Destekliyorum, birisi zaten kelepçeliyken veya elleri bağlıyken üst arama iznini kabul etmesi gerekiyor, yeni sistem gelirse daha kolay olur, /destek atıp 10 dakika yetkili beklememize gerek kalmaz.
he öyle mi, frekansta çığlık atmakta kalksın mı @Hsyn_075
O zaten yasakda, bence daha 2 gün önce PD den çıkmış, 250 zırhsız devriyeye çıkmayan, sadece çatışma için girip Rol yapmayan, illegal oldukdan sonra 250 zırh kaldırılsın diyenlerin yasaklanması gerekiyor.
Adam demek ki pdden ciktiktan sonra farkina varmis dogrunun, siz devam 250 zirhtan zaten her türlü düsüyorsunuz bize

1.5 yıllık, 2 yıllık PD hayatımda ben hiçbir zaman 250 zırh almadım, sizin gibi DM cilere gelirsekde, Mix yaparak, rolsüz olarak sadece DM atıp, düşüncede /q atan şahıslarsınız siz, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor
Rolsüz mü? Uzun süreli dostluk rolü yaptıktan sonra aranması olan birisine polisi çektirip telsiz konuşmaları ile sıkıyoruz hepsini de ekran görüntüsüne alıyorum yarın atarım buraya sslerini, ne mix ne dm atıyoruz q ya gelecek olursak sizin gibi dolap yazip almıyoruz, ben polisken q cekenlere de dm atanlara da şikayet açmadım bırak insanlar eğlensin, polis çektirmek icin canımız çıkıyor totalde 7 8 kişiyiz 20 tane pd sd bizi takip etmiyor
siz tsde konusunca ic telsiz oluyor ama bohohohyt (yan koltukta oturdugum icin telsize yazarken ellerim agriyor.)
Ben sana/DM'cilere söylemiyorum, benim sözüm rol yapanlara, kendine zaten DM atdığını itiraaf ediyorsun, siz sürekli sebebsiz yere PD'yi çekip sıkıyorsunuz bununda bize " Rol " adı altına bize yutturmaya çalışıyorsunuz, kimin ne olduğu, ne yapmaya çalıştığı zaten biliniyor, ben PD'ye sadece DM atmak için SWAT'a girenleride biliyorum, DM'ciler sadece illegal'da olmuyor, rol yapan adam PD'de SWAT'da olmaz.