Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinayi duzgunlestirebilecek argeler

Başlatan BasBasParalariMirlivaya, 03 Eylül 2019, 17:58:47
Okunma sayısı 1945 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rinayi duzgunlestirebilecek argeler
« Yanıtla #20 : 05 Eylül 2019, 17:09:47 »
TAŞIMACILIK HARİCİ DİĞER ŞEYLER ÇOK GEREKSİZ DESTEKLEMİYORUM RİNA ZATEN DÜZGÜN BİR SUNUCU AYRICA İNSANLARIN YAPTIKLARINI SINIRLAMAYA ÇALIŞMAN HOŞUMA GİTMEDİ SENİ İLGİLENDİRMİYOR İSTEYEN ÇATIŞSIN İSTEYEN PİZZACININ ORDA BOOMBOX KURSUN KEYFİNE BAKSIN KİN TUTULARAK AÇILMIŞ Bİ KONU
Kardeşim bak bakim duzgunlestirebilecek rol kalitesini arttiracak dedim
Heranin eski oyun modlariyla açılmış low RP sunucular var oraya gidebilirsin bana hard rp ye git diyorlar beğenmiyorsun madem diye siz yokken ben vardım burada

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 05 Eylül 2019, 19:03:12 »
Gucellendi devamı gelecektir

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 05 Eylül 2019, 19:19:25 »
5 madde eklendi

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
Ynt: Taşımacılık hakkında
« Yanıtla #23 : 05 Eylül 2019, 20:15:50 »

Çevrimdışı petra

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Nisan 2021, 12:36
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2019, 10:56:21 »
Çoğu dediğin saçma geldi aralarında iyilerde var ama o icraat videolarında takıldım sen çekmiyorsun diye başkaları çekmeyecek değil insanlar ismini gizlemeyecek kadarda gerizekalı değil yani hem freeroam gibi göstermiyor freeroam nedir biliyor musun sen? "/m1 /dag-/t35-/sawn"Bunları bilmiyorsan Freeroam oynamamışsın, bunlar rinada var mı yok? Freeroamda paranın değeride yok zaten herneyse sana bunların tanımını yapacak değilim, Drive by konusuna gelicek olursak sürekli reddedildi LSPD için drive by kaldırılsın falan bence buda reddedilir burası Medium RP sunucusu eğer bu şey engellenicek olsaydı senin sunucuya kayıt olmadan önce o drive by kalkardı..

((Bu arada taşımacılık için AR-ge açmışsın genel olarak Rina zaten düzgün bir sunucu.)))

Beyinli herif sunucuyu freeroam TDM gibi tanıtıyorlar resmen sonra bu videoları görenler op çatışma var diyip geliyor 40-50 k yapan Keleş kapıp araca atlıyor onlarda icraat videosu çekmeye başlıyor sonra TDM+Freeroam birazda polis karissin HP tadına geliyor PD için Drive kalkmaz zaten Drive için keleş + m4 yasaklansin diyorum çünkü sen bok kalkarsın araçta onlarla
Ayrıca okuma yazman yok sanırım benziyor dedim tamamen freeroam demedim
@BasBasParalariMiralaya hesabı bana ait icraat videosu Çatışma videosu çekiliş videoları Gibi boktan videolar çekenler sayesinde 6-8 aydır herkes freeroam 'a dönüştü diyor eski oyuncularda dahil
Sonra bu kişiler birkaç terim öğrenip senin gibi helper oluyor canım
İlk önce düzgün konuşmayı öğren 7 sene freeroam oynamış birisi olarak bu kadar saçma bir yorum görmedim

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2019, 10:59:42 »
TEC-9 MAC10 oyuna gelsinde döne döne adam vursunlar hiç gerek yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 06 Eylül 2019, 11:38:07 »
Çoğu dediğin saçma geldi aralarında iyilerde var ama o icraat videolarında takıldım sen çekmiyorsun diye başkaları çekmeyecek değil insanlar ismini gizlemeyecek kadarda gerizekalı değil yani hem freeroam gibi göstermiyor freeroam nedir biliyor musun sen? "/m1 /dag-/t35-/sawn"Bunları bilmiyorsan Freeroam oynamamışsın, bunlar rinada var mı yok? Freeroamda paranın değeride yok zaten herneyse sana bunların tanımını yapacak değilim, Drive by konusuna gelicek olursak sürekli reddedildi LSPD için drive by kaldırılsın falan bence buda reddedilir burası Medium RP sunucusu eğer bu şey engellenicek olsaydı senin sunucuya kayıt olmadan önce o drive by kalkardı..

((Bu arada taşımacılık için AR-ge açmışsın genel olarak Rina zaten düzgün bir sunucu.)))

Beyinli herif sunucuyu freeroam TDM gibi tanıtıyorlar resmen sonra bu videoları görenler op çatışma var diyip geliyor 40-50 k yapan Keleş kapıp araca atlıyor onlarda icraat videosu çekmeye başlıyor sonra TDM+Freeroam birazda polis karissin HP tadına geliyor PD için Drive kalkmaz zaten Drive için keleş + m4 yasaklansin diyorum çünkü sen bok kalkarsın araçta onlarla
@BasBasParalariMiralaya hesabı bana ait icraat videosu Çatışma videosu çekiliş videoları Gibi boktan videolar çekenler sayesinde 6-8 aydır herkes freeroam 'a dönüştü diyor eski oyuncularda dahil
İlk önce düzgün konuşmayı öğren 7 sene freeroam oynamış birisi olarak bu kadar saçma bir yorum görmedim
Keşbiş olsin helperlik gitmiş
Bak demekki 2017 deki kalite kaybolmuş kendin söyledin 7 sene freeroam oynamissin helper olmuşsun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2019, 11:40:27 »
TEC-9 MAC10 oyuna gelsinde döne döne adam vursunlar hiç gerek yok.
Mac-10 zaten var ve tutturmak zaten zor drivelerde keleş m4 yerine kullanılsın diye tec9 diyoruz mac-10 den ucuz olur aynı hasar 30 mermi olur mac-10 50 mermisi var zaten

Çevrimdışı petra

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2021, 12:36
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #28 : 06 Eylül 2019, 11:43:03 »

Keşbiş olsin helperlik gitmiş
Bak demekki 2017 deki kalite kaybolmuş kendin söyledin 7 sene freeroam oynamissin helper olmuşsun
Gereksiz arge sende çok gereksizsin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: