Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

fmdslşrkwqlişeköwqşelçwqie

Başlatan close, 07 Temmuz 2019, 22:18:32
Okunma sayısı 8413 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirhan.lynch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Nisan 2021, 22:04
Toplam oynama: 28 gün, 2 saat
Ynt: Buffalo Motorcycle Club | Charter: Palomino
« Yanıtla #30 : 08 Temmuz 2019, 04:11:39 »
Sons izleyeyim nc atıp başrol'ün ismini alayım mc birliği açayım.
İnsanlar hakkında hiçbir şey bilmediğim halde boş boş konuşam, beni ilgilendirmeyen konulara karışam, insanlara yukardan bakam, hayatta hiçbir şeyde başarılı olamadığım için millete sallayam, kendime sövdürem, evimin deposunda yaz tatilim boka gidiyor diye zamanını dizi izleyerek ve yeni arkadaşlar kazanmaya çalışan insanlara sallayam.
Kültür bilmeden tanıtım açıyorsun sonra gelmiş tatava yapıyorsun. Sen fazla dizi izlemişsin evimin depo'su falan Tekirdağ'da tatilim gayet iyi geçiyor ve numaranı resim atayım  ;). Burası bir tanıtım ve eleştiri hakkım var beğenmiyorsan tanıtımını kitle aslan parçası.
Senin yaptığın eleştiri değil zaten eleştirinin iyisi kötüsü olmaz saygı çerçevesi içinde olan ve eleştiri yaptığını sanan saygısız insanlar vardır sen eleştiri yaptığını sanan saygısız insanlardansın anladığım kadarıyla ve bu tanıtımı sadece ben değil bütün kulüb üstünde çalıştık dediğim gibi olan biten şeyleri bilmeden sadece saldırmaya odaklanıyorsun. Ayrıca biz burayı sadece tanıtım olsun diye açmadık, bu birliği SoA daki gibi olsun diye de kurmadık biz burada oyun aracılığı ile arkadaşlar ediniyoruz ama sen kazandığın arkadaşlarını da kaybedersin böyle offensive yaklaşımların ve kötülemeye odaklanman sebebiyle. Numarama gerek yok gerekli iletiyi instagram hesabım profilimde ekli oradan atarsan sevinirim ve herhangi bir ooc hakarette bulunmadan gelip konuşabileceğinden de eminim umarım yüzümü kara çıkartmazsın.

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 20:19
Toplam oynama: 87 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 08 Temmuz 2019, 04:28:11 »
Sons izleyeyim nc atıp başrol'ün ismini alayım mc birliği açayım.
İnsanlar hakkında hiçbir şey bilmediğim halde boş boş konuşam, beni ilgilendirmeyen konulara karışam, insanlara yukardan bakam, hayatta hiçbir şeyde başarılı olamadığım için millete sallayam, kendime sövdürem, evimin deposunda yaz tatilim boka gidiyor diye zamanını dizi izleyerek ve yeni arkadaşlar kazanmaya çalışan insanlara sallayam.
Kültür bilmeden tanıtım açıyorsun sonra gelmiş tatava yapıyorsun. Sen fazla dizi izlemişsin evimin depo'su falan Tekirdağ'da tatilim gayet iyi geçiyor ve numaranı resim atayım  ;). Burası bir tanıtım ve eleştiri hakkım var beğenmiyorsan tanıtımını kitle aslan parçası.
Senin yaptığın eleştiri değil zaten eleştirinin iyisi kötüsü olmaz saygı çerçevesi içinde olan ve eleştiri yaptığını sanan saygısız insanlar vardır sen eleştiri yaptığını sanan saygısız insanlardansın anladığım kadarıyla ve bu tanıtımı sadece ben değil bütün kulüb üstünde çalıştık dediğim gibi olan biten şeyleri bilmeden sadece saldırmaya odaklanıyorsun. Ayrıca biz burayı sadece tanıtım olsun diye açmadık, bu birliği SoA daki gibi olsun diye de kurmadık biz burada oyun aracılığı ile arkadaşlar ediniyoruz ama sen kazandığın arkadaşlarını da kaybedersin böyle offensive yaklaşımların ve kötülemeye odaklanman sebebiyle. Numarama gerek yok gerekli iletiyi instagram hesabım profilimde ekli oradan atarsan sevinirim ve herhangi bir ooc hakarette bulunmadan gelip konuşabileceğinden de eminim umarım yüzümü kara çıkartmazsın.
Umarım siz kazanırsınız ben sizi tutmuyorum.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 08 Temmuz 2019, 06:11:41 »
Gayet güzel roller döneceğine inanıyorum,umarım beni yanıltmazsınız.
Başarılar.

Çevrimdışı kesmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Ocak 2022, 13:11
Toplam oynama: 81 gün, 23 saat
Birlik: *** GSC
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2019, 07:09:11 »
kardeşim yazı biraz küçük olmuş eğer psd varsa hazır biraz büyültmeni tavsiye ederim bol şanslar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #34 : 08 Temmuz 2019, 10:17:26 »
Daha önce bu kültürü yaptım diyip hangie döneminden çıkamayan kişilerin eleştirilerini görüyorum, oldukça üzücü bir durum.
Tanıtım güzel, rol ss’lerinizi bu esnada takip edeceğim, hatta şunu şuraya bırakayım;
Ss’leri bu şekilde editleyin, bu esnada Ts’e gidip flaming içeren yorumları sildirene kadar tanıtımı kilitli tutun.
Kolay gelsin, herhangi bir yardım, bilgi konusunda ileti atmaktan çekinmeyin.

Herkes bir şansı hak eder.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #35 : 08 Temmuz 2019, 10:34:14 »
Kafamdaki tek sorun tanıtım açılmadan 15 sınırını doldurmuş olmanız. Yanlış bir şey demek istemiyorum ama motorumla sadece rol amaçlı yanınıza geldim direkt olarak "Pres, bu adam bize katılmak istiyor." denildi. Önyargılı olmak istemem ama alınlarınıza dikkat etmenizi öneririm.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ
« Yanıtla #36 : 08 Temmuz 2019, 10:53:20 »
Rol yapmasını ve editlemesini bilmeyen, dizi izleyip açılan ve liderlerinin eleştri kaldıramadığı bir birlik.

Adamlar on numara bir tanıtım hazırlamışlar. Bence hiç laf yamayın.
Ayrıca;
Daha önce bu kültürü yaptım diyip hangie döneminden çıkamayan kişilerin eleştirilerini görüyorum, oldukça üzücü bir durum.

Ayrıca arkadaşlar, kötü yorumları takmadan bu güzel MC'ye dümdüz devam edin, başarılarınızı diliyorum.

Çevrimdışı MadaraaSamaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2022, 08:25
Toplam oynama: 20 gün, 17 saat
« Yanıtla #37 : 08 Temmuz 2019, 17:19:14 »
Teşekkür ederiz  :)

Çevrimdışı Old Elo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ekim 2019, 22:48
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #38 : 08 Temmuz 2019, 17:20:10 »
Kolay gelsin

Çevrimdışı poyrazcakrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leo Wells Lv.17
Son giriş: 30 Mart 2024, 21:34
Toplam oynama: 32 gün, 21 saat
« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2019, 17:23:31 »
Rol yapmasını ve editlemesini bilmeyen, dizi izleyip açılan ve liderlerinin eleştri kaldıramadığı bir birlik.
Yorumun için teşekkürler  :)