Kafamdaki tek sorun tanıtım açılmadan 15 sınırını doldurmuş olmanız. Yanlış bir şey demek istemiyorum ama motorumla sadece rol amaçlı yanınıza geldim direkt olarak "Pres, bu adam bize katılmak istiyor." denildi. Önyargılı olmak istemem ama alınlarınıza dikkat etmenizi öneririm.
Eğer katılmak amacıyla geldiyseniz merak etmeyin hemen "supporter" veya "hang-around" yapmıyoruz ilk önce ic olarak bütün birlik üyeleri teker teker arkadaşla tanışıyor. Sonra discord'a çekip ooc olarak kişiyi daha iyi tanıyoruz ve ben özellikle özel olarak çekip herhangi bir kavga veya herhangi bir ooc küslük düşmanlık yaratabilecek hareketlerden çekinilmesi için konuşuyorum.
Hatta 15 kişiye daha erkende ulaşabilirdik fakat bazı arkadaşlar arasında sıkıntılar oluştu ooc küslük oldu ve bizde mecburen bir kaç kişi çıkarttık. Biz bu oyunu arkadaşımın da dediği gibi sadece rol yapmak için oynamıyoruz yeni arkadaşlık ve dostluklar edinmek için de oynuyoruz. Discord da sadece oyun oynanmıyor, arkadaşlıklar arasında küslükte olabiliyoruz sadece çıkan 10 kişi olmuştur OOC kavgalardan dolayı biz bunu en aza düşürmek için uğraşıyoruz herkesi almamaya dikkat ediyoruz.
Ayrıca siz o gün katılmak için değilde sohbet muhabbet için geldiyseniz arkadaş sizi yanlış anlamış kusura bakmayın yorumunuz için teşekkürler.