Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

il-legal nedir, nasıl bitirilir?

Başlatan imyourgod, 18 Kasım 2018, 13:07:20
Okunma sayısı 4766 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: il-legal nedir, nasıl bitirilir?
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2018, 20:27:44 »
Bariyer zaten sivillerin o bolgeden uzak durmasi icin konuluyor yani bariyeri gordugunuz, bildiginiz halde dibine girerseniz islem yapmasi normaldir ancak ates etmesi yanlis ki duruma baglidir bazen officer down durumlarinda tum bolge ve sehir guvenlik gucleri yuksek alarma geciyor yani gercek hayatta boyle isliyor tabi buradan sizlere anlatmak zor yasamadan bilemezsiniz.

Bariyer dışında olayı izlerken O.D olunca sana çok ateş açtılar sanırım ?
Nerede oturuyosun ? San diego ? Florida ? Texas ?

PD'nin yapamadığı roller yüzünden sunucuyu çok kişi bıraktı

Sniper ile adam vurarak uyarı ateşi açmaları ve olayın saçmalığını savunan dayanışma içerisinde olan birim üyeleri

Daha fazla nasıl özetlenir bilemem.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2018, 21:00:21 »
Mixin alnına vuracaklar demektir
Plakayı ve isimi gösteren mod kadar saçma bir şey görmedim

Dashcam denen sistemi araştırmanı öneririm.
100 küsür kişi içinden bu sistemi suistimal edeceklerin oranını tahmin etmek zor değil kaptanvid
Aralıktan beri çok şey gördüm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #22 : 19 Kasım 2018, 21:34:15 »

Sniper ile adam vurarak uyarı ateşi açmaları ve olayın saçmalığını savunan dayanışma içerisinde olan birim üyeleri

Sniper ile vurma olayini falan bilmiyorum ve pekte beni ilgilendirmiyor sonucta pd yonetim degilim. Ha Amerika Birlesik Devletleri sinirlari icerisinde guvenlik guclerinin tehlike olarak gordugu her hangi bir kisiyi ya da hareketi durdurma, mudahale etme ve devaminda olumcul mudahale etme hakki vardir. Gercek hayatta yapmaya yeltenemeyeceginiz seyleri oyun icersinde gerceklestirmeyin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2018, 23:03:26 »

Sniper ile vurma olayini falan bilmiyorum ve pekte beni ilgilendirmiyor sonucta pd yonetim degilim. Ha Amerika Birlesik Devletleri sinirlari icerisinde guvenlik guclerinin tehlike olarak gordugu her hangi bir kisiyi ya da hareketi durdurma, mudahale etme ve devaminda olumcul mudahale etme hakki vardir. Gercek hayatta yapmaya yeltenemeyeceginiz seyleri oyun icersinde gerceklestirmeyin.
Çok fazla önyargılı gibi gözükmek istemem ama şu gerçekçilik olayı sadece PD bünyesindekilere işlemiyor farkında mısınız. "Genelde" rolsel olarak altta kaldığınzda gerçekçilik muhabbeti döndürüyorsunuz ama bana kalırsa polisin sistemsel üstünlüğüne aşırı güvenmesi çok fazla nonrpye sebep oluyor benim görüşüm bu yönde

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #24 : 19 Kasım 2018, 23:06:08 »

Çok fazla önyargılı gibi gözükmek istemem ama şu gerçekçilik olayı sadece PD bünyesindekilere işlemiyor farkında mısınız. "Genelde" rolsel olarak altta kaldığınzda gerçekçilik muhabbeti döndürüyorsunuz ama bana kalırsa polisin sistemsel üstünlüğüne aşırı güvenmesi çok fazla nonrpye sebep oluyor benim görüşüm bu yönde
bu yanıtına katılıyorum, getto mahallesine gelip dünyanın en rahat insani gibi takılanlar var. Fear rp yapmama sebebi ise aracın içerisinde ve polis olması. Ama gel gör ki gerçek hayatta bir polisi zorla bile norte sokağına sokamazsın, götü yemez.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 19 Kasım 2018, 23:19:03 »
Pd'den biri ölse ne kaybedicek ki ? silah mı ? zırh mı ?

Bunun önüne geçilmesi gerek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 19 Kasım 2018, 23:52:30 »
PD'yi rol uzerine kurmak gercekten guzel olur ben mesela PD'de oldugum donemler benimle rol yapacak fazla kimseyi bulamiyordum ha bir iki kisi ile rol yapiyordum fakat yeteri kadar haz alamiyordum cok bunaltici oluyordu ben hic bir zaman rolsel olarak altta kalmadim ha ille de uste cikilacak diye bir kanun da yok yeri geldiginde altta kalmayi da bilmek lazim. PD rol uzerine kurulursa olusum icerisinde 1 tane adam bulamazsin cunku ben rolcuyum diye gezinenlerin hepsi kusura bakmasin onde giden trolldur. Gerci herseyin bir ayari var mesela sunucuda hakkiyla, noktasi noktasina rol yapabilen eleman sayisi oldukca az bu yuzdende PD'den rol beklemeniz biraz sacma olur cunku rol yapmaya calisan arkadaslar, troll cogunlugun yedigi haltlar yuzunden PD'nin gazabina maruz kaliyor bu konuda haklisiniz umarim PD yonetimi bu konuyu dikkate alir demek istemiyorum alacagindan da eminim lakin derdinizi bence iyi anlatin ki fikir ayriligina dusup bu konuyu uzatmayin, tartismayin yani.

İmkanim olsa PD'ye tekrar girip rol yapardim elimden geldigince fakat imkanim yok :(

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
« Yanıtla #27 : 20 Kasım 2018, 08:14:46 »
PD'yi rol uzerine kurmak gercekten guzel olur ben mesela PD'de oldugum donemler benimle rol yapacak fazla kimseyi bulamiyordum ha bir iki kisi ile rol yapiyordum fakat yeteri kadar haz alamiyordum cok bunaltici oluyordu ben hic bir zaman rolsel olarak altta kalmadim ha ille de uste cikilacak diye bir kanun da yok yeri geldiginde altta kalmayi da bilmek lazim. PD rol uzerine kurulursa olusum icerisinde 1 tane adam bulamazsin cunku ben rolcuyum diye gezinenlerin hepsi kusura bakmasin onde giden trolldur. Gerci herseyin bir ayari var mesela sunucuda hakkiyla, noktasi noktasina rol yapabilen eleman sayisi oldukca az bu yuzdende PD'den rol beklemeniz biraz sacma olur cunku rol yapmaya calisan arkadaslar, troll cogunlugun yedigi haltlar yuzunden PD'nin gazabina maruz kaliyor bu konuda haklisiniz umarim PD yonetimi bu konuyu dikkate alir demek istemiyorum alacagindan da eminim lakin derdinizi bence iyi anlatin ki fikir ayriligina dusup bu konuyu uzatmayin, tartismayin yani.

İmkanim olsa PD'ye tekrar girip rol yapardim elimden geldigince fakat imkanim yok :(
Bu yoruma katılıyorum PD rol yapmıyor diyenler çok fakat şunu düşündünüzmü? Adamı '55 için durduruyorsun ehliyet istiyorsun sistemsel olarak /lisansgoster ile gösteriyor, ehliyeti uzatmış olarak varsayıyoruz /me sağ eli ile ehliyeti kavrar diyoruz, bakıyoruz ehliyete ismini /yt den bildirip sicil kontrolü yaptırıyoruz sonrasında cezasını yazıyoruz adam deshcam al plakaya cezayı gönder diyor basıp gidiyor. Aynı şekilde durduruyoruz " Buyur aslan parçası, nabıyon baba" diye rol yapıyorlar otomatik rolü en kısa şekilde tutup gönderiyoruz çünkü adam trollüyor. Ama gerçekten rol yapanlarla role girmeye çalışıyoruz en azından PD'de ki çoğu arkadaş böyle. Arada illaki PD'de de hatalı olanlar vardır buna bir şey diyemem ama PD'yi kötüleyenler her zaman üstte olmak istiyor. Biz çatışmada düştüğümüzde /b den bölmüyoruz. İnanın polise sırf eğlence olsun diye sıkıp kaçanlar var yakalanınca da direk /q atıyor. O kadar sinir bozucu ki ama herhangi bir hakaret veya bir şey demiyoruz. Çoğu /q atana şikayet bile açılmıyor. Bir kişiyi kovalıyoruz kaçıyor adamlar PD'ye kini yüzünden kovalanan kişiyle alakası yok adam PD araçlarını kaza yaptırmak için geliyor çarpıyor. Yolda çevirme yapıyoruz yoldan geçen adam polisi bile bile eziyor. Maske takan çoğu kişi iki bullet, iki sultan polis aracını tarıyorlar, yakalanınca /q. PD'de rol yapsanız emin olun anlarsınız. (Güzel rol, en iyi PD rolü yapıyorum demiyorum.)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #28 : 20 Kasım 2018, 09:25:43 »
Cidden halen pd üstün muhabbeti geçiyor mu ya :D PD üstün olmayıp kim olacak?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #29 : 20 Kasım 2018, 09:29:10 »
Bariyer zaten sivillerin o bolgeden uzak durmasi icin konuluyor yani bariyeri gordugunuz, bildiginiz halde dibine girerseniz islem yapmasi normaldir ancak ates etmesi yanlis ki duruma baglidir bazen officer down durumlarinda tum bolge ve sehir guvenlik gucleri yuksek alarma geciyor yani gercek hayatta boyle isliyor tabi buradan sizlere anlatmak zor yasamadan bilemezsiniz.

Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s