Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7211 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #60 : 16 Eylül 2018, 23:32:44 »
Bu sunucuda nerdeyse bütün konseptlerde bulundum. Hala PD'ye saldırı yapılınca forumda "Artık sıkmayı bıraksanız" lafları dönüyor mu ya? Erkek memura bile tecavüz izni soran bir kitle burası. (Homoseksüel rolü yapanlara bir şey demiyorum, burada bahsettiğim kişilerin amaçları sadece gurur kırmak.)
Her gün polislere sıkıp bize rolden bahsedenlere cevap vermemek gerekiyor, öyle olanlar bu yorumu üstüne alınsın olmayanlara eyvallah.
Sen bunu cidden kafana mı taktın? Bir memur rolü yapıyorsan sana karşı yapılacak olan saldırılara karşı da sakin kalmalısın. Bu IC'de geçerli olmayabilir, karakterine bağlı. Ancak sırf birkaç kez vuruldun diye OOC'de böyle bir tavır alacaksan hiç alma, çünkü bir memuru vurmakta bir rol.
OOC tavır koydum diye birisine azar yiyodum az daha :( sürtük Michelle

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #61 : 17 Eylül 2018, 19:54:47 »
1. dönem başvurularında PD'ye katıldım, geçen haftalarda PD'den ayrıldım. PD'de bulunduğum kadarıyla düşüncelerim şunlar: PD yönetimi yetersiz kalıyor, IC rol az dönüyor, genelde çoğu şey OOC olarak TS'den gerçekleşiyor. İlk girdiğim zamanlar roller gayet güzeldi, ciddiyet vardı, oyundan tadımızı alıyorduk. Fakat sonrasında çoğunluk ayrıldı ve PD değişti, roller azaldı. PD sayısı baya bir azaldı ve eski tadı alamamaya başladık. Diğer çoğu userlarda PD'den ayrıldı. Son zamanlarda da PD'de torpil yapıldığını fark ettim. Çoğu kişi de bu torpilin farkındaydı, şikayette edildi fakat bir şey değişmedi. Onun dışında COMM1 frekanslarında genelde yetkililer de oyuncular da role dökmesi gereken durumları TS'den söylüyor. Ben pursuitlerde kötü araç sürüşlerinden dolayı tat alamıyordum. Tabii kimse her zaman en iyisi olamaz, hataları olur. Fakat genelde pursuitlerde PD'nin araç sürüşleri kötü oluyor. Fakat sunucudaki diğer userların sürüşleri de iyi değil tabii. Genel bir sorun bu. Onun dışında güzel zamanlarım da oldu tabii ki. Geceleri güzel operasyonlar yaptık, SWAT operasyonları çok zevkli oluyor. Siviller ile güzel roller yaptık, CODE-7 bildirip güzel roller çıkardık, ben çoğu anları video montajına döktüm ve paylaştım, geceleri sivil lobilerine geçip topluca IC roller çevirdik, SWAT-4, PUBG, MTA gibi farklı oyunlara da girdik. Bir ara 8 kişi SWAT-4 oynamıştık. Akademi öğrencileriyle ilgilendik, Ganjaman night shifte çıkanların banka hesaplarına $800 yatırıyordu, :D bazenleri kendi aramızda paintball oynadık. PD'ye girin, rolleri görün, tadınızı alın. Güzel bir birlik fakat bir süre sonra bazı kişiler ve roller sıkmaya başlayabiliyor.  ::)

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 18 Eylül 2018, 14:55:36 »
Çare Hamsterdam

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #63 : 18 Eylül 2018, 23:50:54 »
Abarti yönetiyordu PD nokta....... 

Çevrimdışı sanelamasta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Eylül 2018, 21:40
Toplam oynama: 9 gün, 13 saat
« Yanıtla #64 : 19 Eylül 2018, 02:44:24 »
1. dönem başvurularında PD'ye katıldım, geçen haftalarda PD'den ayrıldım. PD'de bulunduğum kadarıyla düşüncelerim şunlar: PD yönetimi yetersiz kalıyor, IC rol az dönüyor, genelde çoğu şey OOC olarak TS'den gerçekleşiyor. İlk girdiğim zamanlar roller gayet güzeldi, ciddiyet vardı, oyundan tadımızı alıyorduk. Fakat sonrasında çoğunluk ayrıldı ve PD değişti, roller azaldı. PD sayısı baya bir azaldı ve eski tadı alamamaya başladık. Diğer çoğu userlarda PD'den ayrıldı. Son zamanlarda da PD'de torpil yapıldığını fark ettim. Çoğu kişi de bu torpilin farkındaydı, şikayette edildi fakat bir şey değişmedi. Onun dışında COMM1 frekanslarında genelde yetkililer de oyuncular da role dökmesi gereken durumları TS'den söylüyor. Ben pursuitlerde kötü araç sürüşlerinden dolayı tat alamıyordum. Tabii kimse her zaman en iyisi olamaz, hataları olur. Fakat genelde pursuitlerde PD'nin araç sürüşleri kötü oluyor. Fakat sunucudaki diğer userların sürüşleri de iyi değil tabii. Genel bir sorun bu. Onun dışında güzel zamanlarım da oldu tabii ki. Geceleri güzel operasyonlar yaptık, SWAT operasyonları çok zevkli oluyor. Siviller ile güzel roller yaptık, CODE-7 bildirip güzel roller çıkardık, ben çoğu anları video montajına döktüm ve paylaştım, geceleri sivil lobilerine geçip topluca IC roller çevirdik, SWAT-4, PUBG, MTA gibi farklı oyunlara da girdik. Bir ara 8 kişi SWAT-4 oynamıştık. Akademi öğrencileriyle ilgilendik, Ganjaman night shifte çıkanların banka hesaplarına $800 yatırıyordu, :D bazenleri kendi aramızda paintball oynadık. PD'ye girin, rolleri görün, tadınızı alın. Güzel bir birlik fakat bir süre sonra bazı kişiler ve roller sıkmaya başlayabiliyor.  ::)

Güzel anlatmış. Haklı da.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
« Yanıtla #65 : 19 Eylül 2018, 13:11:41 »
FRANK devriyesi getirilmeli, FRANK devriyesine çıkan polis halkın içine karışıp merak ettiklerini yanıtlamalı, aynı zamanda da görevini yapmalı. Kanser kitle polisin etrafına toplanıp fuck the pd vs. tarzından laf edecektir fakat denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

(FRANK= LSPD'nin yaya devriyesidir.)

Onun dışında PD'den ayrıldıktan sonra yeni akademinin gayet iyi bir şekilde geldiğini fark ettim, umarım daha iyi yerlere ulaşırsınız. Departmandaki pürüzlerin de düzülmeye başladığını fark ettim, araç sürüşleri düzeltilirse daha iyi olacağına inanıyorum. Sizleri seviyorum, daha iyi işler başarabileceğinize inanıyorum.

Zamaninda akademi ogrencisi skini ile bincoya koşturuyordum idlewoodda birkac ceteci onumu kesip dövmüştu. Böyle bir şeyin olabileceğino sanmiyorum.

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #66 : 19 Eylül 2018, 14:11:27 »
bu sunucuda katılmayı düşündüğüm ilk legal oluşum.
çoğu yorumu okumaya çalıştım, iyi/kötü bir sürü yanı olduğunu öğrendim.
illegal rol yapmaya çabalamış birisi olarak söylüyorum, isim değiştirmeden önce yaralıdayken silahı var diye /q atanı, çoğuna kanser oldum.
muhtemelen pd rolünde de /q'lar yüzünden kanser olacağımı düşünüyorum, kısmetse katılmayı düşünüyorum.
bu konu hakkında tavsiyeniz neler? katıl ya da katılma yazarken sebep yazın lütfen.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #67 : 19 Eylül 2018, 16:42:13 »
anlatacak bisi yk adam olmayani vurun mqq

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #68 : 19 Eylül 2018, 20:09:59 »
Yönetim konuya ilgi göstermeyip kendi seçtikleri 1-2 yoruma cevap verecekse şayet arşive kaldırılsın lütfen. Her konu ne de olsa sebep belirtilmeden arşive atılıyor, bunun da atılması gerek.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #69 : 19 Eylül 2018, 22:07:43 »
Yönetim konuya ilgi göstermeyip kendi seçtikleri 1-2 yoruma cevap verecekse şayet arşive kaldırılsın lütfen. Her konu ne de olsa sebep belirtilmeden arşive atılıyor, bunun da atılması gerek.
Her atılan yoruma, saniyesinde cevap vereceğiz diye bir kavram yok. Sabırlı bir şekilde beklemeniz gerekiyor.