Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinada açılan "genel" birlikler

Başlatan HighFeel has left, 16 Ağustos 2020, 23:10:46
Okunma sayısı 3505 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rinada açılan "genel" birlikler
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2020, 11:53:08 »
LSRP+'ın bu kadar dışlanması saçma. CS6'yı bilgisayarı kaldırmadığı için LSRP kullanan veya CS6'ya kafa yormamak için LSRP'yi tercih eden arkadaşlarım var. Açılama ve font ayarı yapıldıktan sonra LSRP göz kanatmaz. Bunun haricinde bu tip konsept ihlali yapan birlikleri gerekli kanıtlarınız ile beraber ticket üzerinden konsept şikayeti bölümüne şikayet edebilirsiniz. Eğer ticket kabul edilirse bu tip birlikler konsept yetersizliği nedeniyle bir daha açılmamak üzere kapanıyor. Birlik başvurusu konusu için daha önce ARGE'ler açıldı ve reddedildi. Maalesef tüm kullanıcılar ARGE bölümünü incelemedikleri için verilen desteğin pek bir manası yok. 1000 kişilik sunucuda olsa olsa 100-200 kişi ARGE inceliyor ve bu kullanııların hepsi destek verse bile kalan 800 kişinin fikri alınamıyor. Bu nedenle forumdan ne kadar destek verilirse verilsin yönetimin birlik başvurusu sistemi konusunda fikrinin değişeceğini düşünmüyorum
Aga neden herkes sevkiyat rolu yapıyor onu anlamadım, illaha bir organizasyonun sevkiyat yapmasımı lazım aç işletmeni orda döndür ticaretini.
Organizasyon veya örgüt, buraya mensup birkaç büyük ailenin bir araya gelmesiyle oluşuyor (bkz: cosa nostra, yakuza, triad vb.) ve bu tip örgütlere üye olan wiseguyların elden satış yapması aşırı saçma olur. Hatta İtalyan kültüründe outsider rütbelerinin de sokakta uyuşturucu satışı yapıyor olması bile aileye dahil olmamalarına rağmen problem olarak görülebilir. Elden yapılan satışlarda dedektifin kucağında düşme riski fazla oluyor. Bunun yerine üretilen uyuşturucular organizasyona üye olan aileler arasında sevkiyatlanır veya bir ailenin himayesi altında olan çetelere sokakta satış yapmaları için verilir. Mantıklı olan yol bu olmalıdır.

cs6yı en düşük sistemli pc bile kaldırır. LSRPde her şeyi kendi kafana göre yapıyorsun o zaman rol yapmanın ne anlamı kaldı?

ek olarak

Sene 2020 hala organizeler topluca değil bir ve ya üç kişi gönderiyorlar.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2020, 12:07:45 »
LSRP+'ın bu kadar dışlanması saçma. CS6'yı bilgisayarı kaldırmadığı için LSRP kullanan veya CS6'ya kafa yormamak için LSRP'yi tercih eden arkadaşlarım var. Açılama ve font ayarı yapıldıktan sonra LSRP göz kanatmaz. Bunun haricinde bu tip konsept ihlali yapan birlikleri gerekli kanıtlarınız ile beraber ticket üzerinden konsept şikayeti bölümüne şikayet edebilirsiniz. Eğer ticket kabul edilirse bu tip birlikler konsept yetersizliği nedeniyle bir daha açılmamak üzere kapanıyor. Birlik başvurusu konusu için daha önce ARGE'ler açıldı ve reddedildi. Maalesef tüm kullanıcılar ARGE bölümünü incelemedikleri için verilen desteğin pek bir manası yok. 1000 kişilik sunucuda olsa olsa 100-200 kişi ARGE inceliyor ve bu kullanııların hepsi destek verse bile kalan 800 kişinin fikri alınamıyor. Bu nedenle forumdan ne kadar destek verilirse verilsin yönetimin birlik başvurusu sistemi konusunda fikrinin değişeceğini düşünmüyorum
Aga neden herkes sevkiyat rolu yapıyor onu anlamadım, illaha bir organizasyonun sevkiyat yapmasımı lazım aç işletmeni orda döndür ticaretini.
Organizasyon veya örgüt, buraya mensup birkaç büyük ailenin bir araya gelmesiyle oluşuyor (bkz: cosa nostra, yakuza, triad vb.) ve bu tip örgütlere üye olan wiseguyların elden satış yapması aşırı saçma olur. Hatta İtalyan kültüründe outsider rütbelerinin de sokakta uyuşturucu satışı yapıyor olması bile aileye dahil olmamalarına rağmen problem olarak görülebilir. Elden yapılan satışlarda dedektifin kucağında düşme riski fazla oluyor. Bunun yerine üretilen uyuşturucular organizasyona üye olan aileler arasında sevkiyatlanır veya bir ailenin himayesi altında olan çetelere sokakta satış yapmaları için verilir. Mantıklı olan yol bu olmalıdır.

cs6yı en düşük sistemli pc bile kaldırır. LSRPde her şeyi kendi kafana göre yapıyorsun o zaman rol yapmanın ne anlamı kaldı?

ek olarak

Sene 2020 hala organizeler topluca değil bir ve ya üç kişi gönderiyorlar.
CS6'da kafamıza göre yazamıyor muyuz? Basit, konuşma chatboxuna sadece blabla yazacağınıza Karakter Adi: blabla yazın ve bunu editleyin. LSRP'de kafanıza göre yazıyorsunuz ile aynı mantık oluyor.
CS6 kaldırmaktan maksat CS6'yı açması değil. 1.5-2 GB rami olan, chipset 64 MB ekran kartı bulunan bir bilgisayar da CS6 açar. Keza bu bilgisayarda record yöntemiyle bile edit yapmanız düşünemeyeceğiniz kadar bilgisayarı donduruyor, 30 saniyelik iş 2-3 dakikaya uzayabiliyor. Programın vereceği hatalara değinmiyorum. Ben bile sunucudaki en geniş çaplı CS6 edit rehberine sahip olmama rağmen eski bilgisayarımda CS6'nın verdiği hatalardan bunalıyor ve bazen LSRP kullanıyordum. İnsanları yaptığı edite göre yargılamak çok saçma.
Bir sevkiyat rolü zaten 30 kişiyle yapılmaz. Bu tip durumlarda da konsept şikayeti oluşturulabilir.

Çevrimdışı WHATSUPP CUZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:22
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2020, 12:08:56 »
ispanyol sokagi

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2020, 13:21:02 »
Bu konuda yazılmış bütün kelimelere harfiyen katılıyorum, yetkililerin üzerinde durması gereken hassas bir konu olduğunu düşünmekteyim, ellerine fikirlerine sağlık güzel düşünüp yazmışsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2020, 13:26:49 »
İşin kötüsü yetkililer bunlara bakmıyor ki onlarında yeterli bilgiye sahip olduklarını sanmıyorum. Lütfen kültürü öğrenip açın, ss edit konusundada biraz katı olunmalı bana kalırsa. LSRP+ kullanılsa bile, iyi kullanılmalı. Saçma sapan diyaloglar geçen roller silinmeli.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
Son giriş: 04 Mayıs 2021, 11:31
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2020, 14:06:04 »
Bu arada "LSRP+" programına kötü demedim ki, BABAYİĞİT gayet iyi edit yapıyordu LSRP+ programı ile.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2020, 18:29:19 »
evet cs6 kullanmak zorundasınız birlik açıp insanlara güzel ve estetik bir şeyler göstermek istiyorsanız tabii

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2020, 19:25:30 »
Bence her şekil edit yönteminin hoş karşılanması gerekir, farklılıklara saygı göstermeyen birlikler çok durmuyor zaten. Onun dışında edit yapılacaksa göze hoş görünmesi lazım, LSRP+'nın sadece bazı kitlenin çamur atması sonucu sevilmediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tunahanizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kione Wade Lv.22
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 14:25
Toplam oynama: 68 gün, 4 saat
Son giriş: 16 Mart 2022, 20:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2020, 19:41:15 »
bak şeylerde var, kültür adını kullanıp kültürle alakası olmayan birlikler
örnek olarak bi arkadaş 18 street gang diye birlik açmıştı ama 18 ile gram alakası yok, hispanik çetesi içinde zenciler falan vardı. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır. Uyardığımızda saçma saçma konuşuyorlar yok yasak değil şöyle böyle insanın canını sıkıyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2020, 22:02:30 »
2- LSRP+'den yapılan kalitesiz editler.
Bu ne alaka anlamadım? Ben zorunluluktan lsrp+'den editliyorum. CS6 hata veriyor bende.

Sizin kitlenizi anlıyorum, yaptığınız rol oldukça berbat ve kalitesiz. Sizde görsel şölen sunma peşindesiniz.