Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

talebinizin cevabı www.rina-roleplay.com websitesinde bulunmaktadır.

Başlatan Terapi, 12 Ağustos 2024, 00:45:43
Okunma sayısı 3966 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terapi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Eylül 2024, 01:12
Toplam oynama: 18 gün, 16 saat
Birlik: ** ****** **ips
Anlıyorum, yetkililer robot değil fakat oyunculara yardımcı olmak için alınıyorlar değil mi?
Bu mantıkla bakıldığı zaman, aradığımız neredeyse her şeyin cevabı forum üzerinde yazıyor didik didik arayıp bulalım sorularımızın cevabını. Forum çok büyük ve çok karışık, yeni bir oyuncuyu foruma yönlendirirseniz bulması çok zaman alabilir ve zor olur.

Bugün sorduğum soruya göre role girecektim, bihaber olduğum bir kuralın sorusunu sordum ve sadece "Evet ya da "Hayır" diyebilecekken yine foruma yönlendirdi yetkili arkadaş. Bazı yetkililer gerçekten özenle yardımcı oluyor ama bazıları uğraşmamak için direkt başlarından savıyorlar.

Anlıyorum, yoruluyorsunuz ama size verilen görev bu; en azından foruma yönlendirecekseniz sorumuzun cevabını hangi kategoride bulabileceğimizi de söyleyin.

Ve mümkünse, sadece birkaç kelimeyle cevap verebileceğiniz şeyleri yine foruma yönlendirmeyin bu baştan savmaktan başka bir şey olmuyor.

Bunu da kesinlikle şikayet ve sitem olarak görmeyin, sadece yeni sayılabilecek bir oyuncunun gözünden perspektif olarak değerlendirin. Ben siteye yönlendirmesinler demiyorum, yönlendirmeme gibi bir şansları var iken yönlendirmesinler diyorum.
3

Çevrimdışı batuhan1625

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aynı fikirdeyim cevabı kısa bir cümle olacak şeyleri bile foruma yönlendirip bi ton gezdiriyolar.En fazla yazacağı 2 kelime foruma yönlendiriyor. Ayrıca forum'da zaten bulabilse bu sorunu destek'den destek istemeye gerek kalmaz.Herkes oyuncu için geçerli bir sorun bence.Bir el atılması lazım
1

Çevrimdışı FALENDOR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Nisan 2025, 12:25
Toplam oynama: 93 gün, 13 saat
Birlik: *******INI
Soru talebi ikiye ayrılır ve değişir.

1- Atm nasıl açılır? | Gerçek bir soru talebi, bu soru talebini foruma yönlendiremeyiz. Buna kesin bir cevap verilir.
Cevap: Merhaba, herhangi bir ATM'nin yanına gidip ALT tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

2- DM ihlali nedir? | Soru talebi fakat, DM ihlali forumda net bir şekilde yazmaktadır. Forumda doğru, düzgün ve anlaşılır biçimde yazıyor.
Cevap: Foruma yönlendirmek.
3

Çevrimdışı Terapi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dostum, DM gibi kural soran kişileri yönlendirmenize bir şey demiyorum.

Ben geçen gün şunu sordum mesela "Dövüş stilleri sadece VIP üyelere mi özel?" çok basit bir soru değil mi yani sadece "Evet" ya da "Hayır" denilebilecek cinste bir soru fakat bunu yapmak yerine yine foruma yönlendirdi arkadaş.

Sen sadece kendinden sorumlusun, kendini bilirsin bundan dolayı kendi adına konuşmalısın bu noktada çünkü her helper senin ilgilendiğin gibi ilgilenmiyor ve bazıları gerçekten çok basit soruları bile foruma yönlendiriyor defalarca yaşamış bir oyuncu olarak söylüyorum bunu sana.

Basit bir şekilde açıklanabilecek şeyleri foruma yönlendirmeye ne gerek var ki? Ne olur yani cevap verseler bir şey kaybetmezler değil mi tam tersi bir oyuncunun sempatisini kazanırlar.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2024, 17:06
Toplam oynama: 32 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 01 Eylül 2024, 22:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat

Ben geçen gün şunu sordum mesela "Dövüş stilleri sadece VIP üyelere mi özel?" çok basit bir soru değil mi yani sadece "Evet" ya da "Hayır" denilebilecek cinste bir soru fakat bunu yapmak yerine yine foruma yönlendirdi arkadaş.

Sen sadece kendinden sorumlusun, kendini bilirsin bundan dolayı kendi adına konuşmalısın bu noktada çünkü her helper senin ilgilendiğin gibi ilgilenmiyor ve bazıları gerçekten çok basit soruları bile foruma yönlendiriyor defalarca yaşamış bir oyuncu olarak söylüyorum bunu sana.

Basit bir şekilde açıklanabilecek şeyleri foruma yönlendirmeye ne gerek var ki? Ne olur yani cevap verseler bir şey kaybetmezler değil mi tam tersi bir oyuncunun sempatisini kazanırlar.
Haklısın.
1

Çevrimdışı Terapi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Haklısın.

Aklıma yaşadığım bir şey daha geldi. "Birliğimden çıkmak istiyorum ama IC olarak karakterime bir şey olur mu" diye bir soru sormuştum yine foruma yönlendirmişlerdi gittim forumu aradım dakikalarca hiçbir şey bulamayıp tekrar aynı soruyu attım.

Sonra bir tane admin geldi ve bana kısa cümlelerle çok iyi açıkladı olayı ve benim sevgimi, saygımı kazandı. Dedi ki: "Birliğe girerken ya da girdikten sonra CK izni gibi şeylere onay vermediysen problem olmaz"

Ya bakın ne kadar basit değil mi? Ne kadar pratik? Şimdi ben gerçekten yetkililer ilgileniyor diye düşünmeye başladım bu olaydan sonra. Nazik olmak, nezaketli yaklaşmak bedava şeyler.

Yani ben bir yetkili olsam ve bir oyuncunun kalbini kazanma şansım varsa, sempatisini kazanma şansım varsa bunu sonuna kadar kullanırdım, elbette çok karışık şeyleri ben de foruma yönlendirirdim ama cevap verebileceğim şeyleri yönlendirmezdim ki ilgilenildiğini düşünsün o oyuncu.
1

Çevrimdışı Reigen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2025, 19:44
Toplam oynama: 96 gün, 7 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 23:35
Toplam oynama: 5 gün, 1 saat
Elon Halford Lv.24
Son giriş: 11 Eylül 2024, 02:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 17:23
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 10 Aralık 2024, 18:11
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Talebinizin cevabı www.rina-roleplay.com websitesinde bulunmaktadır. !!!!
1

Çevrimdışı mittelmeer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2024, 00:20
Toplam oynama: 45 gün, 11 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:53
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Niko Rodrigo Lv.16
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:43
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 15:54
Toplam oynama: 5 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:54
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
bazıları talep bakmak için kolpadan cevaplayıp foruma  atıyor

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Şimdi sen testereyle birisi bana saldırdığında o kişiye sıkarsam DM olur mu diye talep atarsın, helper veya görevli olur/olmaz der, onun lafına göre iş yapıp adama sıkarsın. Adam sana şikayet açar, sende kanıtlara helper sıkabiliyoruz diye cevap verdi buda kanıtı diye atarsın. Görevli şikayeti incelerken sıkamayacağını söyler. Seni jailler. Bu durumda hem helper, hem oyuncu, hemde görevli zor durumda kalır. İhlal talepleri bu yüzden foruma yönlendiriliyor.

Çevrimdışı Terapi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Şimdi sen testereyle birisi bana saldırdığında o kişiye sıkarsam DM olur mu diye talep atarsın, helper veya görevli olur/olmaz der, onun lafına göre iş yapıp adama sıkarsın. Adam sana şikayet açar, sende kanıtlara helper sıkabiliyoruz diye cevap verdi buda kanıtı diye atarsın. Görevli şikayeti incelerken sıkamayacağını söyler. Seni jailler. Bu durumda hem helper, hem oyuncu, hemde görevli zor durumda kalır. İhlal talepleri bu yüzden foruma yönlendiriliyor.

Hala bir noktada anlaşılamamışım, demek istediğim şeyi kısaca özetleyeyim: Bazı helper arkadaşlar bu foruma yönlendirme yetkilerini suistimal ediyorlar. Yukarıda örnekler ile açıkladım yaşadığım bazı olayları. Kısa şekilde evet hayır diyebilecekken bile aynı şeyi yapıyorlar, forumda her şey var zaten gidip herkes forumdan mı bakmalı? Kural ya da kurala benzer karışık sorular için geçerli değil dediklerim. @Rodinya