Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

il-legal nedir, nasıl bitirilir?

Başlatan imyourgod, 18 Kasım 2018, 13:07:20
Okunma sayısı 4750 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: il-legal nedir, nasıl bitirilir?
« Yanıtla #30 : 20 Kasım 2018, 10:28:16 »
Cidden halen pd üstün muhabbeti geçiyor mu ya :D PD üstün olmayıp kim olacak?
ben

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #31 : 20 Kasım 2018, 11:36:43 »
Kolluk kuvvetleri her zaman bir adım önde olmalı. Biz devlet tarafından desteklenen eğitimli polis memurları olarak varsayılıyoruz. İllegal topluluğu ise bir kaç şişe vurarak silah tutmasını geliştiren bir kaç avuç sokak sakini. PD üstün ve üstün tutulmalı diye düşünüyorum. Yoksa ortada legaller ezilir.

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:12
Toplam oynama: 160 gün, 18 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Haziran 2023, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 02:45
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #32 : 20 Kasım 2018, 20:04:28 »
Güldürüyorsunuz be kardeşim. Alayınız mükemmel rol yapıyorsunuz. Yaptığınız rol ise "Lanet PD! , Anneni S*k*y*m PD! , Beni kovalasana PD!" bundan ibaret.  ;D ;D Kaçıp kaçıp yakalanınca /q.  ;D ;D

yakalanınca konuyu açan kişi q atmamış bak

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #33 : 20 Kasım 2018, 20:08:49 »
Kolluk kuvvetleri her zaman bir adım önde olmalı. Biz devlet tarafından desteklenen eğitimli polis memurları olarak varsayılıyoruz. İllegal topluluğu ise bir kaç şişe vurarak silah tutmasını geliştiren bir kaç avuç sokak sakini. PD üstün ve üstün tutulmalı diye düşünüyorum. Yoksa ortada legaller ezilir.
Hangi legaller
İnş idlewood lean1 ler değildir

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #34 : 20 Kasım 2018, 20:18:42 »
yalniz sokak sakini dedigin insanlarin bu hayatta kaybedecek seyleri yok adamlar zaten sifirda eksiye dussede birsey olmaz yani cekip senin kafana sikabilir polislerin buna gore rol yapmasi gerekiyor bu yuzden Birlesik Devletler sinirlari icerisinde ozellikle California'da kati bir müdahale sistemi var. Tabanca dedigimiz seyden elli dolara da bulabilirsin yuz dolara da cunku herkeste var. Hani soyle birseyde var PD her hangi biriyle role giriyor ve o arkadasin aleyhine isliyorsa rol hemen sikayet acicam diye zirliyor forumda saga sola satasiyor bence bu hareketler cok yanlis. İllegal topluluk dediginiz seye karsi rol yaparken bayagi ciddi rol yapmaniz gerekir ben mesela oyle yapardim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2020, 17:37
Toplam oynama: 66 gün, 16 saat
« Yanıtla #35 : 20 Kasım 2018, 20:24:46 »
Güldürüyorsunuz be kardeşim. Alayınız mükemmel rol yapıyorsunuz. Yaptığınız rol ise "Lanet PD! , Anneni S*k*y*m PD! , Beni kovalasana PD!" bundan ibaret.  ;D ;D Kaçıp kaçıp yakalanınca /q.  ;D ;D

yakalanınca konuyu açan kişi q atmamış bak

milleti vurup video çek kardeşim, sonra çok iyi rol yapıyorum diye gezin. Sizin doğanız bu, maalesef ki' insanları değiştiremiyoruz.

Çevrimdışı Tio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Aralık 2018, 14:28
Toplam oynama: 27 gün, 13 saat
« Yanıtla #36 : 20 Kasım 2018, 20:28:04 »
Sözde herkes North Hollywood saldırısını planlamış gibi hareket ediyor, VIP'den aldığınız zırhta amarit yok bu arada.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 20 Kasım 2018, 20:30:13 »
Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s

Rolden önce discord gel istersen konuşmayı öğreteyim ?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #38 : 20 Kasım 2018, 20:32:39 »
Hangi legaller
İnş idlewood lean1 ler değildir

Türleri o kadar az ki belli bile olmuyorlar.

yalniz sokak sakini dedigin insanlarin bu hayatta kaybedecek seyleri yok adamlar zaten sifirda eksiye dussede birsey olmaz yani cekip senin kafana sikabilir polislerin buna gore rol yapmasi gerekiyor bu yuzden Birlesik Devletler sinirlari icerisinde ozellikle California'da kati bir müdahale sistemi var. Tabanca dedigimiz seyden elli dolara da bulabilirsin yuz dolara da cunku herkeste var. Hani soyle birseyde var PD her hangi biriyle role giriyor ve o arkadasin aleyhine isliyorsa rol hemen sikayet acicam diye zirliyor forumda saga sola satasiyor bence bu hareketler cok yanlis. İllegal topluluk dediginiz seye karsi rol yaparken bayagi ciddi rol yapmaniz gerekir ben mesela oyle yapardim.

Sokak insanı madem hayatını düşmeyecek kadar psikoljik rol yapabiliyor bir polis memuru da görev aşkı uğruna kelle koltukta devriye atabilir ve çatışmaya girebilir. Tek fark birisi filmlerden esinlendiği hareketler ile çoşkuya gelen bir mahalle sakini diğeri ise senelerce eğitim almış çeşitli iç zırhları bulunan görev silahı ve devriye aracındaki ağır ve hafif mühimmata sahip olan bir devlet memuru. Tartışılır yönetilen karakterlere göre. Hayattan örnek verildiğinde internette yaygın olan videoları vakit bulup izlediğiniz de bir sıcak takipte belli bir hızdayken PIT atan bir polis memuru, banka soygununa giden sıradan bir polis memuru, silahlı çatışmaya dahil olup meslektaşlarını kurtarmaya çalışan bir polis memuru hayatını düşünmüyor diye mi değerlendirilmesi lazım? Herkesin fikirlerine saygı duyuyorum ama karşımda silahı var mı yok mu belli olmayan bir kişiye karşı aman kafama sıkar diye yaklaşamaz bir polis memuru. Nasıl ki karşısında her hangi bir koruması bulunmayan mahalle sakini silahına güvenip karşısına dikilebiliyor ise bunu polis memuru da yapabilir. İkisini karşı karşıya aldığımızda avantaj büyük bir fark ile polis memurunda olacaktır. ^^

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #39 : 20 Kasım 2018, 20:33:52 »
Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s

Rolden önce discord gel istersen konuşmayı öğreteyim ?

Çıkışta bekle beni der gibi oldu bu. Çocuksu çok