Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7219 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #140 : 29 Ekim 2018, 05:01:53 »
Şöyle 1 2 3 level çocuklar gelip sanki 5 yıldır aynı ortamda oynamışız gibi gelip " ahsfashfsafsahfsh" yazması beni çıldırtıyor ne anlayıpta böyle bi cevaba varıyorsunuz anlamıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #141 : 29 Ekim 2018, 05:05:06 »
Konu PD ile uğraşıp PD'den tokat yiyenlerin konusu olmuş. Los Angeles gibi bir şehri anımsatıyor ve adam gelmiş buraya PD üstün tutuluyor illegaller hep altta kalıyor demiş sanırım "Mafİa FiLmleRiNi" çok izliyorlar şehiri mafyaların yönettiğini sanıyorlar. PD'nin sistem ve imkanları her zaman üstündür gerçek hayattada bu böyledir, ee bizde burda roleplay yapıyorsak üstün olması lazım. İllegallerin PD üyelerine karşı çekingen davranması lazım şehrin işlek yerinde Drive-By atıp son gaz non-rp driving yaparak kaçarsan girdiğin deliği bulurlar tabiki. Sokağın ortasında işlek caddede silahla çatışırsan bulur tabi.
Kanki sen çok yanlış anlamışsın bak şimdi yoldan geçiyorsun 10 ekip aracı 1 tane sultanı kovalıyor sende yanlışlıkla pd aracına vuruyorsun veya pd aracı sana vuruyor sonra aracı sağa çek motoru kapat anahtarı camdan dışarı at felan yapıyorlar uyuyoruz iniyoruz açıyor bağajı bakıyor 5 tane ak var hemen al yapıyorlar bende diyorumki hertürlü boktan yere gidiyor zaten silah bari sıkalım ki gitsin böyle oldukça zaten ben hertürlü yine sıkmaya devam ederim sen illegal değilsin anlamazsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #142 : 29 Ekim 2018, 05:07:53 »
Mükemmel bir ortam. Girdiğiniz ilk andan itibaren ipler tamamen sizin elinizde. Kaçırmakta, sıkı tutup kendinizi sağlama almakta sizlerin elinde. "Fazla el üstünde tutuluyor" düşüncesi yanlış. PD bir hata yaptığında kat be kat cezalandırıyor. "Hayır yha role girmem senle Xd" muhabbeti de yok illegalde sık sık karşılaşıldığı belirtildiği gibi. REFUSE RP yapan ya atılıyor ya da atılmadığına pişman ediliyor, tamamen rol için girilen bir ortam. Çoğu giren/çıkan kişi benim fikrimce rol ortamı için değil "silah sıkam, maaş kasam oof moruQ beLeŞ paRa xD" şeklinde giriyor; e hareketleri beğenilmeyince de PD'i kötülüyor. PD ne yaptı? Sen paraydı, silahtı diye girmedin mi?

İlk olarak 5. akademi girişimde bende biraz para kazanayım, ortamım olsun diye girmiştim ancak yaklaşık 5 ay boyunca, birinci ayımdan sonra ortam için kaldım. Gerek Ganjaman'ın samimiyeti, gerek Hydraizm'in içtenliği/uyguladığı insiyatifler, gerek Muerte'in bilgisi, gerek VsecBOA'ın sakinliği, muhabbetleri, gerek Thor'un yönetme stil(ler)i, gerek VictorTAN'ın muhabbeti, taze kanların "abe bu nasıL olu0R"/"ben niE BulLeT alamıOruM" muhabbetleri, her şey başlı başına bir gereksinim. Herkesin tatması gereken bir lezzet. Olurda girdiyseniz, girecekseniz, tadını çıkarın, başka bir yerde bulunması bu tatların, imkansız gibi geliyor bana.

"Acıktın mı? Sürüş yasağı ye!"
"Teğmen Flores, tahmini varış süreniz nedir? - 1 saniye *el freni çekilerek bölgeye gelinir*"
"Beğenmiyorsan slaş birlik kardeşim, kırmızı yazıyı okur musun bana orada olacaktı bir tane."
"Fuck the PD!"
"PD istifa!"
"He y burad a neLer oluor memur?"
İnancın olsun kardeşim eğer işsizliğim tutupta bir gün şikayet açmaya kalksam zaten 4 5 tane haftada pd attırırım ama uğraşmak istemiyorum biliyorum ki sizi koruyacaklar atılmayacaksınız ben bunu bilmesem zaten şuanda pd de 50 kişi olmazdı emin ol 20 tane pd gezerdi o da zaten yarısı afk devriye atan kişiler ise üst yönetim departmanın adamları.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #143 : 29 Ekim 2018, 05:15:17 »
ic olarak pddeki bazı arkadaşlar var harbiden delikanlı insanlar onlar devriye atarken gözüm üzerilerinde oluyor baskın yemesinler nedeniyle yeseler bile o delikanlı adamları savunmayıda biliyoruz ama bazı 13 yaşındaki kişiler varya "kalabalık gördüm hemen izlemem gerek ohh adamlar sopalı hassiktir diplerine gidip kendime küfür ettireyim sonra kelepçeleyeyim" diyenler var ben onları zaten yerden kaldırmam. Bazen sıkmak zorunda kalıyoruz o da mecburiyetten mesela bugün üst yönetimden biri bizim arkadaşın hatası yüzünden yaralamak zorunda kaldık ak ile camdan çıktı bizde sıkmak zorunda kaldık üst yönetim pd ye yoksa hiç bir sıkıntım yok. ama kaşınan 13 yaşındaki kardeşlerim devriyeye çıksın diye can atıyorum çünkü o çocuğun aradığı şey o.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #144 : 29 Ekim 2018, 05:24:21 »
kardesım pd rolu yapanlara takma sen bunları al silahını bir kaç arkadaş bul devriye geçen pd arabasına sıkın ama bunu videoya alın. baksınlar bakalım eşit mi değil mi diye? al videoyu buraya at
EŞİT OLURSA hata zaten.
EŞİT olmaması gerekiyor anlamanız gereken nokta bu,
Polis görüldüğünde kaçılması gereken bir devlet organıdır, bu heryerde böyle
Polisin o zaman zırhınıda alalım tavuk vurur gibi 2 mermide pdyi dökün, eşitlik sağlansın?
Saçmalamayın arkadaşlar ROLSEL düşünün biraz.
Daha PD'yi vurduğunda kaçmayı bırak gelip yaınna bağırarak ego kasanlar, ss çekilenler HATTA kaçırmaya çalışanlar var.
Burada değinilmesi gereken konu bu.
Kanka zaten eşit olamaz zırh tabi en iyisi verilir devlet memuru çünkü sokakta gezen zenci değiller, konu şu adam canı sıkılıyo çek sağa ver anahtarı kır kilidi al silahları olay bu ne yaptığımı söyle cevap vermez şikayet açsak koruyacaklar atılmayacakta sinir olup daha fazla pd ye kin beslemeye gerek yok şuan ben bi kaç kişiye kinliyim zaten açık açık söylüyorum kinde besledim yani.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #145 : 29 Ekim 2018, 05:32:37 »
Son zamanlarda zaten fazla egolu tavırlar sergiliyen bi çok pd var lafa gelince devlet memuru "ciddi adamıq biz moruq" departman allah değil departmandan büyük devlet var ama devlet nerede pd yi kim düzene sokacak böyle giderse durum vahim darbe gerçeqleştirebiliriq daha çok olay çıkabilir sunucuda son zamanlarda zaten her sokakta  en az 4 tane **ya rastgeliyoruz ya da biz vuruyoruz** " DEVLET MEMURU" departmanda çalışan po1 lerede yazık bu arada hep po1 vuruyolar mk vicdansızlar ya.

Spoiler:
officer 1 lerin üzerine yoğunlaşın harbiden aimleri çok kötü ciddi anlamda söylüyorum yani şu anda +9 sultanı +9 deaglesi ve herhangi bir npc den 10 gram toz alıp çooook rahat 6 tane po 1 düşürebiliyorsun. tabii mitoz bölünme gerçekleşmediği sürece alabiliyorsun o 6 tane po1 anında 20 tane olabiliyor o da bi şans diyelim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #146 : 29 Ekim 2018, 05:40:24 »
pd görünce kaçıcaksınız diyodu bi arkadaş sunucu türk konsepti olsa kaçardık ama sunucu gavur konsepti kanka yapacak birşey yok altta da video atıcam benim şuan ic de canlandırdığım ve yönettiğim ekibim departmanın arkasında duran bir ekip ne kadar illegal olsakta fakat egosu tavan yapmış kardeşlerim daha önceden bunların kuyruğuna basmıştım ondan böyle yapıyorlar pd ye karşı ben ve ekibimi kışkırtıyorlar bunada yapacak birşey yok pd görünce biz kaçmayız pd bizi görünce kaçmak zorunda biz zorba değiliz rip drifters olarak fakat bizi buna iteliyorlar yapacak birşey yok.

1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #147 : 29 Ekim 2018, 05:55:45 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #148 : 29 Ekim 2018, 06:07:45 »
Konu PD ile uğraşıp PD'den tokat yiyenlerin konusu olmuş. Los Angeles gibi bir şehri anımsatıyor ve adam gelmiş buraya PD üstün tutuluyor illegaller hep altta kalıyor demiş sanırım "Mafİa FiLmleRiNi" çok izliyorlar şehiri mafyaların yönettiğini sanıyorlar. PD'nin sistem ve imkanları her zaman üstündür gerçek hayattada bu böyledir, ee bizde burda roleplay yapıyorsak üstün olması lazım. İllegallerin PD üyelerine karşı çekingen davranması lazım şehrin işlek yerinde Drive-By atıp son gaz non-rp driving yaparak kaçarsan girdiğin deliği bulurlar tabiki. Sokağın ortasında işlek caddede silahla çatışırsan bulur tabi.
kanka sen m/a misin yoksa rinada oynadigin karakter bu mu?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #149 : 29 Ekim 2018, 10:17:27 »
Kanki sen çok yanlış anlamışsın bak şimdi yoldan geçiyorsun 10 ekip aracı 1 tane sultanı kovalıyor sende yanlışlıkla pd aracına vuruyorsun veya pd aracı sana vuruyor sonra aracı sağa çek motoru kapat anahtarı camdan dışarı at felan yapıyorlar uyuyoruz iniyoruz açıyor bağajı bakıyor 5 tane ak var hemen al yapıyorlar bende diyorumki hertürlü boktan yere gidiyor zaten silah bari sıkalım ki gitsin böyle oldukça zaten ben hertürlü yine sıkmaya devam ederim sen illegal değilsin anlamazsın.
Sen bagajda o kadar ak taşıyacak kadar kralsan sonuclarinada katlanirsin bunun pd ile alakası ne yani, şuan bile sen oocde motorunu al Gez polis isterse çevirir sorgu yapar. Şüphelendiğim için der geçer. Ve sorunun varsa bunu şikayet edersin PDYE DM ATARAK ÇÖZEMEZSİN