Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7159 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #20 : 15 Eylül 2018, 06:09:50 »
Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #21 : 15 Eylül 2018, 12:59:16 »
2 cevap vermiş gerisine gücü yetmemis reisin

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 15 Eylül 2018, 13:18:52 »
Glen Parkta 4-5 tane mi ne tam hatırlamıyorum yaralı memur vardı inip 911'i aradım yardım istedim ambulans geldi ve memurların hiçbiri rol yapmadan bişey olmamış gibi araca binip gittiler.Bunlardan biri 22 Level Adam Kozlov olması gerek.Bende beklentiyi fazla yüksek tutmamaya karar verdim.

Çevrimdışı Renny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Renny MacRea Lv.20
Köken: İrlandalı
Son giriş: 19 Mart 2021, 15:14
Toplam oynama: 99 gün, 15 saat
« Yanıtla #23 : 15 Eylül 2018, 16:00:53 »

Bir iletişim programının telsiz amacıyla kullanılmasında anormal bir durum göremiyorum, diğer sunucularda da işleyiş bu yöndedir. Lütfen empati kurun, bir araç takibini iletişim kurmadan yapılamayacağı gayet açık bir şekilde ortadayken ön yargı kurmanızı mantıklı bulmuyorum.

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 15 Eylül 2018, 18:12:49 »
Glen Parkta 4-5 tane mi ne tam hatırlamıyorum yaralı memur vardı inip 911'i aradım yardım istedim ambulans geldi ve memurların hiçbiri rol yapmadan bişey olmamış gibi araca binip gittiler.Bunlardan biri 22 Level Adam Kozlov olması gerek.Bende beklentiyi fazla yüksek tutmamaya karar verdim.
Levele bakarak rol kapasitesini anlamak çok zor, sürekli AFK bırakıp hiç rol yapmayan kişiler var.

Update verilirken yazarak vermemizi beklemiyorsun umarım?- Bu teamspeak üzerinde zaten OOC bir konuşma geçmiyor, aktif bir PURSUİT olduğu zaman sadece suçlu hangi yönde,nereye gidiyor, ne yapıyor vs. bu durumlardan bahsediyoruz.Suçlu yakalandıktan sonra herşey IC işliyor, Teamspeak üzerinde kimsenin sesi çıkmıyor. Önyargılarınızı bir kenara bırakın. LSPD tabii ki de normal kişilerden/çetelerden/mafyalardan vs. üstün olacak. Eğer üstün olmazsa ne olur? Az sayıda olsa da legal rol yapan arkadaşlar rollerini yapamaz, şehirin düzeni sağlanmaz, koruma sıfır olur.

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 15 Eylül 2018, 18:15:54 »
Polisler her olaya korkusuz atlamasını şu sistem düzene sokabilir.
Bu adamlar düzenli bir maaş alıyor nasıl olsa,çatışma'ya korkarak girmesi için rk oldularmı 10k kessin,bak o zaman her şeye atlıyormu.
O olmazsa yaralıya düştümü süresi artsın ve gasp edebilelin.
Gasp etmeye gidiyorum /b dokunulmazım ben ne yapıyorsun,hakkın yok demelerinden bıktım.
Polislerin her olaya atlaması IC bir olay, bunu OOC'ye asla taşıyamazsınız. Eğer bu her olaya atlama meselesi NON-RP veya PG durumundaysa o zaman OOC'ye taşırsınız, yoksa herşey IC/rol ile beraber işliyor.
Gasp konusunda gelirsek, gerçek hayatta silahlı çatışma sonucu yaraladığın polisin yanına, o an ki bulunduğun durumda gidip soyabilir misin? (Başka polislerin oraya gelmesi, senin vurulman, ölmen) bunları göz önünde bulundurmuyor musun soymak isterken? Direkt olarak ortaya mı atlıyorsun yoksa hiçbirşeyi düşünmeden? İşte ben bune PG ve NON-RP derim.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #26 : 15 Eylül 2018, 18:23:01 »
mixing

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #27 : 15 Eylül 2018, 18:25:03 »
kendini haklı çıkarmaya çalışanlar hemen damladı, PD yönetimine soruyoruz size değil.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #28 : 15 Eylül 2018, 18:26:01 »
PD Mix falan yapmıyor bunu bir unutun artık ya, NINER'lar geliyor. Bir sürü şey geliyor her türlü görüyor PD sizin ne yaptığınızı.
Ninner ihbarina yonelmenin her sey gorme ile ne alakasi var?? PD de iken mixinmg den uyari alan admin oldu ne guvencinden bahsediyosunuz sucluyu adutye gecip specliyp izliyodu admin

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 15 Eylül 2018, 18:26:10 »
kendini haklı çıkarmaya çalışanlar hemen damladı, PD yönetimine soruyoruz size değil.
Departman hakkında geniş kapsamlı bir bilgim var, sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum, kendimi haklı çıkartmaya değil.