Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/Surukle Sivillere eklenmesi, KONUYA AÇIKLIK VE KESİNLİK BİLDİRGESİ YAYINLANDI!

Başlatan AMCAYLA100LES, 20 Ocak 2019, 15:15:51
Okunma sayısı 2405 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
/surukle yazdığımızda yetkiniz yok uyarısı gelmesi, Yani Polis bir insanı sürükleyebiliyor, ama Sivil birisi yerde yatan adamı Sürüklemeye gücü yetmiyor sanırım, bu Roleplaya aykırı saçma RP Dir,
Etkisiz haldeki kullanıcıyı sürükleme sistemi geri gelmelidir, aksi halde çok saçmadır Bizim gücümüz yetmiyormu insan taşımaya, belki kaçırma rolü yapacağız ama adam baltalıyor rolü bir şekilde yapıyor birşeyler.

/İpbagla-/Gozbagla
Bu komutları'da etkisiz hale gelmiş yani bayılmış düşürülmüş bir oyuncu için İzinsiz kullanabilmeliyiz.
Yani karşıdaki kullanıcının onayını beklemeden /İpbagla yazdığımızda Bağlanabilmeli, goz baglamak için izin istememeliyiz Roller çok baltalanmakda.

Bu iki görüşüm eğer onay görmesse tarafımca çıkaracağım sonuç şudur ki kimse yanlış anlamasın, Bu sunucu PD'ye çalışıyor izlenimi çıkartır açık ve nettir, Gücenecekde birşeyin olmadığını düşünüyorum Yerde yatan adamı sürükleyemiyoruz, Bazı kendini polis sanan PO1 ler çat kelepçe takıp sürükleyebiliyor etkisiz halde olmasak bile...

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
DESTEKLENIYORSUN!!
/telefonkir gelmesi şart /surukle gelmesi de şart gelmediği taktirde dediğin gibi sunucu PD üzerine çalışıyor gibi görünebilir...

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
Bu yetkileri kötü yönde kullanan kural ihlalci bir sürü kişi çıkacaktır,- Desteklemiyorum.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bak ne güzel söyledin, o halde sunucu temizlensin 1000 oyuncu göreceğiz diye güzelim sunucu saçma sapan insanlarla dolmasın, Ya eklenecek, yada 200 oyuncuyla yetinecek bu sunucu yapacak birşey yok elbette ihlal yapan çıkacaktır.

Aslında öyle ama, şimdi biryandan düşün kardeşim PD üyesi gibi duran adama ipbağlanmayacak.
Bunda ihlal görmüyorum yerde yatan yaralının elini bağlamak onu sürüklemek bunun neresi ihlal?
Bunu yapmak için düşürüyorsa adamı bu zaten DM olur. Dm cezasıda epeyi ağır

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
/telefonkir destek

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
/İpbagla-/Gozbagla
Bu komutları'da etkisiz hale gelmiş yani bayılmış düşürülmüş bir oyuncu için İzinsiz kullanabilmeliyiz.
Yani karşıdaki kullanıcının onayını beklemeden /İpbagla yazdığımızda Bağlanabilmeli, goz baglamak için izin istememeliyiz Roller çok baltalanmakda.

Bu iki görüşüm eğer onay görmesse tarafımca çıkaracağım sonuç şudur ki kimse yanlış anlamasın, Bu sunucu PD'ye çalışıyor izlenimi çıkartır açık ve nettir, Gücenecekde birşeyin olmadığını düşünüyorum Yerde yatan adamı sürükleyemiyoruz, Bazı kendini polis sanan PO1 ler çat kelepçe takıp sürükleyebiliyor etkisiz halde olmasak bile...
[/quote]
-AĞĞĞ ADAM YERE DÜŞMÜŞ HEMEĞ TROLLİYEĞM.
* Renko ADAMI BAĞLAR VE TROLLER.
* Renko ADAM RELOG ATINCA /KÜ ATTI DİYE ŞİKAYET AÇAR.
-EĞĞĞĞĞ

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerek yok
Kardeşim polis rolü yapıyorsun hava hoş tabi, bütün polislere sistemsel Özellik desteği var polislerden kalksın ozaman onlardada onay gelsin /kabul kelepce diye?
Bizim ne eksiğimiz var nankörlük yapmasın polis arkadaşlar.
Yapacak birşey yok kardeşim trolleyenler olacakdır illa ozaman Yönetimin Herşeyde bahanesi olan cümlesi gibi ;
ŞİKAYET AÇIN.
Buda böyle, yapıcak birşey yok ben adam kaçırmak istiyorum, fidye almak istiyorum rollerimi yapmak istiyorum, Çocuğun teki oradan baltalıyacak arkadaşları gelecek yada polis gelecek Rol yapamıyoruz.
Ozaman sunucu temizlenecek yapcak birşey yok bu gelmesi gerek.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Gerek yok
Kardeşim polis rolü yapıyorsun hava hoş tabi, bütün polislere sistemsel Özellik desteği var polislerden kalksın ozaman onlardada onay gelsin /kabul kelepce diye?
Yapacak birşey yok kardeşim trolleyenler olacakdır illa ozaman Yönetimin Herşeyde bahanesi olan cümlesi gibi ;
ŞİKAYET AÇIN.
Buda böyle, yapıcak birşey yok ben adam kaçırmak istiyorum, fidye almak istiyorum rollerimi yapmak istiyorum, Çocuğun teki oradan baltalıyacak arkadaşları gelecek yada polis gelecek Rol yapamıyoruz.
neden il-legal rol sadece /surukle yazmak ya da ateş etmek falan mı? Şuan sunucudaki il-legallerin çoğu silahlarını mahallesinde tutuyor?

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
Gerek yok
ŞİKAYET AÇIN.
neden il-legal rol sadece /surukle yazmak ya da ateş etmek falan mı? Şuan sunucudaki il-legallerin çoğu silahlarını mahallesinde tutuyor?
Ne yani PD'de olanlar Thor'un çekici gibi adamları sürükleyebiliyor da neden İl-Legal'ler sürükleyemiyor ?
İl-Legal'ler o kadar güçsüz mü yoksa Thor'un gücü onlar da yokmu ?
PD Thor olmuş, insanları sürükleyebiliyor.
İl-legal'ler Thor olamamış, insanları sürükleyemiyor. Bu kadar güçsüzler mi ?