Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?

Başlatan Xenia, 22 Temmuz 2019, 18:58:30
Okunma sayısı 3350 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?
« Yanıtla #130 : 23 Temmuz 2019, 16:44:48 »
Yöntem B'nin tekrar aktif olması
K9 Unit'lerin daha çok devriye atması
Yaralı rolleri yapılması
Ts3'de ciddiyetin korunması ve devriye odalarının IC olması.
Her Pd üyesinin bodycam adı altında video çekmesi ( fps modla)
Dedektif rollerinin iyileşmesi
Swat rollerinin başlaması

Şimdilik bunlar.
Sunucuda ilk bodycam rolünü yapan benim
Swat rolü fena yapardık zamanında
Yaralı rolü yere düşmesem bile yapardım zevk alıyordum
Hepsi destek

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #131 : 23 Temmuz 2019, 16:47:20 »
İl-legal ve polis ilişkisi güzel olması gerekiyor fakat ben buna hiç rastlayamıyorum. Polis gelip mahallenin ara sokağından çarpa çarpa geçiyor ve içimize arabayla girip bize bakıyor, ardından uzaklaşıyor. Bunu yapanlar ise Memur I rütbesinde yeni alınmış kişiler.
Bir polis benim mahalleme düzgünce gelip selam verse veya ben onun yanına gidip selam verebilsem, sohbet etsek ve rol orada uzayıp devam etse çok hoş olur. İki tarafta rolden zevk alır.
Çoğu polis; "Aa, bunlar il-legal birlik hadi bunların hood bölgesinde devriye atalımda üzerlerinde silah görürsek KOD1, bize sıkar birde bunlar KOD0 veririz iyi çatışma olur ha, zaten sıkıldım az çatışalım" kafasında hareket ediyor.

Los Santos Police Department birliğine alacağınız polisleri iyi seçmeniz cidden çok önemli. LSPD sunucuyu temsil eder ve oyuncular (il-legal / legal) polislerle rol yapmaktan zevk alır. Şahsen ben il-legal rol yapıyorum ama polisle de aramın iyi olmasını isterim. Polis arkadaşlarım olsun isterim, sohbet olsun, arkadaş ortamım genişlesin vs. vs.

Ama bazı polis arkadaşlar buna fırsat vermiyorlar, beyinleri sadece bir kaç şeye odaklı bir şekilde duruyorlar; (Silahlara el koymak, suçlu yakalamak, hapise atmak, devriye atmak)
Ama polis rolü böyle değil ki, tamam illa ki bunları da yapacaksınız ama biraz çevreye rol yapması için izin verin ve sizde onlarla beraber rol yapın.

Polislerin Fear-RP kısmına gelirsek;
Şuana kadar polisin Fear-RP yaptığını çok nadir gördüm. Birisi onaylı hood'a tek birim geliyor ve siren açıyor, sanki oracıkta kafasına bir mermi yemeyecekmiş edasıyla.
Geçen mahallede olmayan birisini kovalıyor polis, iki birim bu kovalayanlar. Adam aracıyla mahalleye girdi ama polisler mahallenin giriş ve çıkışında araçla bekliyorlar, mahalleye girmediler. Cidden hoşuma gitti, çünkü kolay değil böyle bir şeye rastlamak. Normalde direkt gelip içimize giriyorlar araçlarla CR falan. Sonra polisin bu davranışını görünce mahalleye giren kişiyi bizde mahalleden kovuyoruz ve bir nebze yardımcı olmak istiyoruz. Onaylı hood'a gelip Fear-RP yapmış ve benim hoşuma gitti.

'55 kontrolünde bir polis aracında beklerken, '55 kontrolü yaptığı araçtan birisi drive-by'a kalkıyor ve polislere sıkmaya başlıyor, bu durumda polis aracın içerisinde olduğundan dolayı ya geri geri kaçması, cover alması gerekir, ya da dümdüz basıp Fear-RP yapıp ateş aldığı bölgeden biraz uzaklaşması gerekir kendini koruması için.
Ama benim sürekli rastladığım olay şu; Polise drive-by atılıyor ve polis hiçbir tepki vermiyor, ne kaçıyor ne korku rolü yapıyor. Drive-by atan kişiyi gördüğü gibi araçtan inip üzerine koşarak sıkıyor, mermiye kafa atıyor yani. Ne bu cesurluk? Biraz Fear-RP yapmalılar değil mi? Orada o suçluyu öldürürsen sana madalya veya rütbe vermeyecekler, ama sen orada korku rolünü yapıp aracınla oradan biraz uzaklaşıp cover alırsan daha çok göze gireceksin ve bu birlikte, bu sunucuda roleplay için burada olduğunu karşı tarafa hissettireceksin.

**Polis arkadaşlar, lütfen yaptığınız rollere dikkat edin. Karşı tarafı düşünerek roller yapın, tek ricam bu**

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 02:46
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #132 : 23 Temmuz 2019, 16:54:31 »
Öncelikle rol bilgisi olmayanları direk atın daha sonra düşünce yaralı rolü yapın. Departman görevlilerini kaçırabilmemiz için dokunulmazlık kuralını kaldırın. Yani her ellerini bağlayışımızda dokunulmazlığı var demesinler. Donald Trump değilsiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 02:46
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #133 : 23 Temmuz 2019, 16:57:13 »
Rk olan oyuncular 30dk öncesini hatırlayamaz PD Allah değil ama rk olan geliyo

Çevrimdışı geyikmugla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ağustos 2020, 00:30
Toplam oynama: 40 gün, 22 saat
« Yanıtla #134 : 23 Temmuz 2019, 17:16:10 »
mermiler sıyırmıştır  (En az 25 karakter).

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
« Yanıtla #135 : 23 Temmuz 2019, 17:29:12 »
Rk olan oyuncular 30dk öncesini hatırlayamaz PD Allah değil ama rk olan geliyo
Pd de rk diye birşey yok sen 10 defa rk etsende gelir alır zırhını gelir kurallara bak

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #136 : 23 Temmuz 2019, 18:00:14 »
Swat devriyesini dm devriyesi olarak çıkmayın, swat yerine şerif departmanı açılsa pd daha iyi yerlere gelebilir. Adamlara bakıyorum swata çıkıyorlar önünde 4 kişi maskeli siyah sultan oldumu direk m4 ile drive by şeklinde tarıyorlar, ne kadar realistik bilemiyorum. Divizyonları kaldırın bence ve LSCSO-LSPD olarak ayrılsın, zamanında şerif departmanında deli gibi roller dönerdi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #137 : 23 Temmuz 2019, 18:01:30 »
Swat devriyesini dm devriyesi olarak çıkmayın, swat yerine şerif departmanı açılsa pd daha iyi yerlere gelebilir. Adamlara bakıyorum swata çıkıyorlar önünde 4 kişi maskeli siyah sultan oldumu direk m4 ile drive by şeklinde tarıyorlar, ne kadar realistik bilemiyorum. Divizyonları kaldırın bence ve LSCSO-LSPD olarak ayrılsın, zamanında şerif departmanında deli gibi roller dönerdi
+111111111111111111

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #138 : 23 Temmuz 2019, 18:02:12 »

Çevrimdışı SyrunaX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Şubat 2021, 14:15
Toplam oynama: 10 gün, 19 saat
« Yanıtla #139 : 23 Temmuz 2019, 18:05:47 »