Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

fmdslşrkwqlişeköwqşelçwqie

Başlatan close, 07 Temmuz 2019, 22:18:32
Okunma sayısı 8546 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı poyrazcakrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leo Wells Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2024, 21:34
Toplam oynama: 32 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Buffalo Motorcycle Club | Charter: Palomino
« Yanıtla #40 : 08 Temmuz 2019, 17:36:08 »
Kafamdaki tek sorun tanıtım açılmadan 15 sınırını doldurmuş olmanız. Yanlış bir şey demek istemiyorum ama motorumla sadece rol amaçlı yanınıza geldim direkt olarak "Pres, bu adam bize katılmak istiyor." denildi. Önyargılı olmak istemem ama alınlarınıza dikkat etmenizi öneririm.
Eğer katılmak amacıyla geldiyseniz merak etmeyin hemen "supporter" veya "hang-around" yapmıyoruz ilk önce ic olarak bütün birlik üyeleri teker teker arkadaşla tanışıyor. Sonra discord'a çekip ooc olarak kişiyi daha iyi tanıyoruz ve ben özellikle özel olarak çekip herhangi bir kavga veya herhangi bir ooc küslük düşmanlık yaratabilecek hareketlerden çekinilmesi için konuşuyorum.
Hatta 15 kişiye daha erkende ulaşabilirdik fakat bazı arkadaşlar arasında sıkıntılar oluştu ooc küslük oldu ve bizde mecburen bir kaç kişi çıkarttık. Biz bu oyunu arkadaşımın da dediği gibi sadece rol yapmak için oynamıyoruz yeni arkadaşlık ve dostluklar edinmek için de oynuyoruz. Discord da sadece oyun oynanmıyor, arkadaşlıklar arasında küslükte olabiliyoruz sadece çıkan 10 kişi olmuştur OOC kavgalardan dolayı biz bunu en aza düşürmek için uğraşıyoruz herkesi almamaya dikkat ediyoruz.
Ayrıca siz o gün katılmak için değilde sohbet muhabbet için geldiyseniz arkadaş sizi yanlış anlamış kusura bakmayın yorumunuz için teşekkürler.

Çevrimdışı poyrazcakrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leo Wells Lv.17
« Yanıtla #41 : 08 Temmuz 2019, 17:47:44 »
Hiç ss atmadan 4 sayfa atlamak benim için üzücü
Gece geç saatlerde başlamıştık ssleri düzenlemeye ve hatta hala düzenleyemeyeceğimiz bir kaç tane ss daha var.
Yakında forumda olur.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #42 : 08 Temmuz 2019, 19:20:16 »
Kafamdaki tek sorun tanıtım açılmadan 15 sınırını doldurmuş olmanız. Yanlış bir şey demek istemiyorum ama motorumla sadece rol amaçlı yanınıza geldim direkt olarak "Pres, bu adam bize katılmak istiyor." denildi. Önyargılı olmak istemem ama alınlarınıza dikkat etmenizi öneririm.
Eğer katılmak amacıyla geldiyseniz merak etmeyin hemen "supporter" veya "hang-around" yapmıyoruz ilk önce ic olarak bütün birlik üyeleri teker teker arkadaşla tanışıyor. Sonra discord'a çekip ooc olarak kişiyi daha iyi tanıyoruz ve ben özellikle özel olarak çekip herhangi bir kavga veya herhangi bir ooc küslük düşmanlık yaratabilecek hareketlerden çekinilmesi için konuşuyorum.
Hatta 15 kişiye daha erkende ulaşabilirdik fakat bazı arkadaşlar arasında sıkıntılar oluştu ooc küslük oldu ve bizde mecburen bir kaç kişi çıkarttık. Biz bu oyunu arkadaşımın da dediği gibi sadece rol yapmak için oynamıyoruz yeni arkadaşlık ve dostluklar edinmek için de oynuyoruz. Discord da sadece oyun oynanmıyor, arkadaşlıklar arasında küslükte olabiliyoruz sadece çıkan 10 kişi olmuştur OOC kavgalardan dolayı biz bunu en aza düşürmek için uğraşıyoruz herkesi almamaya dikkat ediyoruz.
Ayrıca siz o gün katılmak için değilde sohbet muhabbet için geldiyseniz arkadaş sizi yanlış anlamış kusura bakmayın yorumunuz için teşekkürler.
Anladım dostum, olayı tekrar söylemek gerekirse; harley motorumla sizle ticaret kurmaya geldim. Nasılsınız nasıl gidiyor dediğim anda aldığım ilk cevap Pres'in arkasına geçmiş birisinden geldi ve /dalerstance çekmiş dediği şeyi söyledim zaten. Diyeceğim tek şey başarılar dilemek. Umarım kendinizi daha çok geliştirirsiniz. Juice adlı kişiyle temas kurmanız sizin için oldukça faydalı olur.

Çevrimdışı !MoLoFaT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2020, 14:35
Toplam oynama: 5 gün, 9 saat
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2019, 00:19:43 »
Tam da beklediğim gibi, başarılar.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #44 : 09 Temmuz 2019, 03:30:47 »
Anladım dostum, olayı tekrar söylemek gerekirse; harley motorumla sizle ticaret kurmaya geldim. Nasılsınız nasıl gidiyor dediğim anda aldığım ilk cevap Pres'in arkasına geçmiş birisinden geldi ve /dalerstance çekmiş dediği şeyi söyledim zaten. Diyeceğim tek şey başarılar dilemek. Umarım kendinizi daha çok geliştirirsiniz. Juice adlı kişiyle temas kurmanız sizin için oldukça faydalı olur.

Eastern Wings MC <3 :(  Kapanmamalıydı o birlik.

Çevrimdışı Saglam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:26
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:47
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
« Yanıtla #45 : 09 Temmuz 2019, 04:47:50 »
Kötü niyetli eleştirilere cevap bile vermeyin çünkü ortada çok güzel bir konsept var bence siz de hakkını veriyorsunuz. Bugün sizleri düzenli ve aranızdaki hiyerarşiyi koruyarak sistematik bir şekilde dolaşırken, rol yaparken gördüm ve başarılıydı. Daha fazla rol atmaya bakın ve bu düzeni bozmayın derim.

Çevrimdışı poyrazcakrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leo Wells Lv.17
« Yanıtla #46 : 09 Temmuz 2019, 04:51:16 »

Çevrimdışı MadaraaSamaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2022, 08:25
Toplam oynama: 20 gün, 17 saat
« Yanıtla #47 : 09 Temmuz 2019, 04:55:05 »
Kötü niyetli eleştirilere cevap bile vermeyin çünkü ortada çok güzel bir konsept var bence siz de hakkını veriyorsunuz. Bugün sizleri düzenli ve aranızdaki hiyerarşiyi koruyarak sistematik bir şekilde dolaşırken, rol yaparken gördüm ve başarılıydı. Daha fazla rol atmaya bakın ve bu düzeni bozmayın derim.
Çok teşekkür ederiz umarım daha iyi yerlerlere geleceğiz  :)

Çevrimdışı poyrazcakrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leo Wells Lv.17