Gerek yok
Kardeşim polis rolü yapıyorsun hava hoş tabi, bütün polislere sistemsel Özellik desteği var polislerden kalksın ozaman onlardada onay gelsin /kabul kelepce diye?
Bizim ne eksiğimiz var nankörlük yapmasın polis arkadaşlar.
Yapacak birşey yok kardeşim trolleyenler olacakdır illa ozaman Yönetimin Herşeyde bahanesi olan cümlesi gibi ;
ŞİKAYET AÇIN.
Buda böyle, yapıcak birşey yok ben adam kaçırmak istiyorum, fidye almak istiyorum rollerimi yapmak istiyorum, Çocuğun teki oradan baltalıyacak arkadaşları gelecek yada polis gelecek Rol yapamıyoruz.
Ozaman sunucu temizlenecek yapcak birşey yok bu gelmesi gerek.
neden il-legal rol sadece /surukle yazmak ya da ateş etmek falan mı? Şuan sunucudaki il-legallerin çoğu silahlarını mahallesinde tutuyor?
Ne yani PD'de olanlar Thor'un çekici gibi adamları sürükleyebiliyor da neden İl-Legal'ler sürükleyemiyor ?
İl-Legal'ler o kadar güçsüz mü yoksa Thor'un gücü onlar da yokmu ?
PD Thor olmuş, insanları sürükleyebiliyor.
İl-legal'ler Thor olamamış, insanları sürükleyemiyor. Bu kadar güçsüzler mi ?
Sen beni gel kaçır, tut sürükle bak nasıl geliyorum. Güçle alakası yok, sistem suistimal ediliyor diye kaldırıldı.
Canım benim sen ve bazı polis arkadaşların çoğu bu şekilde role uyar onda sıkıntı yok ben manyakmıyım polis kaçıracağım mesele diğer oyuncular, buda demek oluyorki tüm rol bilenler role uyan oyuncular PD toplanmış.
Tüm herkesi ozaman PD almışlar Biz siviller/İllegal'ler
BOTyerine koyuluyoruz, kendi kendimize takılıyoruz sizde eğleniyorsunuz, gerçekden lütfen yapmayın gözünüzü seveyim.
Sunucudaki illegal/sivil oyuncuların böyle olmasının sebebi sen değilsin, ama yapacak birşey yok olması gereken bu ve bu sadece söylediklerim söylemediğim birçok şey var BOT yerine koyuluyoruz.