Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üst arama sistemi.

Başlatan DarkpastZ, 09 Eylül 2023, 22:41:04
Okunma sayısı 5695 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berosunkul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jacob Davies Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 12 Ekim 2024, 19:50
Toplam oynama: 37 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Üst arama sistemi.
« Yanıtla #40 : 11 Eylül 2023, 21:59:41 »
Destekliyorum, birisi zaten kelepçeliyken veya elleri bağlıyken üst arama iznini kabul etmesi gerekiyor, yeni sistem gelirse daha kolay olur, /destek atıp 10 dakika yetkili beklememize gerek kalmaz.

he öyle mi, frekansta çığlık atmakta kalksın mı @Hsyn_075

O zaten yasakda, bence daha 2 gün önce PD den çıkmış, 250 zırhsız devriyeye çıkmayan, sadece çatışma için girip Rol yapmayan, illegal oldukdan sonra 250 zırh kaldırılsın diyenlerin yasaklanması gerekiyor.
bune kanka
Videonun başlığında 11 Eylül 2023 yazıyor, umarım tahmin ettiğim şeyin işe yarama gibi bi' ihtimali olduğunu düşünmüyorsundur.
video galerimde duruyordu bunu gorunce yukledim dahada fazla kanitim var 13 yaş altı kişilerin tsde bagirdigina ait videolar
Dostum istediğin videoyu at, attığın videolar ile neyi kanıtlayacağını anlamadım. Kanıtlamaya çalıştığın şeyi onla beraber anlatırsan sevinirim. Birisinin bağırması, bunun yasak olmadığı anlamına gelmez, sizin yaptığınız saçma sapan rollerde aynı şekilde yasak olmadığı anlamına gelmiyor.
haa oylemi olmus kanka adam yukarda yasak diyor polislikle kafayi o kadar bozmussunki pfp bile oyle.. biraz nefes al pc basindan kalk

Evet zaten yasak, böyle durumlarda gerekli olan işlemler yapılır/yapılıyor
evet yasak kanka bu videodaki bagiran lspd nin o zamanki başı ondan bagiriyor belki rinaya yeni baslamis olabilirsiniz hatirlatayim dedim
2020 den beridir bu sunucuda oynuyorum neyin nasıl olduğunu iyi biliyorum, video'da ki Xenia isimli adamdıda iyi tanıyorum, Video 2-3 yıl öncesine ait ve söylediğin gibi LSPD'in başıydı o zamanlar ben yine LSPD'de vardım, şuan videoda ki gibi bir olayın yaşanması imkansız
belli oluyor kanka hesabının açılış tarihi benim hesapla aynı biraz sen rinaya kendini çok kaptırıp levelini yükseltmişsin ve hayatsız polis olmuşsun..
Aynen aynen, zaten bu oyunda hesap değiştirmek diye birşey yok ya yani, oyuna girdiğinden sonra tek hesapla oynamak zorundasın ya hani, o yüzdendir
evet zamanında multi account diye bir kavram vardı galiba onuda bilmyiorsun öğrenmek istersen öğretebilirim.
Ya ne alaka ne alaka MA, ben ne diyorum sen diyorsun, benim hesabım oldu hiçbir zamanda MA kullanmadım, yeni hesaba geçince eskilerini kullanmıyorum
yani ban yiyip yeni çara geçiyorsun dostum, anladığımız bu başarılar görevine devam et sonunda ban yemeni tebrik ederim ama azcık bilgisayardan kafanı kaldır dışarda hayat var.
Aynen ban, sadece ban yiyince hesab değiştirilir değil mi, hesabının çalınması diye birşey de yok zaten, şifre unutma diyede birşey yok zaten, yeni hesaba geçmen için sadece ban yemen gerekiyor
enayi gibi rat yiyip hesabını çaldırıyorsun sonra ts3 gidip ABİ BENİM HESAP ÇALINDI MI? diyorsun vay haline şifre unutcak yaştada değilsindir umarım veya hesabı satıp adminlerden hesabın geri aynı maile çevrilmesinimi istiyorsun tam bir liberal hayatı.
Sen harbi sıkıntılısın, kafanda bir dünya kurmuşsun ve orada yaşıyorsun, ben rat yemedim şimdiye kadar, 2 hesapta arkadaşım dediğim adamlar tarafından çalıntı, ve tahmin ede bilmeyeceğin üzere sonrasında gidip admin beklemedim, uğraşmamayı tercih edip yeni bir hesap kurdum, şifre olayında ise sadece örnek diye vermişdin
akli olarak sıkıntı yok ben sadece  sürekli olanları söylüyorum belki hesabını tek kendin kullanabilir ve hesabini caldirmayabilirdin 2018 den berri rina oynuyorum ve bu kadar budala bir adam gormedim

Çevrimdışı berosunkul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jacob Davies Lv.14
Son giriş: 12 Ekim 2024, 19:50
Toplam oynama: 37 gün, 17 saat
« Yanıtla #41 : 12 Eylül 2023, 06:07:16 »
Destekliyorum, birisi zaten kelepçeliyken veya elleri bağlıyken üst arama iznini kabul etmesi gerekiyor, yeni sistem gelirse daha kolay olur, /destek atıp 10 dakika yetkili beklememize gerek kalmaz.

O zaten yasakda, bence daha 2 gün önce PD den çıkmış, 250 zırhsız devriyeye çıkmayan, sadece çatışma için girip Rol yapmayan, illegal oldukdan sonra 250 zırh kaldırılsın diyenlerin yasaklanması gerekiyor.

Adam demek ki pdden ciktiktan sonra farkina varmis dogrunun, siz devam 250 zirhtan zaten her türlü düsüyorsunuz bize :?l: :fire:

1.5 yıllık, 2 yıllık PD hayatımda ben hiçbir zaman 250 zırh almadım, sizin gibi DM cilere gelirsekde, Mix yaparak, rolsüz olarak sadece DM atıp, düşüncede /q atan şahıslarsınız siz, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor
siz ts3 üzerdinden konuşunca mix yok biz ts3 veya discordda ic yer beriltigimizde mix var, tam 6 gun once tek basima 6 polis dusurdum 250 zirhsiniz olsa da olmasada sadece yeri yalamayi seven bir birlik olduğunuz için farketmiyor acsba abilerimi cagirmanmi gerek sen cok laf yedinde ayni seyleri tekrarlama

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #42 : 12 Eylül 2023, 06:41:58 »

bune kanka
Videonun başlığında 11 Eylül 2023 yazıyor, umarım tahmin ettiğim şeyin işe yarama gibi bi' ihtimali olduğunu düşünmüyorsundur.
video galerimde duruyordu bunu gorunce yukledim dahada fazla kanitim var 13 yaş altı kişilerin tsde bagirdigina ait videolar
Dostum istediğin videoyu at, attığın videolar ile neyi kanıtlayacağını anlamadım. Kanıtlamaya çalıştığın şeyi onla beraber anlatırsan sevinirim. Birisinin bağırması, bunun yasak olmadığı anlamına gelmez, sizin yaptığınız saçma sapan rollerde aynı şekilde yasak olmadığı anlamına gelmiyor.
haa oylemi olmus kanka adam yukarda yasak diyor polislikle kafayi o kadar bozmussunki pfp bile oyle.. biraz nefes al pc basindan kalk

Evet zaten yasak, böyle durumlarda gerekli olan işlemler yapılır/yapılıyor
evet yasak kanka bu videodaki bagiran lspd nin o zamanki başı ondan bagiriyor belki rinaya yeni baslamis olabilirsiniz hatirlatayim dedim
Yav al başı senin olsun kanka, 2019 yılındaki görevli ile şimdiki bir mi? O yıllarda madem aktif olarak oynayan birisin ticket açıp o görevliyi bildirseydin. Bunu mu akıl edemedin ya da edemezdin? Şu söylediğin videoları atta suç örgütünü çökertelim bari beraber. Neyin tribiyse arkadaş bu.
şuandada toxic çoluk çocuktan geçilmiyen yaş kitlesi düşmüş bir yer lspd bu yüzden bütün eski adminler çıkıyor bunu savunmana gerek yok sen kimsin ya koalanin alt cari vesayiremi
Aynen kanka koalanin yan çarıyım, üşenmedim millete sallamak için level kastım. Yaşı falan bahane etmeyin her şeye, RageMP üzerinden sunucu açıldıktan sonra çoğu kişi zaten oraya gitti. Şu an ise pd ye ilk defa girenler ve neyi nasıl yapacağını daha bilmeyen kişilerin sayısının çokluğu, eski adminlerinde hiçbir değeri yok. Oyuncular bu yüzden çıkıyor desen daha doğru olurdu. Sende yabancı falan değilsin dostum. Türk Milleti'nin ne kadar küstah bir millet olduğunu çoğu kişi biliyor. Sende de aynı şey var. He illede Türk değilim sadece Türkiye'de bulunuyorum diyorsan, cevabın zaten hazır, ama söylemeyeceğim. Sen iyi biliyorsundur o lafları.

Çevrimdışı Lurker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ekim 2023, 13:32
Toplam oynama: 95 gün, 12 saat
Son giriş: 10 Eylül 2023, 21:58
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
« Yanıtla #43 : 12 Eylül 2023, 08:39:23 »

Adam demek ki pdden ciktiktan sonra farkina varmis dogrunun, siz devam 250 zirhtan zaten her türlü düsüyorsunuz bize :?l: :fire:

1.5 yıllık, 2 yıllık PD hayatımda ben hiçbir zaman 250 zırh almadım, sizin gibi DM cilere gelirsekde, Mix yaparak, rolsüz olarak sadece DM atıp, düşüncede /q atan şahıslarsınız siz, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor
siz ts3 üzerdinden konuşunca mix yok biz ts3 veya discordda ic yer beriltigimizde mix var, tam 6 gun once tek basima 6 polis dusurdum 250 zirhsiniz olsa da olmasada sadece yeri yalamayi seven bir birlik olduğunuz için farketmiyor acsba abilerimi cagirmanmi gerek sen cok laf yedinde ayni seyleri tekrarlama

Tac 5 e girince taktiksel po1 olur onlar

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #44 : 12 Eylül 2023, 08:41:20 »
Konu altında birbirine hakaret edenler yada belli bir grubu hedef alarak kışkırtanlar forumdan yasaklandı. ARGe ise evet, mantıklı. @Hera

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ocak 2025, 17:19
Toplam oynama: 6 gün, 11 saat
Son giriş: 01 Ocak 2025, 20:07
Toplam oynama: 8 gün, 13 saat
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:19
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:21
Toplam oynama: 16 gün, 23 saat
« Yanıtla #45 : 12 Eylül 2023, 17:12:39 »
Konu altında birbirine hakaret edenler yada belli bir grubu hedef alarak kışkırtanlar forumdan yasaklandı. ARGe ise evet, mantıklı. @Hera
polisinde ban yemesi lazımdı kendiside hakarette bulunuyor.

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ocak 2025, 17:19
Toplam oynama: 6 gün, 11 saat
Son giriş: 01 Ocak 2025, 20:07
Toplam oynama: 8 gün, 13 saat
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:19
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:21
Toplam oynama: 16 gün, 23 saat
« Yanıtla #46 : 12 Eylül 2023, 17:19:26 »
desteklemiyorum, polislere her hak verilmemeli /ustunuara komudu ile zaten çoğunlukla role uyuluyor. role uyulmadığı zaman şikayet açılabilir afk olan adamlarıda götürüp jaile attırmaya çalışan polisleride biliyorum.

Çevrimdışı DarkpastZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Eylül 2024, 16:06
Toplam oynama: 68 gün, 13 saat
John Abrams Lv.31
Köken: Alman
Son giriş: 25 Eylül 2024, 16:07
Toplam oynama: 175 gün, 4 saat
Scott Walker Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 00:53
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 16:18
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 12 Eylül 2023, 18:56:34 »
desteklemiyorum, polislere her hak verilmemeli /ustunuara komudu ile zaten çoğunlukla role uyuluyor. role uyulmadığı zaman şikayet açılabilir afk olan adamlarıda götürüp jaile attırmaya çalışan polisleride biliyorum.

Şunun tekrardan üstüne basayım. Elleri bağlı veya kelepçeli olanlar için diyorum.

Çevrimdışı Hsyn_075

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 18:14
Toplam oynama: 94 gün, 3 saat
Son giriş: 08 Ocak 2024, 14:39
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #48 : 13 Eylül 2023, 11:04:14 »

Rolsüz mü? Uzun süreli dostluk rolü yaptıktan sonra aranması olan birisine polisi çektirip telsiz konuşmaları ile sıkıyoruz hepsini de ekran görüntüsüne alıyorum yarın atarım buraya sslerini, ne mix ne dm atıyoruz q ya gelecek olursak sizin gibi dolap yazip almıyoruz,  ben polisken q cekenlere de dm atanlara da şikayet açmadım bırak insanlar eğlensin, polis çektirmek icin canımız çıkıyor totalde 7 8 kişiyiz 20 tane pd sd bizi takip etmiyor  :D siz tsde konusunca ic telsiz oluyor ama bohohohyt (yan koltukta oturdugum icin telsize yazarken ellerim agriyor.)
Ben sana/DM'cilere söylemiyorum, benim sözüm rol yapanlara, kendine zaten DM atdığını itiraaf ediyorsun, siz sürekli sebebsiz yere PD'yi çekip sıkıyorsunuz bununda bize " Rol " adı altına bize yutturmaya çalışıyorsunuz, kimin ne olduğu, ne yapmaya çalıştığı zaten biliniyor, ben PD'ye sadece DM atmak için SWAT'a girenleride biliyorum, DM'ciler sadece illegal'da olmuyor, rol yapan adam PD'de SWAT'da olmaz.

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #49 : 17 Eylül 2023, 18:35:55 »
Samp için suistimal edilebilir, şuanki durumu iyi.