Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/Surukle Sivillere eklenmesi, KONUYA AÇIKLIK VE KESİNLİK BİLDİRGESİ YAYINLANDI!

Başlatan AMCAYLA100LES, 20 Ocak 2019, 15:15:51
Okunma sayısı 2404 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
millete pd rolü yapıyorsun diye boş yapma, illegal bir birliği yönetiyorum ve /telefonkir dışında yine desteklemiyorum.
Kardeşim senin gibi rolden kaçmak isteyen rol yapmak istemeyenler anca bunu söyler.
OOC olarak kaçırılmayı kimse istemez, ama sen OOC Korkunu ıc yansıtanlardansın işte olmasın istiyorsun.
Sürükle desem gelecekmisin? Boş yapmasın kimse güzellikle anlatmaya çalışıyoruz ama gerçekden Rol yapmak istiyorum ben Sanalika oynamak istiyorsanız gidin facebookta sanalika oynayın.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerek yok

Neden gerek olmadığını açıklayın sizi ilgilendiren bir durum yok,
Arkadaşlar gerçekten böyle kendi çıkarlarınızı düşünerek yorum yapıyorsunuzya Ar-ge konularında çıldırıyorum.
İhlal yapan olursa şikayet aç basit.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
millete pd rolü yapıyorsun diye boş yapma, illegal bir birliği yönetiyorum ve /telefonkir dışında yine desteklemiyorum.
Kardeşim senin gibi rolden kaçmak isteyen rol yapmak istemeyenler anca bunu söyler.
OOC olarak kaçırılmayı kimse istemez, ama sen OOC Korkunu ıc yansıtanlardansın işte olmasın istiyorsun.
Sürükle desem gelecekmisin? Boş yapmasın kimse güzellikle anlatmaya çalışıyoruz ama gerçekden Rol yapmak istiyorum ben Sanalika oynamak istiyorsanız gidin facebookta sanalika oynayın.
Sen kimsin bana rolden kaçıyorsun diyorsun ya? Sen benim ne zaman rolden kaçtığımı gördün? SA-MP platformunda 5 farklı sunucuda oynadım, oynadığım tek bir sunucuda bile 1 kere rol esnasında AFK, Refuse RP veya /q'den ceza almadım, almam da.
Spoiler:

bir sunucu kapandı, orada 2 kez ooc üsluptan cezam var,
sona kalan sunucuda ise ceza bile almadım zaten.
Tanımadığın kişiye sallama. Ayrıca inanmıyorsan zaten hepsinde forum adım aynı, kendin tek tek kontrol edebilirsin. Her neyse.

Bahsettiğin sistemlerin çok suistimal edileceğini düşünüyorum, ve her ne kadar bana/birliğime karşı da bu ihlaller yapılmış olsa da gelmemesi gereken bir sistem. Millet "ben pdyim ğoğoğo illegal gelişmesin" kafasıyla bunları demiyor.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bak kardeşim, suistimal edilecek diye birşeyi yapmamak nedir.
Dünden beri huzur operasyonu yapılıyor hoş güzel şeyler heradan beklemediğim şeyler, devam etsin temizlenelim.
Suistimal'i yapan oyuncudur, Ozaman her oyuncu organize olsun herşeyi suistimal etsin silah kalksın, araba kalksın,/B kalksın /pm kalksın.
Suistimal edilecek sistemi kaldırmayalım, Suistimale sebep olan insanları kaldıralım.
Ben şimdi genel olarak konuşuyorum bir oyuncuyu kaçırmaya kalksam ya mesaj atacak telefonundan, ya pm atıp,Telden yazdım diyecek, kaçacak kabul etmeyip oyalayacak o sırada polis gelecek bir sürü tantana.
Yani bazı şeyleri gözden geçirmek lazım.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Bazı kendini polis sanan PO1 ler çat kelepçe takıp sürükleyebiliyor etkisiz halde olmasak bile...

Bazı kendini polis sanan PO I derken neyi kast etmeye çalışıyorsun? Onlara sivil gibi davranacak değiller ya.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hetkezz biliyor rol yok çat takıyor kelepçeyi götürüyor hiçbirşeu yapamıyoelar sadece sistem.
Aynı şeyi biz neden yapamayalım?

Çevrimdışı THANOS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2019, 19:18
Toplam oynama: 44 gün, 19 saat
Destekliyorum olabilir babuş.

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
Arkadaşlar burada ki "ince" çizgiyi kavrayamıyorsunuz. Sunucu da belirli bir kısım Try Hard ile Hard Roleplay yapmak istiyor, reelde ne var ise, IC'de de bunu yapabilelim istiyor. Oyunda ise bu Try Hard - Hard Roleplay'e girdiğimiz adamlar ne yazık ki Low RP uyguluyor, kişiyi kaçıran adam istediği yere götürebilmesi için, hiç bir şekilde bağlamaması gerekiyor. Peki bu durumda başımıza ne gibi durum geliyor ? Kişi role uymuyor "helper'ların dediğini şikayet açın o zaman" demeyin biliyoruz o durumu zaten, role uymayan adam ya Fear RP yapmıyor, ya rolü tam gerçekleştirmiyor biz bu sistemlerin gelmesini o yüzden istiyoruz Il-Legal olarak zaten zorluk cekiyoruz, biraz da kolaylık olsun.
Araçta ki adamı sürüklüyor diyorlar araçta ki adama istek gönderilmesin bu yapilabilir herhalde ? Geçmişte olan bir sistem hangi sebepten kalktı ise o sebebi, açığın kapatılması için uğraşılması gerekir, ben bu kodlamaların nasıl yazıldığını/yapıldığını bilmiyorum ama zorluğunu da tahmin edebiliyorum. Eğer açık kapatılabilir ise belirli bir süreç içerisinde Hera tarafından cevap gelir ama yapılamıyor ise de mecburen bu bağlanmadan adam kaçırma rollerine devam edeceğiz...

Çevrimdışı grejuwa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2020, 19:25
Toplam oynama: 12 gün, 1 saat
Kesinlikle destekliyorum aynı olayı sabah yaşadım adam delirtti beni adamı sürüklüyorum ama yaralıdan çıkınca kaçıyor tam 4 kez yaralıya düşürdüm :D

+1 DESTEKLİYORUM