Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KIZ ACİL TAKTİK

Başlatan ra1n, 08 Şubat 2020, 20:48:57
Okunma sayısı 831 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ra1n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Ekim 2021, 13:24
Toplam oynama: 150 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
KIZ ACİL TAKTİK
« : 08 Şubat 2020, 20:48:57 »
moruk dinleyin şimdi lise 3. sınıftayım tamam mı sınıfa yeni bi kız geldi, kızla sürekli derste sebepsizce bakışıyoruz ama kızın 3 senelik bi ilişkisi dün bitmiş, şimdi benim kıza açılmam gerek ve kızın bana nasıl hoşlandığını anlayabilirim, kız da pc oynuyor felan tam benim kafam

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
Ynt: KIZ ACİL TAKTİK
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2020, 20:57:13 »
gel rina girelim de

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2020, 20:59:21 »
e rp izni sor

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:47
Toplam oynama: 151 gün, 12 saat
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2020, 21:06:54 »
Lise 3. sınıf kimya öğrencisiyim benzeri bir ilişkiye sahibim. Kız arkadaşım benimle yaşıt, teknik bilişim öğrencisi. Onunla beraber 5 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi ile lol oynuyoruz samp oynuyoruz pek çok oyunu beraber oynuyoruz. Dışarıda da çok iyi bir samimiyetimiz var.

Onun bana nasıl aşık olup açıldığını anlatabilirim; sana güvenmesini sağlamalısın en başta konuştuğun her şey ona güven vermeli. Asla sözünden dönmeyen birisi imajını ona vermelisin.

Nelerden hoşlandığını bil, tatlı bir erkekten mi, masum bir erkekten mi, sert bir erkekten mi? aklına gelen profilde kendini göstermeye çalış.

Seni başka erkeklerden farklı tutan bir takım davranışlara, bakışlara giyinişe her ne düşünürsen, bunlara sahip olmaya çalış.

Bir takım yaşadığınız veya gördüğünüz komik, tatlı, güzel şeyleri aklına kazı. Bir süre sonrasında o olayı ona hatırladığını göster. Hatırlaman onu şaşırtacaktır.

Ve olmaz ise olmaz olan kızı yeri gelince takmaman lazım seni elinde tuttuğunu düşünmesin asla. Böyle yapman onun gözünde seni çok değerlendirir. Bi bakıma ulaşılmaz ol  :p

Farklı ve ulaşılmaz, mükemmel birisi ol. Yeri geldiğinde onunla ilgilen yeri geldiğinde oyun oynuyorum de.

şimdi bile kız arkadaşım o zamanlar onunla ilgilenmeyip rina oynadığım için yaşadığı öfkeyi bana anlatıyor :d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2020, 21:23:05 »
ne yalan atsam ki şimdi buna

dia