Destekliyorum, birisi zaten kelepçeliyken veya elleri bağlıyken üst arama iznini kabul etmesi gerekiyor, yeni sistem gelirse daha kolay olur, /destek atıp 10 dakika yetkili beklememize gerek kalmaz.
he öyle mi, frekansta çığlık atmakta kalksın mı @Hsyn_075
O zaten yasakda, bence daha 2 gün önce PD den çıkmış, 250 zırhsız devriyeye çıkmayan, sadece çatışma için girip Rol yapmayan, illegal oldukdan sonra 250 zırh kaldırılsın diyenlerin yasaklanması gerekiyor.
bune kanka
Videonun başlığında 11 Eylül 2023 yazıyor, umarım tahmin ettiğim şeyin işe yarama gibi bi' ihtimali olduğunu düşünmüyorsundur.
video galerimde duruyordu bunu gorunce yukledim dahada fazla kanitim var 13 yaş altı kişilerin tsde bagirdigina ait videolar
Dostum istediğin videoyu at, attığın videolar ile neyi kanıtlayacağını anlamadım. Kanıtlamaya çalıştığın şeyi onla beraber anlatırsan sevinirim. Birisinin bağırması, bunun yasak olmadığı anlamına gelmez, sizin yaptığınız saçma sapan rollerde aynı şekilde yasak olmadığı anlamına gelmiyor.
haa oylemi olmus kanka adam yukarda yasak diyor polislikle kafayi o kadar bozmussunki pfp bile oyle.. biraz nefes al pc basindan kalk
Evet zaten yasak, böyle durumlarda gerekli olan işlemler yapılır/yapılıyor
evet yasak kanka bu videodaki bagiran lspd nin o zamanki başı ondan bagiriyor belki rinaya yeni baslamis olabilirsiniz hatirlatayim dedim
2020 den beridir bu sunucuda oynuyorum neyin nasıl olduğunu iyi biliyorum, video'da ki Xenia isimli adamdıda iyi tanıyorum, Video 2-3 yıl öncesine ait ve söylediğin gibi LSPD'in başıydı o zamanlar ben yine LSPD'de vardım, şuan videoda ki gibi bir olayın yaşanması imkansız
belli oluyor kanka hesabının açılış tarihi benim hesapla aynı biraz sen rinaya kendini çok kaptırıp levelini yükseltmişsin ve hayatsız polis olmuşsun..
Aynen aynen, zaten bu oyunda hesap değiştirmek diye birşey yok ya yani, oyuna girdiğinden sonra tek hesapla oynamak zorundasın ya hani, o yüzdendir
evet zamanında multi account diye bir kavram vardı galiba onuda bilmyiorsun öğrenmek istersen öğretebilirim.
Ya ne alaka ne alaka MA, ben ne diyorum sen diyorsun, benim hesabım oldu hiçbir zamanda MA kullanmadım, yeni hesaba geçince eskilerini kullanmıyorum
yani ban yiyip yeni çara geçiyorsun dostum, anladığımız bu başarılar görevine devam et sonunda ban yemeni tebrik ederim ama azcık bilgisayardan kafanı kaldır dışarda hayat var.
Aynen ban, sadece ban yiyince hesab değiştirilir değil mi, hesabının çalınması diye birşey de yok zaten, şifre unutma diyede birşey yok zaten, yeni hesaba geçmen için sadece ban yemen gerekiyor
enayi gibi rat yiyip hesabını çaldırıyorsun sonra ts3 gidip ABİ BENİM HESAP ÇALINDI MI? diyorsun vay haline şifre unutcak yaştada değilsindir umarım veya hesabı satıp adminlerden hesabın geri aynı maile çevrilmesinimi istiyorsun tam bir liberal hayatı.
Sen harbi sıkıntılısın, kafanda bir dünya kurmuşsun ve orada yaşıyorsun, ben rat yemedim şimdiye kadar, 2 hesapta arkadaşım dediğim adamlar tarafından çalıntı, ve tahmin ede bilmeyeceğin üzere sonrasında gidip admin beklemedim, uğraşmamayı tercih edip yeni bir hesap kurdum, şifre olayında ise sadece örnek diye vermişdin