Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/Surukle Sivillere eklenmesi, KONUYA AÇIKLIK VE KESİNLİK BİLDİRGESİ YAYINLANDI!

Başlatan AMCAYLA100LES, 20 Ocak 2019, 15:15:51
Okunma sayısı 2464 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Gerek yok
Kardeşim polis rolü yapıyorsun hava hoş tabi, bütün polislere sistemsel Özellik desteği var polislerden kalksın ozaman onlardada onay gelsin /kabul kelepce diye?
Bizim ne eksiğimiz var nankörlük yapmasın polis arkadaşlar.
Yapacak birşey yok kardeşim trolleyenler olacakdır illa ozaman Yönetimin Herşeyde bahanesi olan cümlesi gibi ;
ŞİKAYET AÇIN.
Buda böyle, yapıcak birşey yok ben adam kaçırmak istiyorum, fidye almak istiyorum rollerimi yapmak istiyorum, Çocuğun teki oradan baltalıyacak arkadaşları gelecek yada polis gelecek Rol yapamıyoruz.
Ozaman sunucu temizlenecek yapcak birşey yok bu gelmesi gerek.
neden il-legal rol sadece /surukle yazmak ya da ateş etmek falan mı? Şuan sunucudaki il-legallerin çoğu silahlarını mahallesinde tutuyor?
Ne yani PD'de olanlar Thor'un çekici gibi adamları sürükleyebiliyor da neden İl-Legal'ler sürükleyemiyor ?
İl-Legal'ler o kadar güçsüz mü yoksa Thor'un gücü onlar da yokmu ?
PD Thor olmuş, insanları sürükleyebiliyor.
İl-legal'ler Thor olamamış, insanları sürükleyemiyor. Bu kadar güçsüzler mi ?
Sen beni gel kaçır, tut sürükle bak nasıl geliyorum. Güçle alakası yok, sistem suistimal ediliyor diye kaldırıldı.

Çevrimdışı uuğur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 21:07
Toplam oynama: 39 gün, 9 saat
Destekliyorum.

Çevrimdışı lil angel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mayıs 2020, 03:48
Toplam oynama: 75 gün, 17 saat
Bak ne güzel söyledin, o halde sunucu temizlensin 1000 oyuncu göreceğiz diye güzelim sunucu saçma sapan insanlarla dolmasın, Ya eklenecek, yada 200 oyuncuyla yetinecek bu sunucu yapacak birşey yok elbette ihlal yapan çıkacaktır.

Aslında öyle ama, şimdi biryandan düşün kardeşim PD üyesi gibi duran adama ipbağlanmayacak.
Bunda ihlal görmüyorum yerde yatan yaralının elini bağlamak onu sürüklemek bunun neresi ihlal?
Bunu yapmak için düşürüyorsa adamı bu zaten DM olur. Dm cezasıda epeyi ağır
Kardeşim/abi bu yönde çok haklısın sunucu sırf kişi rekorunu gećsin diye RP sunucusunun içinden geçiyorlar.
ESKİ RİNAYI İSTİYORUM!

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
Çok gerek var,il-legallerin rolleri baltalanıp duruyor 2 3 geliyor /b kanalından CAPS açmış yazıyor /surukle'de yapamıyorsun al başına belayı.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Gerek yok
Kardeşim polis rolü yapıyorsun hava hoş tabi, bütün polislere sistemsel Özellik desteği var polislerden kalksın ozaman onlardada onay gelsin /kabul kelepce diye?
Bizim ne eksiğimiz var nankörlük yapmasın polis arkadaşlar.
Yapacak birşey yok kardeşim trolleyenler olacakdır illa ozaman Yönetimin Herşeyde bahanesi olan cümlesi gibi ;
ŞİKAYET AÇIN.
Buda böyle, yapıcak birşey yok ben adam kaçırmak istiyorum, fidye almak istiyorum rollerimi yapmak istiyorum, Çocuğun teki oradan baltalıyacak arkadaşları gelecek yada polis gelecek Rol yapamıyoruz.
Ozaman sunucu temizlenecek yapcak birşey yok bu gelmesi gerek.
neden il-legal rol sadece /surukle yazmak ya da ateş etmek falan mı? Şuan sunucudaki il-legallerin çoğu silahlarını mahallesinde tutuyor?
Ne yani PD'de olanlar Thor'un çekici gibi adamları sürükleyebiliyor da neden İl-Legal'ler sürükleyemiyor ?
İl-Legal'ler o kadar güçsüz mü yoksa Thor'un gücü onlar da yokmu ?
PD Thor olmuş, insanları sürükleyebiliyor.
İl-legal'ler Thor olamamış, insanları sürükleyemiyor. Bu kadar güçsüzler mi ?
Sen beni gel kaçır, tut sürükle bak nasıl geliyorum. Güçle alakası yok, sistem suistimal ediliyor diye kaldırıldı.
Canım benim sen ve bazı polis arkadaşların çoğu bu şekilde role uyar onda sıkıntı yok ben manyakmıyım polis kaçıracağım mesele diğer oyuncular, buda demek oluyorki tüm rol bilenler role uyan oyuncular PD toplanmış.
Tüm herkesi ozaman PD almışlar Biz siviller/İllegal'ler BOTyerine koyuluyoruz, kendi kendimize takılıyoruz sizde eğleniyorsunuz, gerçekden lütfen yapmayın gözünüzü seveyim.
Sunucudaki illegal/sivil oyuncuların böyle olmasının sebebi sen değilsin, ama yapacak birşey yok olması gereken bu ve bu sadece söylediklerim söylemediğim birçok şey var BOT yerine koyuluyoruz.

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
Surukle eskiden vardı neden mi kalktı? Çünkü /surukle ile bir bug yapılıyordu şimdi açıklamak istemem açıklarsam eğer yeniden düzeltilmemiş bir şekilde gelirse o bugu kötü niyete kullanırlar.

Eğer /surukle bugu düzeltilirse bence gelsin.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
/telefonkir DESTEK

Çevrimdışı llModCazh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ocak 2019, 21:55
Toplam oynama: 62 gün, 21 saat
Bak ne güzel söyledin, o halde sunucu temizlensin 1000 oyuncu göreceğiz diye güzelim sunucu saçma sapan insanlarla dolmasın, Ya eklenecek, yada 200 oyuncuyla yetinecek bu sunucu yapacak birşey yok elbette ihlal yapan çıkacaktır.

Aslında öyle ama, şimdi biryandan düşün kardeşim PD üyesi gibi duran adama ipbağlanmayacak.
Bunda ihlal görmüyorum yerde yatan yaralının elini bağlamak onu sürüklemek bunun neresi ihlal?
Bunu yapmak için düşürüyorsa adamı bu zaten DM olur. Dm cezasıda epeyi ağır

arkadaş haklı, ama sistem yönünden değil. 1000 oyuncuyu görmede 250-300 oyuncu gör temiz oyuncu gör. gerek yok yani, sunucuya daha gta sa yı bilmeyenler bile kafasına göre girebiliyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
millete pd rolü yapıyorsun diye boş yapma, illegal bir birliği yönetiyorum ve /telefonkir dışında yine desteklemiyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11