Çoğu dediğin saçma geldi aralarında iyilerde var ama o icraat videolarında takıldım sen çekmiyorsun diye başkaları çekmeyecek değil insanlar ismini gizlemeyecek kadarda gerizekalı değil yani hem freeroam gibi göstermiyor freeroam nedir biliyor musun sen? "/m1 /dag-/t35-/sawn"Bunları bilmiyorsan Freeroam oynamamışsın, bunlar rinada var mı yok? Freeroamda paranın değeride yok zaten herneyse sana bunların tanımını yapacak değilim, Drive by konusuna gelicek olursak sürekli reddedildi LSPD için drive by kaldırılsın falan bence buda reddedilir burası Medium RP sunucusu eğer bu şey engellenicek olsaydı senin sunucuya kayıt olmadan önce o drive by kalkardı..
((Bu arada taşımacılık için AR-ge açmışsın genel olarak Rina zaten düzgün bir sunucu.)))
Beyinli herif sunucuyu freeroam TDM gibi tanıtıyorlar resmen sonra bu videoları görenler op çatışma var diyip geliyor 40-50 k yapan Keleş kapıp araca atlıyor onlarda icraat videosu çekmeye başlıyor sonra TDM+Freeroam birazda polis karissin HP tadına geliyor PD için Drive kalkmaz zaten Drive için keleş + m4 yasaklansin diyorum çünkü sen bok kalkarsın araçta onlarla
Ayrıca okuma yazman yok sanırım benziyor dedim tamamen freeroam demedim
@BasBasParalariMiralaya hesabı bana ait icraat videosu Çatışma videosu çekiliş videoları Gibi boktan videolar çekenler sayesinde 6-8 aydır herkes freeroam 'a dönüştü diyor eski oyuncularda dahil
Sonra bu kişiler birkaç terim öğrenip senin gibi helper oluyor canım