Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlikler, PD/SD retarded, troll, yetkililer, düşmanlık, zırh ve roller.

Başlatan yeterli, 21 Eylül 2023, 16:47:17
Okunma sayısı 2944 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Zırh konusunda ise ben taktiksel birimlerin zırh sayısı illegallerden az olsun demedim, lütfen çıplak dede ile lafı başlatıp zırhlı ve balistik kasklı personel demeyin. Sadece aradaki farkın fazla olmaması gerekiyor diyorum, bu AR-GE'yi DM'ciler için falan açmadım. Siz o gücü role yansıtın gene, neticede ölümsüz değil ya o kask ile zırhı giyenler.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
Spoiler:
Birlikler konusunda söylediğin asılsız ve desteklenemez. Şuan onayı olan sayılı birlik var, bunların da tanıtımı rutin olarak kontrol ediliyor zaten. Birlikler sadece illegallerle rol yapıyor, polislerle rol yapmıyor diye "illegal birlikler rol yapmıyor" demen mantıksız, onların seninle rol yapmıyor olmasının sebebi sensin.

Trolling yapana ban atmak mantıksız, bu mentalle trolling/retarded/nonrp hepsi benzer ihlaller. Her yapanı banlayalım o halde. Bugün trolling yapan insan yarın rol sergileyebilir. Neticede bende 3 sene önce ortalığı trolleyen biriydim.

Sunucu üzerinde görevli kadrosu ve üstünde kimse o sansürlediğiniz yetki köpekliği için burada durmaz, çünkü bu sunucu kimseye maaş vermiyor. Burada kimse kimsenin köpekliğini yapmıyor çünkü eline geçen bir şey olmayacak, eğer yapıyorsa bu kendi isteği ile fetiş boyutundadır. Zevk alıyordur o insan köpek olmaktan. Helper konusundaki yakınman yersiz, helper zaten bir ön eleme aşaması. Helper başvurusuna yüzlerce insan katıldığından ötürü tek tek ilgilenmek imkansız, bu yüzden helper kıdeminde çok kısıtlı yetkilerle durumları değerlendiriliyor ve uygunsa sınav/mülakat gibi aşamaları geçip görevli oluyor. Eğer bir görevli hakkında dm suçlamanız varsa yeri zaten burası değil. Foruma yönlendirmeniz konusu ise normal, tamamıyla sizin tembelliğiniz. Eğer bir konu forumda varsa forumda vardır, politika kişisel zevklerden ötürü yazılmadı. Veya uzun bir politikamız olsun havalı dursun diye yazılmadı, sunucuda oynarken orayı okuduğunuz varsayılır. Attığınız politika ile alakalı talebi doğal olarak foruma yönlendirecek yetkililer, talebin sonuna ".... forumda bulamadım" eklemeniz o şeyin politikada olmadığı anlamına gelmez. Sadece aramadığınız veya buna üşendiğiniz anlamına gelir.

Düşmanlık konusunda zaten sunucuda anlattığınız gibi bir durum mevcut. Oynadığınız sunucunun işleyişine henüz tam hakim olmadan kapsamlı bir ar-ge açmaya çalışmışsınız saçma olmuş. Biz şikayetlerde veya sorgularda düşmanlık kanıtı isterken bunun gibi şeyler istiyoruz. Eğer kapsamlı ve iyi bir rol içeren brawl dönmüşse bu düşmanlık kanıtı olarak elbette kullanılabilir. Yalnızca her kavga ettiğiniz yarın size sıkmasın diye burada bir eşik belirlendi, bahsi geçen düşmanlık rolü gerçek anlamda aşağılayıcı veya cana kast içeren bir durum barındırmalı.

Sanırım tek doğru konu zırh.

Son madde argenin çoğunluğu gibi sadece yazılmak için yazılmış maalesef. Yetkililer aktif olarak rol bölgelerini denetliyor ve toplu rol düzenliyor. Bahsi geçen toplu rolün illaki bir event tadında duyurusu geçilen çok kapsamlı bir şey olmasına gerek yok. Sokakta gördüğünüz hotdog satma rolü yapan kişi de rol paslamış olur, koca bir kamp alanını duyuru ile etkinlik alanına çeviren kişi de. Rolün küçüğü büyüğü yok yani.

Ek olarak yetki köpeği kısmını sansürlemen yazdığından ötürü işlem göreceğin gerçeğini maalesef değiştirmeyecek.
   Birlikler konusunda yazdığım asılsız ve desteklenemez değil. Sorun zaten sadece tanıtımların kontrol edilmesi. Oraya yazdığımı tam okursan anlarsın ne sunduğumu. İllegal birliklerin bölgesine ben polis karakterimle gidiyorum ve kimse benimle rol yapmıyor diye bir şey iddia etmedim. Kendince bir şeyler savurmuşsun ortaya. İllegal karakterim ile iki-üç gün dolaştım kolluk kuvveti oluşumuna girmeden önce. Kimsecikler yoktu.
   Trolling için düşünce benim düşüncem, bu konuda fazla bir şey söylemeyeceğim. Daha önceden rol sunucusunda troll yaptıysan senin problemin.  :D Troll gibi çok rahatsız eden şeylerin cezasının çok yüksek olması gerekiyor. DM'cileri örnek vereyim, ceza arttı ve şimdi herkes sıkmak için bir sebep kovalıyor. Durduk yere atılan DM artık o kadar fazla değil.
   Yetkililik hakkında kurduğum o üslupsuz cümlenin anlamını farklı anlamışsın. Onun anlamı yetkililik sürecinde kadroda yetki seviyesini artırıp sadece ün için yapanları kastettim. Ayrıca "Forumda bulamadım." diye belirttiğim tembel birisi olduğuma işaret değil, bazı politikalarda örneklendirmeler kısıtlı ve oyuncular tam emin olamadan rol yapmak istemiyor. DM atan yetkili sadece böyle kişilerin olduğunun varlığına örnektir, bunun yerinin bura olmadığının farkındayım ve politikaların zevk olsun diye yazılmadığını biliyorum.
   Düşmanlık konusuna gelmişiz, gelelim. "Brawl Kural İhlali" adlı politikada ben yumrukla kavga edildiği için daha sonra silah ile intikam alabileceğimize dair bir örneklendirme okuyamadım, göremedim. Zaten yok.
   Son olarak, son yazdığın şey. AR-GE'nin tamamı gibi okuduğunu anlayamama sorunundan kaynaklanarak yazılmış bir şey. Orada bende zaten rolün büyüğü küçüğü olmadığını savunuyorum ve bunlarında öylece etkinlik adı altında duyurularının Discord üzerinden geçirilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bunlar belirlenip yetkililer orayı kontrol eder, her rolü izlediklerini zannetmiyorum. Bu kadar büyük bir iddianın altına girme, destek attığım şeye daha zoraki bir yetkili gelirken sürekli olarak random insanların oluşturduğu rol ortamları kontrol mü ediliyor?

Ya da birlik konusunda yazdığımı tam okumana gerek yok, eksik yazmışım orayı. Birliklerin sadece tanıtımlarının değil, ek olarak onlardan habersiz oyun içinde de aktiflikleri ve yaptıkları rolün kontrol edilmesi gerektiğini yazmayı unutmuşum.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
Polislerin etrafında dolaşıp bela arayan tayfa hep vardı bunları kökünden temizlemek kolay bir şey değil amaçları sadece gun rp olduğu için kolay kolay yok olmazlar. Ne kadar fazla ceza verirsen ver adamlar yine akılllanmıyor arkadaş. Bu tip oyuncular olduğu sürece SWAT ve SEB ekiplerinde 250zırh olması çok normal. Böyle oyuncular olmasa bile iki özel ekipte her zaman sahada olmuyor zaten, oyuncular çoğunlukla devriye ekipleriyle karşılaşıyor. Ekstra bir durum olmadıkça SWAT ı falan 250 zırhla görmeniz mümkün değil pek.
Bunun içinde bir şeyler söylerim, öyle olursa adamlar hem Retarded RP'den yer ve birde üstüne sıkarlarsa DM'den yerler ama Med RP diye laf atarlar yazdığıma, o yüzden yazmadım. Kolluk kuvvetlerinin etrafında volta atanların çoğunluğunu yok etmek imkansız değildir.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
tek adam 97 canlı aranmalı olan adam = 4 adam 250 zırh 100 can, m4
çok eşit bir durum.
gerçekte de bir suçluya kaç birim araç geliyor eşitlik olacak diye bir şey mi var?

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
Birlikler konusunda söylediğin asılsız ve desteklenemez. Şuan onayı olan sayılı birlik var, bunların da tanıtımı rutin olarak kontrol ediliyor zaten. Birlikler sadece illegallerle rol yapıyor, polislerle rol yapmıyor diye "illegal birlikler rol yapmıyor" demen mantıksız, onların seninle rol yapmıyor olmasının sebebi sensin.

Trolling yapana ban atmak mantıksız, bu mentalle trolling/retarded/nonrp hepsi benzer ihlaller. Her yapanı banlayalım o halde. Bugün trolling yapan insan yarın rol sergileyebilir. Neticede bende 3 sene önce ortalığı trolleyen biriydim.

Sunucu üzerinde görevli kadrosu ve üstünde kimse o sansürlediğiniz yetki köpekliği için burada durmaz, çünkü bu sunucu kimseye maaş vermiyor. Burada kimse kimsenin köpekliğini yapmıyor çünkü eline geçen bir şey olmayacak, eğer yapıyorsa bu kendi isteği ile fetiş boyutundadır. Zevk alıyordur o insan köpek olmaktan. Helper konusundaki yakınman yersiz, helper zaten bir ön eleme aşaması. Helper başvurusuna yüzlerce insan katıldığından ötürü tek tek ilgilenmek imkansız, bu yüzden helper kıdeminde çok kısıtlı yetkilerle durumları değerlendiriliyor ve uygunsa sınav/mülakat gibi aşamaları geçip görevli oluyor. Eğer bir görevli hakkında dm suçlamanız varsa yeri zaten burası değil. Foruma yönlendirmeniz konusu ise normal, tamamıyla sizin tembelliğiniz. Eğer bir konu forumda varsa forumda vardır, politika kişisel zevklerden ötürü yazılmadı. Veya uzun bir politikamız olsun havalı dursun diye yazılmadı, sunucuda oynarken orayı okuduğunuz varsayılır. Attığınız politika ile alakalı talebi doğal olarak foruma yönlendirecek yetkililer, talebin sonuna ".... forumda bulamadım" eklemeniz o şeyin politikada olmadığı anlamına gelmez. Sadece aramadığınız veya buna üşendiğiniz anlamına gelir.

Düşmanlık konusunda zaten sunucuda anlattığınız gibi bir durum mevcut. Oynadığınız sunucunun işleyişine henüz tam hakim olmadan kapsamlı bir ar-ge açmaya çalışmışsınız saçma olmuş. Biz şikayetlerde veya sorgularda düşmanlık kanıtı isterken bunun gibi şeyler istiyoruz. Eğer kapsamlı ve iyi bir rol içeren brawl dönmüşse bu düşmanlık kanıtı olarak elbette kullanılabilir. Yalnızca her kavga ettiğiniz yarın size sıkmasın diye burada bir eşik belirlendi, bahsi geçen düşmanlık rolü gerçek anlamda aşağılayıcı veya cana kast içeren bir durum barındırmalı.

Sanırım tek doğru konu zırh.

Son madde argenin çoğunluğu gibi sadece yazılmak için yazılmış maalesef. Yetkililer aktif olarak rol bölgelerini denetliyor ve toplu rol düzenliyor. Bahsi geçen toplu rolün illaki bir event tadında duyurusu geçilen çok kapsamlı bir şey olmasına gerek yok. Sokakta gördüğünüz hotdog satma rolü yapan kişi de rol paslamış olur, koca bir kamp alanını duyuru ile etkinlik alanına çeviren kişi de. Rolün küçüğü büyüğü yok yani.

Ek olarak yetki köpeği kısmını sansürlemen yazdığından ötürü işlem göreceğin gerçeğini maalesef değiştirmeyecek.
  Birlikler konusunda yazdığım asılsız ve desteklenemez değil. Sorun zaten sadece tanıtımların kontrol edilmesi. Oraya yazmayı unuttuğum şeyler var, üstteki iletileri okursan o konu hakkındaki önerimi anlarsın. İllegal birliklerin bölgesine ben polis karakterimle gidiyorum ve kimse benimle rol yapmıyor diye bir şey iddia etmedim. İllegal karakterim ile iki-üç gün dolaştım kolluk kuvveti oluşumuna girmeden önce. Kimsecikler yoktu.
   Trolling için düşünce benim düşüncem, bu konuda fazla bir şey söylemeyeceğim. Daha önceden rol sunucusunda troll yaptıysan senin problemin, buna diyecek bir şey yok maalesef. Troll gibi çok rahatsız eden şeylerin cezasının çok yüksek olması gerekiyor. DM'cileri örnek vereyim, ceza arttı ve şimdi herkes sıkmak için bir sebep kovalıyor. Durduk yere atılan DM artık o kadar fazla değil.
   Yetkililik hakkında kurduğum o üslupsuz cümlenin anlamını farklı anlamışsın. Onun anlamı yetkililik sürecinde kadroda yetki seviyesini artırıp sadece ün için yapanları kastettim. Ayrıca "Forumda bulamadım." diye belirttiğim tembel birisi olduğuma işaret değil, bazı politikalarda örneklendirmeler kısıtlı ve oyuncular tam emin olamadan rol yapmak istemiyor. DM atan yetkili sadece böyle kişilerin olduğunun varlığına örnektir, bunun yerinin bura olmadığının farkındayım ve politikaların zevk olsun diye yazılmadığını biliyorum.
   Düşmanlık konusuna gelirsek "Brawl Kural İhlali" adlı politikada ben yumrukla kavga edildiği için daha sonra silah ile intikam alabileceğimize dair bir örneklendirme okuyamadım, göremedim. Zaten yok.
   Son olarak, son yazdığın şey. Orada bende zaten rolün büyüğü küçüğü olmadığını savunuyorum ve bunlarında öylece etkinlik adı altında duyurularının Discord üzerinden geçirilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bunlar belirlenip yetkililer orayı kontrol eder, her rolü izlediklerini zannetmiyorum. Bu kadar büyük bir iddianın altına girme bence, destek attığım şeye daha zoraki bir yetkili gelirken sürekli olarak random insanların oluşturduğu rol ortamlarının kontrol edildiğini sanmıyorum.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
@noro incelicen mi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Nisan 2024, 21:50
Toplam oynama: 28 gün, 14 saat
Herkes zırhın 250 olması gerçekçi demiş o halde gerçek hayatta çelik yelek giy Ak-47 O zırhı deliyormu delmiyormu dene  :'D :'D :'D :'D
İlla gerçekçi olsun diyorsanız sadece tabanca mermisini durdursun zırh kaldıki bence deagle bile çelik yeleği deler...

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Sophia Hill Lv.22
Diana Cook Lv.22
Herkes zırhın 250 olması gerçekçi demiş o halde gerçek hayatta çelik yelek giy Ak-47 O zırhı deliyormu delmiyormu dene  :'D :'D :'D :'D
İlla gerçekçi olsun diyorsanız sadece tabanca mermisini durdursun zırh kaldıki bence deagle bile çelik yeleği deler...
Kimse bu zırh sayısına gerçekçi demiyor. Bu arada sence o AK 47 falan her zırhı delip geçse o zırhları giydirirler mi sence?

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Fazla yalan yanlış bilgi içeriyor, özellikle yetkililer kısmında söyledikleriniz. Kolluk kuvvetlerinin zırhını sıklıkla ARGE'ye taşıyorsunuz ama çıkıp illegalin M4'ü fazla vuruyor diyeni pek görmedim. noro yerine ben yazayım, reddedildi.
2

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Uzunca yazmışsınız, reddetmeden önce her konuya kısa bir açıklama geçeyim.

Onay ve hood için zaten verilen görevleri yapması yeterli, oyuncuyu bölgende durup rol yap diye zorlamak sadece sıkılmasına yol açar. Haklı olduğunuz noktalar yok değil, ancak o da oyuncuların elinde olan bir şey.

Trollingden jail atıyoruz biz onu yeterli buluyoruz, c-ban konusu da sunucunun üst yönetimine kalmış bir durum ki onda bile çok banlamıyoruz. En iyi yol jaille vura vura öğretmektir.

Gerekli yorumu yönetimden arkadaşlar yapmış. Admine zaten bu dediklerinizi çekiyoruz. Hiç görevli oldunuz mu bilmem, olmadıysanız bu yorumunuz normal.

Reddedildi.

Reddedildi.

Zaten bunu yapıyoruz.

Genel olarak reddedildi.