Lise 3. sınıf kimya öğrencisiyim benzeri bir ilişkiye sahibim. Kız arkadaşım benimle yaşıt, teknik bilişim öğrencisi. Onunla beraber 5 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi ile lol oynuyoruz samp oynuyoruz pek çok oyunu beraber oynuyoruz. Dışarıda da çok iyi bir samimiyetimiz var.
Onun bana nasıl aşık olup açıldığını anlatabilirim; sana güvenmesini sağlamalısın en başta konuştuğun her şey ona güven vermeli. Asla sözünden dönmeyen birisi imajını ona vermelisin.
Nelerden hoşlandığını bil, tatlı bir erkekten mi, masum bir erkekten mi, sert bir erkekten mi? aklına gelen profilde kendini göstermeye çalış.
Seni başka erkeklerden farklı tutan bir takım davranışlara, bakışlara giyinişe her ne düşünürsen, bunlara sahip olmaya çalış.
Bir takım yaşadığınız veya gördüğünüz komik, tatlı, güzel şeyleri aklına kazı. Bir süre sonrasında o olayı ona hatırladığını göster. Hatırlaman onu şaşırtacaktır.
Ve olmaz ise olmaz olan kızı yeri gelince takmaman lazım seni elinde tuttuğunu düşünmesin asla. Böyle yapman onun gözünde seni çok değerlendirir. Bi bakıma ulaşılmaz ol

Farklı ve ulaşılmaz, mükemmel birisi ol. Yeri geldiğinde onunla ilgilen yeri geldiğinde oyun oynuyorum de.
şimdi bile kız arkadaşım o zamanlar onunla ilgilenmeyip rina oynadığım için yaşadığı öfkeyi bana anlatıyor :d