka anlamadım? Ben zorunluluktan lsrp+'den editliyorum. CS6 hata veriyor bende.

Sizin kitlenizi anlıyorum, yaptığınız rol oldukça berbat ve kalitesiz. Sizde görsel şölen sunma peşindesiniz.
İnsanlara kaliteli bir şeyler sunmak istiyorsanız  cs6 kullanmak zorundasınız, boşu boşuna lsrp+ programını savunmayın bana.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #32 : 18 Ağustos 2020, 10:40:34 »
İnsanlarmı veriyor onay insanlara kaliteli şeyler sunmak zorunda değiliz, yetkililere kaliteli şeyler sunmak zorundayız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
« Yanıtla #33 : 18 Ağustos 2020, 11:20:26 »
İnsanlarmı veriyor onay insanlara kaliteli şeyler sunmak zorunda değiliz, yetkililere kaliteli şeyler sunmak zorundayız.
Sen LSRP+ edit yapan bir birliğe katılır mısın? ayrıca onay almak için mi birlik açıyorsun yoksa rol yapmak için mi? sanırım sen onay almak için birlik açıyorsun.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #34 : 18 Ağustos 2020, 11:31:45 »
Sen LSRP+ edit yapan bir birliğe katılır mısın? ayrıca onay almak için mi birlik açıyorsun yoksa rol yapmak için mi? sanırım sen onay almak için birlik açıyorsun.
Rol yapmak için birlik açıyorum onay almak için ss atıyorum, sadece amacım rol olsa neden rol ss atayım? ayrıca adamın belki kemik kadrosu var birlige adam almayacak yada öyle editlemek istiyor sizemi düştü bunu sorgulamak?

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #35 : 18 Ağustos 2020, 11:42:07 »
Birliklerin rolleri ana konu ama konu yine editlere kaydırılıyor. Ne güzel.
Foruma atılan rollerin %99'unu kimse okumuyor zaten. Eğer kadın karakteriniz yoksa karakter tanıtımınız ilgi görmüyor (kadın karakterlerin gördüğü ilgi malum rollerden değil), birlik tanıtımına attığınız rolleri bir birlik moderatörleri okuyor bir de belki size kinli birisi varsa açığınızı arayan kişiler okuyor.
Meraktan giriyorsunuz bir birlik tanıtımına; LSRP editliyorsa çöp, CS6 editliyorsa kral muamelesi. CS6 ile editlenen SS'ler tabii ki göze hitap ediyor ama bu rolleri kimse okumuyor zaten, göze hitap etse ne yazar? Yapılan rol okunsa orada belki de güzel roller yatıyor. Ama yok, buna karşın savunma da "lsrp editleyenler genellikle kötü rol yapıyo" oluyor, genelleme yapılıyor. Saçma diyaloglar dediğiniz LSRP editleri güzel bir açıdan alınıp CS6 ile editlense roller okunmadan direkt kaliteli sayılacak zaten. Değil mi?
Onay almak için mi birlik açıyorsunuz rol yapmak için mi diye soruluyor konu yine ediye bağlanıyor. Adam zaten editine değil rolüne önem veriyorsa rol yapmak için birlik açıyordur değil mi? Bu bakış açısından bakınca herhalde foruma rol bile atmayan, karakterini açıp sadece rolüne oyununa bakanlar çöpün çöpü oluyor.
Ben bu konu hakkında görüşlerimi daha önce konu açarak paylaştım. Konu altında da daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Fikirlerimi gerçekten tartışmak isteyenler bu iletiyi alıntılamak yerine profilimdeki DC adresini ekleyebilir veya özel ileti kutumu ateşlendirebilir.

Alıntı yapılan: Janisty'den sevdiğim bir söz
Birlik tanıtımlarınıza her gün Adobe Photoshop başında saatler harcayarak attığınız "ScreenShot" görüntüleri, ancak oyunda basite kaçtığınız chatlog özetleri sizi İyi Role-Play oyuncusu" yapmaz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Eylül 2020, 10:35
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
« Yanıtla #36 : 18 Ağustos 2020, 11:56:43 »
rolü nasıl editlediğin değil, içeriği önemlidir
isterse paintten editlesin, hiç fark etmez. önemli olan rolü nasıl yaptığı. LSRP ya da CS6dan editleyince hiç bir şey değişmiyor. rol yine aynı rol, karakter yine aynı karakter. bu yüzden "LSRP kullananlar lowdur" demek elinize hiç bir şey geçirmez. atılan rollerde edite değil de biraz rolün içeriğine bakarsanız dediğimi anlarsınız

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
« Yanıtla #37 : 18 Ağustos 2020, 13:10:11 »
Rol yapmak için birlik açıyorum onay almak için ss atıyorum, sadece amacım rol olsa neden rol ss atayım? ayrıca adamın belki kemik kadrosu var birlige adam almayacak yada öyle editlemek istiyor sizemi düştü bunu sorgulamak?
Sunucunun amacı dışında oynuyorsun, sunucu sadece rol yapmak amaçlı oluşturuldu, onay alınmak için değil, onay için oynuyorsan bırak oynama zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
« Yanıtla #38 : 18 Ağustos 2020, 13:11:50 »
isterse paintten editlesin, hiç fark etmez. önemli olan rolü nasıl yaptığı. LSRP ya da CS6dan editleyince hiç bir şey değişmiyor. rol yine aynı rol, karakter yine aynı karakter. bu yüzden "LSRP kullananlar lowdur" demek elinize hiç bir şey geçirmez. atılan rollerde edite değil de biraz rolün içeriğine bakarsanız dediğimi anlarsınız
Bak yine söylüyorum, LSRP+'den edit yapan kişilere bir şey dedim mi ben? hayır demedim.Benim lafım LSRP+ programından kalitesize edit yapanlara, LSRP+ programını kullanan lowdur diye bir şey söylemedim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Eylül 2020, 10:35
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
« Yanıtla #39 : 18 Ağustos 2020, 14:30:38 »
Bak yine söylüyorum, LSRP+'den edit yapan kişilere bir şey dedim mi ben? hayır demedim.Benim lafım LSRP+ programından kalitesize edit yapanlara, LSRP+ programını kullanan lowdur diye bir şey söylemedim.
bende zaten sen LSRP kullanan lowdur dedin demedim, genel bir yanılgıdan bahsettim