Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7123 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Aralık 2018, 20:05
Toplam oynama: 83 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #130 : 29 Ekim 2018, 00:47:00 »
kardesım pd rolu yapanlara takma sen bunları al silahını bir kaç arkadaş bul devriye geçen pd arabasına sıkın ama bunu videoya alın. baksınlar bakalım eşit mi değil mi diye? al videoyu buraya at

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #131 : 29 Ekim 2018, 01:06:17 »
kardesım pd rolu yapanlara takma sen bunları al silahını bir kaç arkadaş bul devriye geçen pd arabasına sıkın ama bunu videoya alın. baksınlar bakalım eşit mi değil mi diye? al videoyu buraya at
EŞİT OLURSA hata zaten.
EŞİT olmaması gerekiyor anlamanız gereken nokta bu,
Polis görüldüğünde kaçılması gereken bir devlet organıdır, bu heryerde böyle
Polisin o zaman zırhınıda alalım tavuk vurur gibi 2 mermide pdyi dökün, eşitlik sağlansın?
Saçmalamayın arkadaşlar ROLSEL düşünün biraz.
Daha PD'yi vurduğunda kaçmayı bırak gelip yaınna bağırarak ego kasanlar, ss çekilenler HATTA kaçırmaya çalışanlar var.
Burada değinilmesi gereken konu bu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #132 : 29 Ekim 2018, 01:14:47 »
EŞİT OLURSA hata zaten.
Polisin o zaman zırhınıda alalım tavuk vurur gibi 2 mermide pdyi dökün, eşitlik sağlansın?
Daha PD'yi vurduğunda kaçmayı bırak gelip yaınna bağırarak ego kasanlar, ss çekilenler HATTA kaçırmaya çalışanlar var.
kardeşim ironı yaptım ? :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #133 : 29 Ekim 2018, 01:15:27 »
EŞİT OLURSA hata zaten.
kardeşim ironı yaptım? ufak bir ironiyi anlayamıyor musun bak zaten adamın yazdığı yoruma random atmışım.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #134 : 29 Ekim 2018, 01:20:34 »
EŞİT OLURSA hata zaten.
kardeşim ironı yaptım? ufak bir ironiyi anlayamıyor musun bak zaten adamın yazdığı yoruma random atmışım.
Tüm yorumları tek tek takip edicek kadar işsiz değilim kusura bkama ayrıca burada öyle yorumlar gördüm ki artık her yorumu ciddi algılayısı geliyor insanın. "PD GARajına giremiyoruz eşit değil" tarzı yorumla rgördükten sonra.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #135 : 29 Ekim 2018, 01:23:38 »
Mükemmel bir ortam. Girdiğiniz ilk andan itibaren ipler tamamen sizin elinizde. Kaçırmakta, sıkı tutup kendinizi sağlama almakta sizlerin elinde. "Fazla el üstünde tutuluyor" düşüncesi yanlış. PD bir hata yaptığında kat be kat cezalandırıyor. "Hayır yha role girmem senle Xd" muhabbeti de yok illegalde sık sık karşılaşıldığı belirtildiği gibi. REFUSE RP yapan ya atılıyor ya da atılmadığına pişman ediliyor, tamamen rol için girilen bir ortam. Çoğu giren/çıkan kişi benim fikrimce rol ortamı için değil "silah sıkam, maaş kasam oof moruQ beLeŞ paRa xD" şeklinde giriyor; e hareketleri beğenilmeyince de PD'i kötülüyor. PD ne yaptı? Sen paraydı, silahtı diye girmedin mi?

İlk olarak 5. akademi girişimde bende biraz para kazanayım, ortamım olsun diye girmiştim ancak yaklaşık 5 ay boyunca, birinci ayımdan sonra ortam için kaldım. Gerek Ganjaman'ın samimiyeti, gerek Hydraizm'in içtenliği/uyguladığı insiyatifler, gerek Muerte'in bilgisi, gerek VsecBOA'ın sakinliği, muhabbetleri, gerek Thor'un yönetme stil(ler)i, gerek VictorTAN'ın muhabbeti, taze kanların "abe bu nasıL olu0R"/"ben niE BulLeT alamıOruM" muhabbetleri, her şey başlı başına bir gereksinim. Herkesin tatması gereken bir lezzet. Olurda girdiyseniz, girecekseniz, tadını çıkarın, başka bir yerde bulunması bu tatların, imkansız gibi geliyor bana.

"Acıktın mı? Sürüş yasağı ye!"
"Teğmen Flores, tahmini varış süreniz nedir? - 1 saniye *el freni çekilerek bölgeye gelinir*"
"Beğenmiyorsan slaş birlik kardeşim, kırmızı yazıyı okur musun bana orada olacaktı bir tane."
"Fuck the PD!"
"PD istifa!"
"He y burad a neLer oluor memur?"

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
Köken: İrlandalı
Son giriş: 25 Ocak 2019, 04:09
Toplam oynama: 77 gün, 12 saat
« Yanıtla #136 : 29 Ekim 2018, 01:26:29 »
Konu "PD eleştiri başlığı"ndan "PD üyelerinin birliklerini övme" başlığına dönmüş biraz.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #137 : 29 Ekim 2018, 01:28:19 »
Konu "PD eleştiri başlığı"ndan "PD üyelerinin birliklerini övme" başlığına dönmüş biraz.

Okumayı mı unuttum 12 sene sonra, benim gördüğüm konu başlığı "PD hakkında düşünceleri alalım." şeklinde ama-..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #138 : 29 Ekim 2018, 01:32:25 »
EŞİT OLURSA hata zaten.
Tüm yorumları tek tek takip edicek kadar işsiz değilim kusura bkama ayrıca burada öyle yorumlar gördüm ki artık her yorumu ciddi algılayısı geliyor insanın. "PD GARajına giremiyoruz eşit değil" tarzı yorumla rgördükten sonra.
moruk sayfayı göz gezdirseydin bu yorumumu bulurdn zaten bu konudaki butun yorumları okuyacak işsizde yoktur .d sende haklısın kadeşim anlatsan anlamıyorlar.

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
« Yanıtla #139 : 29 Ekim 2018, 01:50:25 »
Konu PD ile uğraşıp PD'den tokat yiyenlerin konusu olmuş. Los Angeles gibi bir şehri anımsatıyor ve adam gelmiş buraya PD üstün tutuluyor illegaller hep altta kalıyor demiş sanırım "Mafİa FiLmleRiNi" çok izliyorlar şehiri mafyaların yönettiğini sanıyorlar. PD'nin sistem ve imkanları her zaman üstündür gerçek hayattada bu böyledir, ee bizde burda roleplay yapıyorsak üstün olması lazım. İllegallerin PD üyelerine karşı çekingen davranması lazım şehrin işlek yerinde Drive-By atıp son gaz non-rp driving yaparak kaçarsan girdiğin deliği bulurlar tabiki. Sokağın ortasında işlek caddede silahla çatışırsan bulur tabi.