Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinayi duzgunlestirebilecek argeler

Başlatan BasBasParalariMirlivaya, 03 Eylül 2019, 17:58:47
Okunma sayısı 1969 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rinayi duzgunlestirebilecek argeler
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2019, 11:49:07 »
Çoğu dediğin saçma geldi aralarında iyilerde var ama o icraat videolarında takıldım sen çekmiyorsun diye başkaları çekmeyecek değil insanlar ismini gizlemeyecek kadarda gerizekalı değil yani hem freeroam gibi göstermiyor freeroam nedir biliyor musun sen? "/m1 /dag-/t35-/sawn"Bunları bilmiyorsan Freeroam oynamamışsın, bunlar rinada var mı yok? Freeroamda paranın değeride yok zaten herneyse sana bunların tanımını yapacak değilim, Drive by konusuna gelicek olursak sürekli reddedildi LSPD için drive by kaldırılsın falan bence buda reddedilir burası Medium RP sunucusu eğer bu şey engellenicek olsaydı senin sunucuya kayıt olmadan önce o drive by kalkardı..

((Bu arada taşımacılık için AR-ge açmışsın genel olarak Rina zaten düzgün bir sunucu.)))

Beyinli herif sunucuyu freeroam TDM gibi tanıtıyorlar resmen sonra bu videoları görenler op çatışma var diyip geliyor 40-50 k yapan Keleş kapıp araca atlıyor onlarda icraat videosu çekmeye başlıyor sonra TDM+Freeroam birazda polis karissin HP tadına geliyor PD için Drive kalkmaz zaten Drive için keleş + m4 yasaklansin diyorum çünkü sen bok kalkarsın araçta onlarla
Ayrıca okuma yazman yok sanırım benziyor dedim tamamen freeroam demedim
@BasBasParalariMiralaya hesabı bana ait icraat videosu Çatışma videosu çekiliş videoları Gibi boktan videolar çekenler sayesinde 6-8 aydır herkes freeroam 'a dönüştü diyor eski oyuncularda dahil
Sonra bu kişiler birkaç terim öğrenip senin gibi helper oluyor canım
İlk önce düzgün konuşmayı öğren 7 sene freeroam oynamış birisi olarak bu kadar saçma bir yorum görmedim
Keşbiş olsin helperlik gitmiş
Bak demekki 2017 deki kalite kaybolmuş kendin söyledin 7 sene freeroam oynamissin helper olmuşsun
Gereksiz arge sende çok gereksizsin

Aynen abisi ben berto Guiza
@BasBasParalariMiralaya
Sunucunun ilk vip'siyim
Ayaz duru gibiler 2017 oyuncusu onlar sunucunun durumunu benden daha iyi bilirler onlar 2017 Eylül ben 2017 Aralık yanı laflarina dikkat et
Sikik TDM Freeroam HP karışımı oynamıyoruz Roleplay oynuyoruz sen o karışımları istiyorsan low RP lere gidebilirsin kiskirtmayi kes

Çevrimdışı Arsonist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2020, 17:24
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2019, 11:57:01 »
Alıntı

Tec9 mac 10 gibi oyuna gelmeli

Dükkanlar serbest bırakılmalı oyuncular bunları alıp ticaret yapmalı
İdlegas örnek : 500bin  Ganton civarı. Market : 100-150 bin olabilir

Yazlık evler eklenmeli deniz kenarlarina
Otel odaları için vip oda ayrımı yapılabilir 2000 dolar pahalı olur
İnteiriorsu normal oda suanki : 250 dolar
Bronz oda : 500 dolar
Silver oda : 1000 dolar
Gold Oda : 2000 oda olur
Tüm oyuncular bu özel interiorlu otel odalarindan yararlanabilir
icraat videosu cekenler sunucuyu freeroam gibi gösterdikleri için serial Ban yemeli
Apartmanlar artmali 2 katli dubleks apartman evleri olur güzel olur 100bin gibi
Aklıma geldikçe yazacağım
Patriot model araç grottiye gelmeli
Kelesle  araçtan sarkmak yasaklanmali sen reelde yarrak sarkarsin kelesle araçtan tasiyamazsin ağır bir silah m4 de dahil yasaklanmaya m4 daha ağır bir silah çünkü böylece icraat moruq sultan+ keleş-m4. Videolarının önüne geçilir sunucu freeroam TDM hp gibi görünmez
Benzinlikler satılmalı oyunculara fiyatlar oyuncular bunları kendileri belirler maks 4 dolar olur
Otobüsler satılmalı taksiler yerine belli durak checkpointleri gelir taksiye 200-300 dolar yerine otobüse 10 dolar öderim yakınlarında inerim oranın koşmak 10-20 hatta 5 saniye sürer
Artık adminler silahlar için stok belirlemeli herkes istediği kadar alıyor mesala stok yazacak deagle: 20 keleş :0 kalmış.digerleride böyle silah bulmak zorlaşacak
Artık silah ruhsatı sistemi gelmeli ve Rifle silahı şehir dışında Colt 45 i şehir içi taşımak serbest olmalı.
Avcılar için hayvan npc si gelebilir bunları toplayıp satarız sadece Rifle ile avlanır diğer silahlar mantıksız  m4 le geyik vurulmaz
Kasabalar aktiflesmeli
2017 de hediye al 3 saatte birdi 4 saate veya 3 saate indirilebilir yine
Her önüne gelen birlik açmasın sonra hepsi LsMD yeleği renk degistir diyip TDM savaşı yapıyor Rockford pavlov gibi birlikler yapmıyor ama Sırp ve zaytsevler gökkuşağı amina koyim  birlik açmak zorlaşmali
Ben DM ciyim proyum moruq diyen herkes ironi filan bakılmaksızın banlanmali sunucuda farklı algı yaratıyorlar çünkü
Bir bilgisayarda denetim masası yeni kullanıcı oluştur yapıp 10 hesap sokup günde 70k kasiyorlar serial tespit edici gelmeli haksızlığın önüne geçilmeli
Sunucuda rol bilen kişi sayısı sunucunun %5 i durum rezalet rol eğitimi verilmeli helperler tarafından katilmak zorunlu olarak olmalı
Her önüne gelen youtuber tagi verilmemeli çekiliş videolariyla buyuyenlere özellikle
2017 deki ekonomi geri gelmeli para kasmak zor birşey aldığında hip hızlı bitmeli farketmeyeceksin zenginsen reeldeki gibi
Reklam tabelaları fiyatı arttırılmalı ve admin onayıyla verilmesi gerek : Murat'ın götü çok büyük Gibi tabelalar görmek istemiyorum
Bence artık birlik yetkilileri sınav yapmali helperler veya adminler karışık birliklere atanmali DM+MİX+MG yapanlar direk Hapise atılıp birlikten çıkarılmalı
Köpek rolleri için izin alınmali yoksa Jamaika kardeşimizin başına gelen bizede gelir kuduzdur diyip saldıran köpeklerden bıktık.
Girişteki müzik değiştirilmeli
Boombox viplere özel olabilir 2017 deki gibi ama 10level + kişiler vip olmadan açabilir.
Pizzacida /s aracim satılık 24k premier diye bağıran kardeşlerimiz tespit edilip 2.el hakkında rehber actirilip bagirdigina pişman edilmeli
Ooc hapis filan tamam dışarıda gezinebilelim veya muhabbet edelim herkes aynı Hapise konulsun okadar odayı boşuna yapmadınız sonuçta
Govda bazı beyinsiz ordusu var temizlenmeli GOV'un kadrosu yenilenmeli büyük çoğunluğu keleş satan avukatlar vardı onlardanw bıktım evin yanında keleş veriyorlardı kelessiz satmiyordu belki GOV'un tamami yerine avukatlarda temizlik yapılabilir emin değilim
/Masasandalye gelmeli
Hotdog araçları yapılmalı içine girilebilmeli
Dondurma spami yapanlar uyarı almali devam ederse 60 dakika hapis alabilir.
Polislerin önü açılmalı dm ci illegaller yüzünden polis çok güçsüz 2017 de dengelemek için düzenli pazar günü baskını yapılırdı benimde m4 kaybedip nasiplendigim yeniden başlamalı keleslerin çoğu toparlanmali hafif makineliler kullanılmalı
Polisler m4 ü araç içinde drivede kullanmamalı
Genelde kadınlar keleş taşıyamaz bu çoğunluğu buna düzen gelebilir.
Motorlar için ayrı bir 2.el açılmalı
Milleti kışkırtıp cr atıp küfür vb yiyince silah çekilince şikayet açıp uzlaşma adı altında para isteyen dalyarraklara beyin takılıp serverden siktir çekilmeli

Bazılarını destekliyorum, bazılarını da kafamda bir soru işareti kalmış oluyorum

dostum ar-ge başlığını değiştir. Oyuncular yanlış anlayacak

Çevrimdışı Arsonist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2020, 17:24
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 06 Eylül 2019, 12:02:04 »
Ama yine de en doğrusunu, en mantıklısini yapmışsın. İcraat olayını hâlâ da emin değilim.

Her neyse kendinize gelin Rina Rpg oyuncuları

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #33 : 06 Eylül 2019, 12:40:18 »
tec-9 oyuna gelirse her gün driveby atarım #destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will Castle Lv.16
Son giriş: 23 Şubat 2020, 13:47
Toplam oynama: 40 gün, 21 saat
« Yanıtla #34 : 06 Eylül 2019, 13:44:50 »
Destek Kesinlikle destek tırcılığa ve taşımacılık ücretlerine ufak zamlar gelmeli kesinlikle yelek giyenlerin birlikleri sorgusuz şekilde kapatılmalı silah npcsinde stok olması daha iyi olacaktır zaten oyun sınır cephe savaşına döndüğü için birde şikayet açıp para karşılığı uzlaşma isteyenler adam tırımı suya düşürüyor bende tır yolunda akyle drive by atdığım için dm den birde üstüne küfürden yatıp çıktım adam beni gene idw de dilenci rolüyle kışkırtıyor sinirden sopayla girişiyorum hop gbi den gene yatıyorum birde dilenci rollerinin yasaklanması gerek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 06 Eylül 2019, 17:43:51 »
6 arge geldi

Çevrimdışı Ozawing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2023, 21:04
Toplam oynama: 76 gün, 10 saat
« Yanıtla #36 : 06 Eylül 2019, 22:10:19 »
Bence artık birlik yetkilileri sınav yapmali helperler veya adminler karışık birliklere atanmali DM+MİX+MG yapanlar direk Hapise atılıp birlikten çıkarılmalı

Bu konuyu desteklemiyorum her helper nerede hangi rolü yapmayı istiyorsa o birlikte rolünü sergiliyor. Şuan ki işleyişle ilerlemesi daha mantıklı o kadar emekler verip o birlikten alınması ayrı bir saçmalık olur.

Çevrimdışı Faith

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hank Walter Lv.23
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 03:29
Toplam oynama: 116 gün, 23 saat
« Yanıtla #37 : 06 Eylül 2019, 22:12:29 »
Diğerlerini bilmem lakin helper konusunda yapabileceğim birkaç yorum var.
Her helper, istediği birlikte istediği rolü yapma hakkına sahip. Bunun kimsenin elinden alınmasına gerek yok. Aksi halinde emek kalmaz.

Çevrimdışı AlperBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Jordan Lv.32
Son giriş: 07 Ocak 2025, 20:02
Toplam oynama: 388 gün, 10 saat
Lucas Hope Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Taylor Garen Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #38 : 06 Eylül 2019, 22:37:19 »
DESTEK GELİRSE ÇOK İYİ OLUR

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 07 Eylül 2019, 07:35:11 »
Diğerlerini bilmem lakin helper konusunda yapabileceğim birkaç yorum var.
Her helper, istediği birlikte istediği rolü yapma hakkına sahip. Bunun kimsenin elinden alınmasına gerek yok. Aksi halinde emek kalmaz.
Sonra helperlerin arkadaşları gelsin arkadaşları yalan rapor atsın kendini canlandirsin isinlandirsin degilmi rekcahml_sf gibi