Çok güzel mantıklı yazmışsın da böyle olursa da ne olacağını söyleyeyim;
Birde şu sebepten istiyorum örneğin kendine bile, bile CRASH attırıyor ardından TS3'de arkadaşlarını çağırarak zaman kazanıyor, oyuna girince de o OOC olarak kazandığı zamanı IC'ye dönderip arkadaşlarının polisleri öldürmesiyle birlikte kurtarmasını sağlıyor, bu hiç bir şekilde kanıtlanamıyor ancak benim yaptığım ar-ge önerisi gibi olsa yetkili hapisten çıkaracağı için bir süre rolü takibini illa ki izler ve yetkilinin gözetiminde bunu yapamayacaktır
Ayrıca arkadaşlar CRASH yedi diye OOC hapiste duracak değiller 3 dakika içerisinde gelsin SS'lerini alsın rol yaptığı polise "/pm" atsın ve ardından "/rapor" atsın rol back olup devam edilir, sorun değil. Ancak ben bir LSPD üyesi olarak kaç kere kasıtlı bir şekilde "/q"-Crash attıranı gördüm güya polis aracına atılınca crash yiyorum diyor sonra yetkili çağırıyoruz nedense yetkilinin yanında crash yemiyor ki gerçekten crash yiyenler 3 dakika içerisinde her türlü gelir.
Ayrıca şu an ki kuralda hemen, hemen öyle crash yiyeni 3 dakika beklersin gelmezse SS'ini alıp şikayet açarsın yine işlem yer demek istediğim bu sadece oto hapse gidecek gelirse de yetkili tarafından hapisten çıkarılacak.
Şimdi ise böyle olsun diyen olacak bunu da istememin sebebi araçta iken crash yedikten 2 3 saniye sonra AFK'sı gözüküyor hızına göre oradan çok uzaklaşmış oluyorsun bazen bile sonradan fark ediyorsun crash yediği yeri hatırlamayınca geri dönsen de senin ekranına yansımıyor, araçta iken SS alalım diyecem ancak araç hareket halinde olduğu zaman AFK olursa ismi de kayboluyor onu da kanıtlayamıyoruz o yüzden böyle bir sistem öneriyorum, lütfen yazılanları okuduktan sonra yorum yazın.
HERŞEYİ DÜŞÜNÜLEREK BU ARGE ÖNERİSİ AÇILDI.Bunu kanıtlamada hiç bir şey yok crash yedin oyundan düştün crash yediğine DAİR SS al veya internetin gitti, sunucudan düştüğüne dair SS al veya olmaz da hadi şansı kötü gitti elektrikler gitti al eline telefonu videoyu kırpmadan şarterlerin açık olduğunun videosunu alarak evde elektriğin ışık düğmesine bastığı zaman bile gelmediğine dair 30 saniye video bile çekse kafii bunları yapman en fazla 30 saniyeni alır ve tekrar oyuna dönmek için iki buçuk saniyen var.
Ayrıca şu an ki kuralda hemen, hemen öyle crash yiyeni 3 dakika beklersin gelmezse SS'ini alıp şikayet açarsın yine işlem yer demek istediğim bu sadece oto hapse gidecek gelirse de yetkili tarafından hapisten çıkarılacak.
Eğer bu sistem gelmese böyle bir şikayet açılsa kişi hakkında yine bu kanıtları almak zorunda bu sistem önerisi ona ekstra bir iş yaptırmıyor yine aynı kanıtları almak zorunda oluyor, değişen bir şey yok sadece oto sistem hapse atacak sürekli kişiyi orada beklemeyeceksin ve bu sistem kişi bile-bile crash attırıp arkadaşlarını çağırıp MİX yaparak vakit kazanmasına engel olunacak. Bunu yapanları hiç bir şekilde kanıtlayamıyoruz ancak bu sistem gelirse bunun da önüne geçileceğine ben adım gibi de eminim.
Sorun çıkarmayacak her şeyi ar-ge önerisinde belirttim eğer OOC hapiste "/rapor" atılamıyorsa oto sistem hapis yiyenlere özel "/rapor" komutu açılabilir bence ve böylece kimsenin hakkı yenmez. Ayrıca ben bu sistemi çoğu sunucularda gördüm bu sistem sayesinde kimse kolay, kolay "/q" atamıyor ve crash attıramıyor bu sistem böyle kural ihlali yapanların önüne geçiyor. Ayrıca o kadar çok ki sunucuda "/q" atan, crash yiyen anlatamam eğer bunun önüne geçilmesi için bir sistem gelmez ise bu böyle devam edecek polis rolleri yapanlar rollerden soğuyacak, tekrar ve tekrar diyorum araçta iken kişi crash attırdığı zaman crash yediği bölgeyi bulamazsan ekranına çıkmıyor ve bu da mecbur kanıt alamama sorununa yol açıyor ve yetersiz kanıttan da şikayet açamıyorsun.
Tekrar ve tekrar söylüyorum;
HERŞEYİ DÜŞÜNÜLEREK BU ARGE ÖNERİSİ AÇILDI.