Yönetim bir şeyler yapmaz ve sunucu bu şekilde bu kafayla giderse 3-5 rol yapacak adam da kalmaz. Yönetim ekibi sadece kendisine verilen sorumlulukları yerine getiriyor onuda marifet sanıyor, sorumluluklar dışında adminlerin çoğunun sunucuya ek katkısı yok. Helperlar /aracgetir komutu gibi çünkü helper kadrosunun hepsi bug olmasa bile araç çekip yolluyor. Bazı helperlar var /b kullanmıyor bile adam direkt araç ID söylüyor aracı çekiyor ve gidiyor

Sunucuda ban yesen bile 2 dakika içerisinde yeni hesap açıp tekrar oyuna girebiliyor, forumdan bazıları bir sürü küfür ediyor ileti yasağı/ban yese bile 2 dakika içerisinde yeni bir forum hesabı ile geliyor. Sözde FG'ler buton ile engellendiğini söylüyor ama has left ve V2 forum çarları türedi. Forumun belli bir kitlesi var bazısı full forumdan küfürler ediyor, bazısı argelerden 7/24 yönetime sallıyor 5-6 defa ileti yasağı yemelerine rağmen ileti yasağı bitirip tekrar sallamaya sövmeye devam edebiliyorlar. Sunucu en son trollden geçinmiyordu saçma sapan isimlerle girenler, DM atanlar, hile ile uçanlar... Hile açan adamın banı sunucuya zarar vermeyen hile açtığı için özür dileyip geri açılıyor, DM atanlar, troll yapanlar, defalarca ban yiyenler aynı şekilde geri açılıyor. Kurallar ve Politikalarda Money Farming yasaktır yazmasına rağmen bazı evler, bazı sokaklar aynı soy isimle veya farklı soy isimli bir sürü VDS hesap dolu. VDS hesaplar için izin alınması gerekiyordu ona rağmen nasıl Money Farming yapılıyor acaba. Discord sunucularında görüyoruz adamlar VDS hesaplarım dolu diye SS'ler atıyor evin içerisi VDS hesap dolu. Şimdi ben rina bot desem haksız mı olurum yoksa haklı mı? VDS veya bot, ne fark ediyor? Şehir içerisi çok ayrı bir olay her yere millet kaleler dikiyordu, rol alanı santa marina iskelesine bile adamlar kocaman map diktirmiş, gerçek dışı olmasına rağmen nasıl eklenebiliyor? Sunucuda rol diye bir şey kalmadı, sağlam rol yapan insanlar, sağlam rol yapan birliklerin hepsi kapandı ve başka sunucuya geçtiler, rinanın has kitlesi kayboldu. Rina rol yapan, rolü önemseyen tüm oyuncularını kaybetti. Sunucu hakkındaki düşüncelerim bu, sunucudan artık zevk almadığım için banım kaldırılsa bile oynamam. Ticket veya ban affı ile uğraşacağımı da sanmıyorum.