Kıllatmalardan,tecrübesizliklerden ve en önemliside ilişki kavramından bir haber olan diğer arkadaşlardan ayrı bir yorum yapayım şuraya.
Benim 1 senelik ilişkim geçen ocakta bitti ve şuanda gerçekten güzel bir gidişata sahip ilişki yürütüyorum ama gel gelelim 3 senelik ilişkisi bitmiş bir insanın bir anda herşeyi unutup bütün duygularını vs sana vermesini bekleme,kendini üzersin.Kızla önce bir arkadaşlık sürdür imkanın varsa okul çıkışlarında gidip kahve vs için ve bunu rutin haline getir,kızın yanında neysen o ol.Onun neyi sevdiğini vs öğren ama asla onun için karakterinden ödün verme orjinal bir Alfa olursan inan bana daha çok ilgisini çekersin.Zamana bırak aceleci davranırsan kaybedersin ve en önemliside kendini onun için çok fazla kurma şayet ki dediğim gibi olur ve kız tekrardan eski sevgilisine dönüş yaparsa afedersinde sikilip atılmış orospu gibi ortada kalırsın bu yüzden temkinli ol ve ona bağlanma bağlanıyorsanda bunu ona çok belli etme.
Özet geçmek gerekirse düzenli düşünüyorsan emek sarf etmen gerekiyor belki 1 ay belki 3 belkide 5 ay ama sonunda emeğinin karşılığını alırsın yaşlarınız daha küçük kalkıpta 3 senelik ilişkisi bitti diye bu yaşta kendisini dış dünyaya kapatmaz kimse ben neler gördüm neler önemli olan kızı kendine bağlaman kendini ona bağlaman değil.
Rastgele