Anlıyorum, yetkililer robot değil fakat oyunculara yardımcı olmak için alınıyorlar değil mi?
Bu mantıkla bakıldığı zaman, aradığımız neredeyse her şeyin cevabı forum üzerinde yazıyor didik didik arayıp bulalım sorularımızın cevabını. Forum çok büyük ve çok karışık, yeni bir oyuncuyu foruma yönlendirirseniz bulması çok zaman alabilir ve zor olur.
Bugün sorduğum soruya göre role girecektim, bihaber olduğum bir kuralın sorusunu sordum ve sadece "Evet ya da "Hayır" diyebilecekken yine foruma yönlendirdi yetkili arkadaş. Bazı yetkililer gerçekten özenle yardımcı oluyor ama bazıları uğraşmamak için direkt başlarından savıyorlar.
Anlıyorum, yoruluyorsunuz ama size verilen görev bu; en azından foruma yönlendirecekseniz sorumuzun cevabını hangi kategoride bulabileceğimizi de söyleyin.
Ve mümkünse, sadece birkaç kelimeyle cevap verebileceğiniz şeyleri yine foruma yönlendirmeyin bu baştan savmaktan başka bir şey olmuyor.
Bunu da kesinlikle şikayet ve sitem olarak görmeyin, sadece yeni sayılabilecek bir oyuncunun gözünden perspektif olarak değerlendirin. Ben siteye yönlendirmesinler demiyorum, yönlendirmeme gibi bir şansları var iken yönlendirmesinler diyorum.