@Trakyalı Ninja Kaplumbağalar attığınız her yorumu kelime kelimesine okudum, kısaca bir değinme yapayım. TS olmasını bende onaylamıyorum, fakat bu yönetim tarafından belirlenmiş bir şey. Bir sistemi direkt olarak değiştiremezsiniz, bir yerde hata vereceği bariz bir şekilde bellidir. Ek olarak, COMM1 gibi bir frekans da OOC olarak konuşulmuyor, IC olarak pursuit hızlı aktığında bu kanaldan veriliyor. OOC olarak konuşmaları zaten yasak, konuşan olursa zaten gerekli işlemi uyguluyoruz. Ben bunda herhangi bir mixing göremiyorum, bu duruma kimse mixing diyemez.
Diyorsunuz ki ihbar verdim, neden kimse gelmiyor? İhbar veriyorsunuz, fakat o bölgeye gittiğimizde bölgede duruyor musunuz? Biz size o anda ulaşalım, bunları kendi hatanız olarak görebilirsiniz. Burada PD'nin bir hatasını göremiyorum, veya ihbar verdiğiniz bölgeyi 5-10 dakika gibi bir gezdikten sonra o bölgede her CODE-12 (Yanlış alarm/niner.) belirtiliyor. O anda bölgede bekleseniz, zaten biz ifade işlemlerini gerçekleştirip sizi göndeririz. Bir gelişme olduğunda sizi çağıralım, fakat bölgede beklemiyorsanız bu PD'nin bir hatası değildir.
@vsyklws. Dediklerinizi okudum, zaten eğer bir memur yaralandıysa veya herhangi bir durum olduysa -ki konuşursa biz ilgileniyoruz. İlgilenmekten kastım, gerekli sözlü uyarımızı yapıyoruz. Dediğimiz gibi, bu zamana kadar PD CK talebi için gelen kimse olmadı, halihazırda zaten CK izni veriyoruz. Fakat edebilmeniz için geçerli bir sebebiniz olması gerekiyor, konulara daha detaylı değinmek isterdim fakat şuan pek zamanım yok.
@oguzhan545419 bu tip durumlara pek rastlamıyorum, rastladığımız sırada zaten gerekli uyarıları gerçekleştiriyoruz. Eğer böyle bir durum varsa, özel PM veya LSPD Şikayet kısmına şikayetinizi oluşturun yaptığınız şikayetler sonucu zaten bu tip durumlar da işlem uyguluyoruz tabi ki.