LSRP+'ın bu kadar dışlanması saçma. CS6'yı bilgisayarı kaldırmadığı için LSRP kullanan veya CS6'ya kafa yormamak için LSRP'yi tercih eden arkadaşlarım var. Açılama ve font ayarı yapıldıktan sonra LSRP göz kanatmaz. Bunun haricinde bu tip konsept ihlali yapan birlikleri gerekli kanıtlarınız ile beraber ticket üzerinden konsept şikayeti bölümüne şikayet edebilirsiniz. Eğer ticket kabul edilirse bu tip birlikler konsept yetersizliği nedeniyle bir daha açılmamak üzere kapanıyor. Birlik başvurusu konusu için daha önce ARGE'ler açıldı ve reddedildi. Maalesef tüm kullanıcılar ARGE bölümünü incelemedikleri için verilen desteğin pek bir manası yok. 1000 kişilik sunucuda olsa olsa 100-200 kişi ARGE inceliyor ve bu kullanııların hepsi destek verse bile kalan 800 kişinin fikri alınamıyor. Bu nedenle forumdan ne kadar destek verilirse verilsin yönetimin birlik başvurusu sistemi konusunda fikrinin değişeceğini düşünmüyorum
Aga neden herkes sevkiyat rolu yapıyor onu anlamadım, illaha bir organizasyonun sevkiyat yapmasımı lazım aç işletmeni orda döndür ticaretini.
Organizasyon veya örgüt, buraya mensup birkaç büyük ailenin bir araya gelmesiyle oluşuyor (bkz: cosa nostra, yakuza, triad vb.) ve bu tip örgütlere üye olan wiseguyların elden satış yapması aşırı saçma olur. Hatta İtalyan kültüründe outsider rütbelerinin de sokakta uyuşturucu satışı yapıyor olması bile aileye dahil olmamalarına rağmen problem olarak görülebilir. Elden yapılan satışlarda dedektifin kucağında düşme riski fazla oluyor. Bunun yerine üretilen uyuşturucular organizasyona üye olan aileler arasında sevkiyatlanır veya bir ailenin himayesi altında olan çetelere sokakta satış yapmaları için verilir. Mantıklı olan yol bu olmalıdır.
cs6yı en düşük sistemli pc bile kaldırır. LSRPde her şeyi kendi kafana göre yapıyorsun o zaman rol yapmanın ne anlamı kaldı?
ek olarak
Sene 2020 hala organizeler topluca değil bir ve ya üç kişi gönderiyorlar.
CS6'da kafamıza göre yazamıyor muyuz? Basit, konuşma chatboxuna sadece blabla yazacağınıza Karakter Adi: blabla yazın ve bunu editleyin. LSRP'de kafanıza göre yazıyorsunuz ile aynı mantık oluyor.
CS6 kaldırmaktan maksat CS6'yı açması değil. 1.5-2 GB rami olan, chipset 64 MB ekran kartı bulunan bir bilgisayar da CS6 açar. Keza bu bilgisayarda record yöntemiyle bile edit yapmanız düşünemeyeceğiniz kadar bilgisayarı donduruyor, 30 saniyelik iş 2-3 dakikaya uzayabiliyor. Programın vereceği hatalara değinmiyorum. Ben bile sunucudaki en geniş çaplı CS6 edit rehberine sahip olmama rağmen eski bilgisayarımda CS6'nın verdiği hatalardan bunalıyor ve bazen LSRP kullanıyordum. İnsanları yaptığı edite göre yargılamak çok saçma.
Bir sevkiyat rolü zaten 30 kişiyle yapılmaz. Bu tip durumlarda da konsept şikayeti oluşturulabilir.