Mükemmel bir ortam. Girdiğiniz ilk andan itibaren ipler tamamen sizin elinizde. Kaçırmakta, sıkı tutup kendinizi sağlama almakta sizlerin elinde. "Fazla el üstünde tutuluyor" düşüncesi yanlış. PD bir hata yaptığında kat be kat cezalandırıyor. "Hayır yha role girmem senle Xd" muhabbeti de yok illegalde sık sık karşılaşıldığı belirtildiği gibi. REFUSE RP yapan ya atılıyor ya da atılmadığına pişman ediliyor, tamamen rol için girilen bir ortam. Çoğu giren/çıkan kişi benim fikrimce rol ortamı için değil "silah sıkam, maaş kasam oof moruQ beLeŞ paRa xD" şeklinde giriyor; e hareketleri beğenilmeyince de PD'i kötülüyor. PD ne yaptı? Sen paraydı, silahtı diye girmedin mi?
İlk olarak 5. akademi girişimde bende biraz para kazanayım, ortamım olsun diye girmiştim ancak yaklaşık 5 ay boyunca, birinci ayımdan sonra ortam için kaldım. Gerek Ganjaman'ın samimiyeti, gerek Hydraizm'in içtenliği/uyguladığı insiyatifler, gerek Muerte'in bilgisi, gerek VsecBOA'ın sakinliği, muhabbetleri, gerek Thor'un yönetme stil(ler)i, gerek VictorTAN'ın muhabbeti, taze kanların "abe bu nasıL olu0R"/"ben niE BulLeT alamıOruM" muhabbetleri, her şey başlı başına bir gereksinim. Herkesin tatması gereken bir lezzet. Olurda girdiyseniz, girecekseniz, tadını çıkarın, başka bir yerde bulunması bu tatların, imkansız gibi geliyor bana.
"Acıktın mı? Sürüş yasağı ye!"
"Teğmen Flores, tahmini varış süreniz nedir? - 1 saniye *el freni çekilerek bölgeye gelinir*"
"Beğenmiyorsan slaş birlik kardeşim, kırmızı yazıyı okur musun bana orada olacaktı bir tane."
"Fuck the PD!"
"PD istifa!"
"He y burad a neLer oluor memur?"