Hala gerçekten "pd üstün, illegal bitti ya illegal neden üstün değil." gibi muhabbeti çeviren var mı? Tuhaf çünkü.
İl-legal hiçbir zaman kazanamaz, devlet ya bu devlet adı üstünde "Los Santos Police Department" bu birlik her zaman üstün gelecek ve gelmek zorunda.
Bunu hiç kimse, hiçbir şey değiştiremez. İl-legalin yapması gereken tek şeyi şuan söylüyorum;
Polisi uyandırmadan, legal altında il-legal iş yönetmek. Ben bunu her zaman söylüyorum. Polis size dur ihtarı verirse durmak yerine kaçıyorsanız bu sizin hatanız. Aracınızda silah olsa dahi durmalısınız.
Polis kaçmayan kişiden şüphelenmez. Direnen, kaçan veya şüpheli davrananlara yönelir ki zaten bunu yaptığında da sonu göz altı oluyor.
Kendi adıma konuşuyorum, kaç defa birlik hoodlarına tek başıma girdim sergeant olduğum halde. Rol yapayım, il-legal pd ye düşman olmasın diyorum ama gidipte aldığım sonuç şu; "siktir git mahallemden." abi bu ne? Bunun yerine polisle dost neden olmuyorsun? Ic karakterin polisleri sevmiyor olabilir ama kendini dost olmaya zorla. Zamanı geldiğin de belki ona ihtiyacın olacak bazı işlerini yürütmen için veya hapise giderken hapisten çıkman için? İl-legalin yaptığı tek rol şuan bu; altıma sultan alıp, police cruiserın önünü keseyim /s Ne oldu!!, /s Sikik pd!!! diyip kaçayım yakalanınca quit atayım. Başka bir örnek, sakince duran bir police interceptor cruisera aracımdan çikarttiğim uzun namlulu silahımla ateş açayim falan sonra yine quir atayim vs. İl-legal bu değil. İl-legal ile yazdığım şeyi hakkıyla adam gibi rol yapan insanlarda var onlar üstüne alınmasın sözüm onlardan başkalarına.