Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucu hakkındaki düşünceleriniz, Sunucudaki son durum Samp'ın son durumu nedir?

Başlatan Vladimir, 11 Eylül 2021, 21:59:11
Okunma sayısı 3423 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Sampın ve Rinanın son durumu Rinada Neyden şikayetçisiniz Ve bende Rinada Son zamanlar'da sıkılıyorum sizde böyle bir sorun var mı?

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
samp çok güzel roleplay sunucularına sahip bu yandan sorun yok bence, 10 yıl sonra samp kesin bitmiş olur bence, rinaya girmiyorum uzun zamandır,  kolayca aktif rol ortamı bulamıyorum ve karşıma çıkan rol bilgisi düşük, troll oyuncular yüzünden rinaya bir daha girmeyi düşünmüyorum tabi ki de iyi oyuncular var ve rina sistem olarak çok iyi ama ben artık eğlenemiyorum, bir daha samp oynarsam başka bir sunucuda oynamaya devam etmeyi düşünüyorum  :52: forumcuyum bn krdsm
2

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
samp çok güzel roleplay sunucularına sahip bu yandan sorun yok bence, 10 yıl sonra samp kesin bitmiş olur bence, rinaya girmiyorum uzun zamandır,  kolayca aktif rol ortamı bulamıyorum ve karşıma çıkan rol bilgisi düşük, troll oyuncular yüzünden rinaya bir daha girmeyi düşünmüyorum tabi ki de iyi oyuncular var ve rina sistem olarak çok iyi ama ben artık eğlenemiyorum, bir daha samp oynarsam başka bir sunucuda oynamaya devam etmeyi düşünüyorum  :52: forumcuyum bn krdsm

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Sunucu 600 kişi gösteriyor ama şehir bomboş
1

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
eski tadı tuzu kalmadı, sadece ortamı için giriyorum
1

Çevrimdışı chealy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2023, 22:50
Toplam oynama: 166 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Şubat 2023, 22:51
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
ekonomi çok güzel
2

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
5 10 yıla kalmaz yüksek oyuncu çeken freeroamlar ve rpler dışında tüm swler kapancak

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
wiobb çöktü simdi rina çöküyor ama sıkıntı yok 2023 te rage mp de rina şahlanazak :halay: :halay:

Çevrimdışı Akamai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2022, 21:49
Toplam oynama: 130 gün, 3 saat
Aaron Senor Lv.23
Son giriş: 21 Eylül 2022, 19:19
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Şuan ki SAMP kitlesi gelecekte hayata atılıp oyunu bırakacağından sayı iyice düşecek. 2010 üstü nesilin böyle bir oyundan haberi bile olmayacağını düşünüyorum. 15-20 yıllık oyuna yeni başladım diyen birini duymak bile garip geliyor.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Eski zamanlara kıyasla rol kalitesi sürekli düşüyor bu bir gerçek. Rina'da rol yapan 100 150 kişi taş çatlasa var. Eskiden 1000 çektiğinde 200 250 tane rolcü olurdu şu anda 300 ü zaten bot 100 kişi var diyelim afkleri de aradan çıkarttığınızda rakam oldukça düştü. Gündüzün boş ve rolsüz ortamından söz etmiyorum bile. Eskiden saniye başı rollerimiz olurdu ve acayip keyif alırdık.

Bunu yenmenin yolu Rina'da rol yapan kitlenin boş saçma egolarından vazgeçip insanlarla rol yapmaya çalışması gerekiyor. Herkes dmcilerden ve role play bilgisi olmayanları görmekten usandı açıkçası. Kitlenin bu yüzden düştüğünü düşüyorum. Rol ortamı arıyorsanız her girdiğinizde rol oluşturmaya, rol üretmeye çalışın. Rol beklemeyin, rol aramaktansa rol üretmeyi deneyin. Ben bunu yapıyorum o yüzden her girdiğimde hala rol çıkıyor. Rol zaten 5 10 kişiyle yapılır 150 kişiyle değil. Çünkü chat ve emoteler o kadar rolü algılamaya yetmez.

Şu anda sunucunun en büyük zaafiyeti rolcülerin rol açma arzusunun ve motivasyonunun düşüşte olması. Bunun ortadan kalkması gerekiyor, adminlerin rol filan açmasını beklemeyin. Rol yapın, rolü açın, genişletin. Teşvik niteliğinde olan her rol karşılığını hala buluyor buna eminim. Dün mesela her dakika rolün içindeydim. Rol bilen arkadaşların rol becerisiyle hareket etmesi ve rolden keyif almaya uğraşmaları gerekiyor.

Yönetime düşen görev bana kalırsa rol düzeyini biraz daha kaliteli bir hale sokmaya çabalamalılar. Bu nasıl olur? Oyuncuların sadece şikayetleriyle ve sorunlarıyla ilgilenen bir yönetimden öte rollerin direkt içinde olan bir yönetimle olabilir. Şikayet, sorun ve ticket konusunda, sistem konusunda, lspd anlamında harika bir gelişim var fakat aktif rollerin canlandırılması, oyuncu beklentisinden öte sürpriz genel roller üretmek büyük katkılar sağlar diye düşünüyorum. Örneğin geçen sefer başkanın indirilmesi olayı gerçekten farklı bir atmosfer verdi. Yine tüm sunucu gidişatının diyaloglarına konu olabilecek roller inşa etmek değerli yöneticilerimizin elinde.

Onun dışında oyuncular da birebir rollerde gereksiz egolarını kenara bırakıp rolü geliştirmeye ve kaliteli rol sergilemeye özen göstermelidir. Güzel rol mü olsun istiyorsunuz? Güzel rol yapın, çözümü basit.
1