Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?

Başlatan Xenia, 22 Temmuz 2019, 18:58:30
Okunma sayısı 3422 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Birliğinden beklentileriniz nelerdir?
« Yanıtla #120 : 23 Temmuz 2019, 14:17:16 »
eğer cidden düzeltmek istiyorsanız yaralı rolleri yapılmalı, sadece çelik yeleğine mermi gelmemeli. lspd'nin yaptığı tek rol illegal avına çıkıp çatışmak ve kovalamak olmamalı, eskiden pd arkadaşımla çok güzel roller vardı basket rolleri yapardık buna iddia falan koyardık aramızda takılırdık aramızda bir bağ falan olurdu sivile çıkarken yine buluşurduk vesayre naptıysanız anasını siktiniz ortalığın pd'yi sevmemenin sebebi bu
adhfakdphkad sivil saatleri en son 11:30 du

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #121 : 23 Temmuz 2019, 14:43:52 »
Yeterince yanıt aldık, bozuk plak gibi aynı yerde dönüp duruyorsunuz. Robocop, RK ve ağır teçhizat kuralları hakkında LSPD üyelerine bir toplantı yapılacak. Konu bir süre daha devam edecek, sonrasında kilitlenecek.

dedi ve toplantıda po1 lere m4 verilme kararı aldı xd

boş yapıyorsun, lütfen yapma

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #122 : 23 Temmuz 2019, 14:45:23 »
eğer cidden düzeltmek istiyorsanız yaralı rolleri yapılmalı, sadece çelik yeleğine mermi gelmemeli. lspd'nin yaptığı tek rol illegal avına çıkıp çatışmak ve kovalamak olmamalı, eskiden pd arkadaşımla çok güzel roller vardı basket rolleri yapardık buna iddia falan koyardık aramızda takılırdık aramızda bir bağ falan olurdu sivile çıkarken yine buluşurduk vesayre naptıysanız anasını siktiniz ortalığın pd'yi sevmemenin sebebi bu

üstte yazdığım yanıtta RK konusunu ele alacağımı söyledim sanırım

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #123 : 23 Temmuz 2019, 14:51:27 »
çelik yelek yki rk olayı kalksın yeter

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #124 : 23 Temmuz 2019, 15:09:30 »
Bu illegal legal kavgasının hiç bir şekilde son bulacağını düşünmüyorum, bir şey düzelecek " tamam " olacak, düzelen şey bir diğerini götürecek böyle böyle gidecek, herkesin isteği olamaz her iki tarafında bunu iyice aklına sokması gerekiyor.

Beklentim ise departman üyelerinin IC alanda siviller ile, departman dışı kişiler ile daha fazla, daha iyi iletişim kurabilmesidir, bu durumun geride kalmış olmasını da departman içerisinde ki yoğunluk, suçlular ile uğraşmaktan olduğunu düşünüyorum, eğer gerçek yaşantıya bakacak olursak bu yine böyledir fakat yine de mesai saatleri biraz hafifletilir ise bu durumu daha iyiye götürür diye düşünüyorum, ayrıca kullanıcıların forum üzerinde de imajlarına uygun olması ve bunun denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

TS3 şuan nasıl işliyor, hala devriye odalarında OOC olarak muhabbet geçiyor mu bilmiyorum ancak sanırım izin verilmiyor artık, veriliyorsa da bence verilmemeli oyun içerisinde rol verimliliğini arttırır diye düşünüyorum TAC - 1, Whisper basma gibi durumlarda izin verilmesi daha uygun olacaktır.

RK vurulma gibi durumlardan çoğu kişi şikayetçi olsa bile en az günde 3-4 kere saldırıya uğrayan, saldıran kişilerden bahsediyorsak her üyenin CK filan olması lazım, bu yüzden hafif yaralı rolü yapıyor olabilirler ki her gün 5-10 kere saldıraya uğramak, çatışmaya girmek gerçekten sinir bozucu anlayabiliyorum ancak yine de her zaman hafif yaralı rolü değil, ağır yaralı rolleri yapılabilir, yaralı oldukları için izin alabilirler ki buna yönetim seve seve izin verir inanıyorum, mesela birisi departman içinde hasta rolü yaparak rapor alsın, bunu görelim çok isterdim çok küçük detaylar ile departman iyileştirilebilir, çok iyi hatırlarım " Biz yerde ki taşla etkileşime geçecek, rol yapacak adam arıyoruz, yapmayacak şimdi çıksın gitsin. " dediklerini ama ne yazık ki şimdi öyle bir ortam göremiyorum, belki departmanın içerisinde olmadığımız için ancak gerçekten departman çok iyi yerlere gelebilir buna inanıyorum yeter ki her iki tarafta birbiri ile rol yapmayı istesin gerektiğinde birlik olsunlar, gerçekten çözülemeyecek sorunlar değil bunlar umarım daha iyi bir yere gelir departman.

Çevrimdışı Stroket

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jerrs Peeps Lv.27
Köken: Alman
Son giriş: 01 Aralık 2022, 21:33
Toplam oynama: 166 gün, 5 saat
« Yanıtla #125 : 23 Temmuz 2019, 15:12:15 »
swata belirli kişiler çıksın 4 kişilik bi araç gördüğünde at gibi peşinden koşup swat ihtar veriyor durmazsa m4le sıkıyor gerçeğe çok mu uygun değil swat resmen DM için var SWAT'a ayar çekin öyle.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #126 : 23 Temmuz 2019, 15:14:03 »
swata belirli kişiler çıksın 4 kişilik bi araç gördüğünde at gibi peşinden koşup swat ihtar veriyor durmazsa m4le sıkıyor gerçeğe çok mu uygun değil swat resmen DM için var SWAT'a ayar çekin öyle.
+++++++++++++++++

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
« Yanıtla #127 : 23 Temmuz 2019, 15:34:04 »
Yöntem B'nin tekrar aktif olması
K9 Unit'lerin daha çok devriye atması
Yaralı rolleri yapılması
Ts3'de ciddiyetin korunması ve devriye odalarının IC olması.
Her Pd üyesinin bodycam adı altında video çekmesi ( fps modla)
Dedektif rollerinin iyileşmesi
Swat rollerinin başlaması

Şimdilik bunlar.

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
« Yanıtla #128 : 23 Temmuz 2019, 16:02:55 »
Yöntem B'nin tekrar aktif olması
K9 Unit'lerin daha çok devriye atması
Yaralı rolleri yapılması
Ts3'de ciddiyetin korunması ve devriye odalarının IC olması.
Her Pd üyesinin bodycam adı altında video çekmesi ( fps modla)
Dedektif rollerinin iyileşmesi
Swat rollerinin başlaması

Şimdilik bunlar.

yöntem b dışında destekliyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #129 : 23 Temmuz 2019, 16:32:51 »
Bu illegal legal kavgasının hiç bir şekilde son bulacağını düşünmüyorum, bir şey düzelecek " tamam " olacak, düzelen şey bir diğerini götürecek böyle böyle gidecek, herkesin isteği olamaz her iki tarafında bunu iyice aklına sokması gerekiyor.

Beklentim ise departman üyelerinin IC alanda siviller ile, departman dışı kişiler ile daha fazla, daha iyi iletişim kurabilmesidir, bu durumun geride kalmış olmasını da departman içerisinde ki yoğunluk, suçlular ile uğraşmaktan olduğunu düşünüyorum, eğer gerçek yaşantıya bakacak olursak bu yine böyledir fakat yine de mesai saatleri biraz hafifletilir ise bu durumu daha iyiye götürür diye düşünüyorum, ayrıca kullanıcıların forum üzerinde de imajlarına uygun olması ve bunun denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

TS3 şuan nasıl işliyor, hala devriye odalarında OOC olarak muhabbet geçiyor mu bilmiyorum ancak sanırım izin verilmiyor artık, veriliyorsa da bence verilmemeli oyun içerisinde rol verimliliğini arttırır diye düşünüyorum TAC - 1, Whisper basma gibi durumlarda izin verilmesi daha uygun olacaktır.

RK vurulma gibi durumlardan çoğu kişi şikayetçi olsa bile en az günde 3-4 kere saldırıya uğrayan, saldıran kişilerden bahsediyorsak her üyenin CK filan olması lazım, bu yüzden hafif yaralı rolü yapıyor olabilirler ki her gün 5-10 kere saldıraya uğramak, çatışmaya girmek gerçekten sinir bozucu anlayabiliyorum ancak yine de her zaman hafif yaralı rolü değil, ağır yaralı rolleri yapılabilir, yaralı oldukları için izin alabilirler ki buna yönetim seve seve izin verir inanıyorum, mesela birisi departman içinde hasta rolü yaparak rapor alsın, bunu görelim çok isterdim çok küçük detaylar ile departman iyileştirilebilir, çok iyi hatırlarım " Biz yerde ki taşla etkileşime geçecek, rol yapacak adam arıyoruz, yapmayacak şimdi çıksın gitsin. " dediklerini ama ne yazık ki şimdi öyle bir ortam göremiyorum, belki departmanın içerisinde olmadığımız için ancak gerçekten departman çok iyi yerlere gelebilir buna inanıyorum yeter ki her iki tarafta birbiri ile rol yapmayı istesin gerektiğinde birlik olsunlar, gerçekten çözülemeyecek sorunlar değil bunlar umarım daha iyi bir yere gelir departman.

devriye odalarında Ooc konuşmaya izin veriliyor isteyen rol yapmıyor ordan sohbet ediyor departmandan çıkma sebeplerimden biriside buydu yine açtılar çoğunluk açın dedi açtılar.