Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

talebinizin cevabı www.rina-roleplay.com websitesinde bulunmaktadır.

Başlatan Terapi, 12 Ağustos 2024, 00:45:43
Okunma sayısı 3951 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Terapi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Eylül 2024, 01:12
Toplam oynama: 18 gün, 16 saat
Birlik: ** ****** **ips
Ynt: talebinizin cevabı www.rina-roleplay.com websitesinde bulunmaktadır.
« Yanıtla #20 : 15 Ağustos 2024, 18:10:15 »
her sene oyuna yeni başlayan oyuncuların forumda açtığı klasik arge. desteklemedim

Her sene yeni başlayan oyunculara bu tarz bir AR-GE açtırdığı için kimi suçlayalım, oyuncuları mı? Birde desteklemedim diyorsun ahashashash, desteklemek zorunda değilsin ama böyle devam edilirse daha çok görürsün bu tarz AR-GE'lerden. Ayrıca bana bir tane daha atsana böyle bir AR-GE, discordum antiterapi bekliyorum. "Klasik" denmiş birde, komedi yorum çünkü böyle bir şeyin klasikleşmesi bazı şeylerin kalitesini ortaya koyar :?:

Seviyesi az olan ve yeni başlayan oyuncular için Helper arkadaşlara "Yeni başlamış oyunculara özenle yardımcı olmaya çalışalım ki daha kolay alışsınlar Rina Ütopyasına" demek çok zor değildir sanıyorum. Birçok helper var sonuçta, yukarıda ekran görüntülerini deney niteliğinde koydum; ilgilenmek isteyen helper ilgileniyor.

Ben burada bu sunucunun iyiliği için konuşuyorum, bir oyuncuyu sunucuya başlatmaktan ziyade o oyuncuyu sunucuda tutabilmektir mühim olan ve bu yolda en ufak detay bile önemlidir.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ne sorduğunuza göre foruma yönlendirilirsiniz. Politika sorularını çoğu zaman foruma yönlendiriyorlar çünkü en doğrusu forumda yazıyor bu konuda da haklılar. Evet/hayır sorusu da politika içeriyorsa yine yönlendirirler. Suistimal de yok çünkü foruma yönlendirmek kimseye talep sayısı eklemez.