Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7224 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #50 : 15 Eylül 2018, 20:21:10 »
5-6 Günlük bir PD de bulundum, yani sarıyor diyebilirim, İllegal'den daha çok sarıyor ancak, OOC olarak çok anlaşamadığımız için PD den ayrılmak zorunda kaldım, güzel roller dönüyor tabii bunun içinde @Hydraizm 'in çok faydası var :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #51 : 15 Eylül 2018, 20:24:12 »
Her gün polislere sıkıp bize rolden bahsedenlere cevap vermemek gerekiyor, öyle olanlar bu yorumu üstüne alınsın olmayanlara eyvallah.
Öyle ortaya atıp kaçmak yok, isim vereceksin ki kimse suç altında kalmasın, bizim kimseye sıktığımız falan yok.

Çevrimdışı Renny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Renny MacRea Lv.20
Köken: İrlandalı
Son giriş: 19 Mart 2021, 15:14
Toplam oynama: 99 gün, 15 saat
« Yanıtla #52 : 15 Eylül 2018, 20:25:09 »
Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.

Bir iletişim programının telsiz amacıyla kullanılmasında anormal bir durum göremiyorum, diğer sunucularda da işleyiş bu yöndedir. Lütfen empati kurun, bir araç takibini iletişim kurmadan yapılamayacağı gayet açık bir şekilde ortadayken ön yargı kurmanızı mantıklı bulmuyorum.
Hangi sunucuda işleyiş bu şekilde ya? ahaha, sen onlara rol sunucusu mu diyorsun?

Sunucu ismi veremem fakat Hard-RP sunucusunda da ts3, skype vb. programların kullanıldığını ve bu şekilde update verildiğini çok net bir şekilde ifade edebilirim. Bir iletişim programının kullanılması kesinlikle bazı koşullar için gerekiyor, her şeyi yazarak yapamazsınız.
Ben hiçbir hard rp sunucusunda böyle bir sistem olduğunu düşünmüyorum/görmedim/bilmiyorum.

Bilmiyor olabilirsiniz fakat Hard-RP sunucularında da bu sistem mevcut, sunucu ismini maalesef buradan belirtemem. Tutarsız bilgilerle eleştiri yapmanız çok yanlış, eleştiri yapmadan önce bir şeyleri araştırıp öğrenmek herkes için daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #53 : 15 Eylül 2018, 20:26:04 »
Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.

Bir iletişim programının telsiz amacıyla kullanılmasında anormal bir durum göremiyorum, diğer sunucularda da işleyiş bu yöndedir. Lütfen empati kurun, bir araç takibini iletişim kurmadan yapılamayacağı gayet açık bir şekilde ortadayken ön yargı kurmanızı mantıklı bulmuyorum.
Hangi sunucuda işleyiş bu şekilde ya? ahaha, sen onlara rol sunucusu mu diyorsun?

Sunucu ismi veremem fakat Hard-RP sunucusunda da ts3, skype vb. programların kullanıldığını ve bu şekilde update verildiğini çok net bir şekilde ifade edebilirim. Bir iletişim programının kullanılması kesinlikle bazı koşullar için gerekiyor, her şeyi yazarak yapamazsınız.
Ben hiçbir hard rp sunucusunda böyle bir sistem olduğunu düşünmüyorum/görmedim/bilmiyorum.

Bilmiyor olabilirsiniz fakat Hard-RP sunucularında da bu sistem mevcut, sunucu ismini maalesef buradan belirtemem. Tutarsız bilgilerle eleştiri yapmanız çok yanlış, eleştiri yapmadan önce bir şeyleri araştırıp öğrenmek herkes için daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
O sunucu hangi sunucuymuş merak ettim bana özel mesajdan atsana ismini. (Not:Adını verdiği sunucuda bu sistem falan mevcut değil, bunu uygulayanlar da yakalandığı takdirde ceza yiyor.)

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
« Yanıtla #54 : 15 Eylül 2018, 20:30:25 »
Güzel sistemi olan çok kişiye sahip çok gelişmiş sistemlere sahip olan sunucuda fazla olanak tanınan birlik.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #55 : 15 Eylül 2018, 20:56:59 »
@Trakyalı Ninja Kaplumbağalar attığınız her yorumu kelime kelimesine okudum, kısaca bir değinme yapayım. TS olmasını bende onaylamıyorum, fakat bu yönetim tarafından belirlenmiş bir şey. Bir sistemi direkt olarak değiştiremezsiniz, bir yerde hata vereceği bariz bir şekilde bellidir. Ek olarak, COMM1 gibi bir frekans da OOC olarak konuşulmuyor, IC olarak pursuit hızlı aktığında bu kanaldan veriliyor. OOC olarak konuşmaları zaten yasak, konuşan olursa zaten gerekli işlemi uyguluyoruz. Ben bunda herhangi bir mixing göremiyorum, bu duruma kimse mixing diyemez.

Diyorsunuz ki ihbar verdim, neden kimse gelmiyor? İhbar veriyorsunuz, fakat o bölgeye gittiğimizde bölgede duruyor musunuz? Biz size o anda ulaşalım, bunları kendi hatanız olarak görebilirsiniz. Burada PD'nin bir hatasını göremiyorum, veya ihbar verdiğiniz bölgeyi 5-10 dakika gibi bir gezdikten sonra o bölgede her CODE-12 (Yanlış alarm/niner.) belirtiliyor. O anda bölgede bekleseniz, zaten biz ifade işlemlerini gerçekleştirip sizi göndeririz. Bir gelişme olduğunda sizi çağıralım, fakat bölgede beklemiyorsanız bu PD'nin bir hatası değildir.

@vsyklws. Dediklerinizi okudum, zaten eğer bir memur yaralandıysa veya herhangi bir durum olduysa -ki konuşursa biz ilgileniyoruz. İlgilenmekten kastım, gerekli sözlü uyarımızı yapıyoruz. Dediğimiz gibi, bu zamana kadar PD CK talebi için gelen kimse olmadı, halihazırda zaten CK izni veriyoruz. Fakat edebilmeniz için geçerli bir sebebiniz olması gerekiyor, konulara daha detaylı değinmek isterdim fakat şuan pek zamanım yok.

@oguzhan545419 bu tip durumlara pek rastlamıyorum, rastladığımız sırada zaten gerekli uyarıları gerçekleştiriyoruz. Eğer böyle bir durum varsa, özel PM veya LSPD Şikayet kısmına şikayetinizi oluşturun yaptığınız şikayetler sonucu zaten bu tip durumlar da işlem uyguluyoruz tabi ki.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #56 : 15 Eylül 2018, 21:09:37 »
Alıntı
@oguzhan545419 bu tip durumlara pek rastlamıyorum, rastladığımız sırada zaten gerekli uyarıları gerçekleştiriyoruz. Eğer böyle bir durum varsa, özel PM veya LSPD Şikayet kısmına şikayetinizi oluşturun yaptığınız şikayetler sonucu zaten bu tip durumlar da işlem uyguluyoruz tabi ki.

Şikayet açtığımızda kabullenememe durumları var ki forumdan da görüldüğünü varsayıyorum.Warrer Akcha Medic olarak role dahil olmuştu arkadaş neye uğradığını şaşırdı,bahsettiğim kişilerin yarısı burada ve gördüğüm kadarıyla rütbe almış kişiler burada 4'4 lük havalara girmeleri komiğime gitti :D onlar kendilerini biliyor.

PD'ye karşı bi düşmanlığım yok olmadı da ama bu rolden kaçışlarında arkadaşların isyanlarını az çok anlayabilir oldum.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #57 : 16 Eylül 2018, 11:38:06 »
Güzel yer, yazın sınavdan sonra blacklist affı çıkar mı ya? Geri dönelim

Çevrimdışı socorona

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 16 Eylül 2018, 14:41:18 »
polise sıkınca neden polisler bu kadar tepki gösteriyor? zaten ic'de cezalarını allah katında çekiyorlar. bunu foruma yansıtmalarını beğenmiyorum

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #59 : 16 Eylül 2018, 14:53:59 »
Bu sunucuda nerdeyse bütün konseptlerde bulundum. Hala PD'ye saldırı yapılınca forumda "Artık sıkmayı bıraksanız" lafları dönüyor mu ya? Erkek memura bile tecavüz izni soran bir kitle burası. (Homoseksüel rolü yapanlara bir şey demiyorum, burada bahsettiğim kişilerin amaçları sadece gurur kırmak.)
Her gün polislere sıkıp bize rolden bahsedenlere cevap vermemek gerekiyor, öyle olanlar bu yorumu üstüne alınsın olmayanlara eyvallah.
Sen bunu cidden kafana mı taktın? Bir memur rolü yapıyorsan sana karşı yapılacak olan saldırılara karşı da sakin kalmalısın. Bu IC'de geçerli olmayabilir, karakterine bağlı. Ancak sırf birkaç kez vuruldun diye OOC'de böyle bir tavır alacaksan hiç alma, çünkü bir memuru vurmakta bir rol.