Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7213 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #120 : 28 Ekim 2018, 21:00:23 »
polis departmanı ile illegallerin arasında bir denge yok pd her zaman üstün tutuluyor.

Ne anlamda üstünlükten bahsediyoruz?
Mesela ben adama ak ile ateş açıyorum o gelip 1 taser ile beni etkisiz hale getiriyor.
Maskeyi takıyoruz bir gasp yapıyoruz anında buluyor.
canı sıkıldıkça araç arıyorlar silahlarımız gidiyor.
biz departmanın garajına giremiyoruz oluşum garajı diye fakat bizim garajımıza girebiliyorlar herşey var daha sayabilirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #121 : 28 Ekim 2018, 21:07:12 »
polis departmanı ile illegallerin arasında bir denge yok pd her zaman üstün tutuluyor.

Mesela ben adama ak ile ateş açıyorum o gelip 1 taser ile beni etkisiz hale getiriyor.
biz departmanın garajına giremiyoruz oluşum garajı diye fakat bizim garajımıza girebiliyorlar herşey var daha sayabilirim.

''biz departmanın garajına giremiyoruz oluşum garajı diye fakat bizim garajımıza girebiliyorlar herşey var daha sayabilirim.''

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
« Yanıtla #122 : 28 Ekim 2018, 21:20:43 »

Of, bu bana yetti.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #123 : 28 Ekim 2018, 21:29:44 »

Bu söylediklerinden rahatsızsan role play olayını boşvermeni tavsiye ederim dostum. Freeroam yada TDM-DM sunucuları sana daha iyi gelecektir.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #124 : 28 Ekim 2018, 22:09:28 »
Tartışma içerikli yorumlar silindi.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #125 : 28 Ekim 2018, 22:14:20 »
Mantıken bakarsan PD zaten her zaman üstündür, sınırsız mühimmatları var biraz düşünmeni tavsiye ederim, bütün bunlara ek olarak adamlar özel olarak silah atış eğitimi alıyor bir zahmet üstün olsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #126 : 28 Ekim 2018, 23:58:14 »

''biz departmanın garajına giremiyoruz oluşum garajı diye fakat bizim garajımıza girebiliyorlar herşey var daha sayabilirim.''

çapulcu sen ne geziyosun burda senin dağda olman gerekmiyor mu hewal.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Aralık 2018, 20:05
Toplam oynama: 83 gün, 2 saat
« Yanıtla #127 : 29 Ekim 2018, 00:17:54 »
KEÖRAÖLKAFLBAÖRLASFÖBAÖFBKAEWRASBFAF

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #128 : 29 Ekim 2018, 00:23:08 »
LSPD bütçesi gerçekten büyük olan bir kurum ve öyle olması gerekiyor. (Los Angeles olarak bakarsanız 1.4 milyar dolara tekabül ediyor.)
Sonuçta arkasında devlet destekleri, vatandaş destekleri ve yıl başında kendine ayırdığı bütçesi var ki bu kurumu güçlü kılar.
Tam 12 bin personel, 6 bin araba, 26 helikopter, 2 polis botu, 3 uçak ve 22 köpekle yürütülen bu işi burada LSPD 60 kişi hatta inaktiflik durumunda 27 kişiyle yönetiyor.
Garajda en fazla 30 araç var, 3 helikopter var, bot yok, K9 rolü nadir çıkıyor ki bunların hepsi de bir anda kullanılmıyor, işleme sokulmuyor. Helikopter deseniz ASU birimi ihtiyaç olduğunda çıkıyor (Ben bırakmadan öyleydi en azından)
Gerçekte bu kadar araç bulunduran bir kurumun cephaneliğini anlatmaya gerek yoktur herhalde. Bu adamlar refah seviyesini koruyor ve illegal işleri durdurmaya çalışıyor ki şehir huzura kavuşşun.
Yani IC ve OOC(sistem) destekler almalarını normal buluyorum, hakediyorlar da. İllegal rol yapıyorsanız bu bilgileri göz önünde bulundurmalısınız. Buraya PD daha üstün yazsanız bile elinize hiç bir şey geçmez. İllegal rollerinizi daha gizli ve profesyonel yönetmeniz size bağlı bir şey.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #129 : 29 Ekim 2018, 00:38:53 »
İllegal rollerinizi daha gizli ve profesyonel yönetmeniz size bağlı bir şey.
Olay bu işte, gerçek hayatın rolü de buradan geliyor zaten. "Role Play" kavramı bu. İllegal rol yapanların çoğunun illegalin sadece silahla adam öldürmek sanması en büyük sorun ve bu nedenle de fazlasıyla sorun çekip, saçma şeyler söylüyorlar. Mafya-çete kavramları tamamen para, kolay yoldan para kazanmak ve yasa dışı şeylerin ticareti-yasa dışı ticaret gibi bir-çok şey. Bunu anlamak sanırım çok zor olmamalı, adamlar durduk yere polis tarayıp "biz illegaliz adamım" "biz kralız" "biz mafyayız" emin olun gerçek hayata daha odaklı olunsa şuan bu oluşumların yada bu kişilerin hepsi yalan olmuştu. Amerika'da polisin ne kadar güçlü olabildiğini ve nasıl yaptırımlar uyguladığını bilmek ve araştırmak gerek. Şimdi bazıları şunu düşünebilir "her gün bir polis memuru Amerika'da ölüyor." ama durduk yere ölmüyorlar emin olun, ghettonuza giren bir lincoln size sıkıntı çıkartıyorsa veya bir mafyaya oynayan polis, sizi zora sokuyorsa böyle ona saldırma imkanınız var ki bu en son ihtimaldir. Çünkü Amerika'da polise saldırmanın sonuçları buradaki gibi kolay değil. Burada gerçeklik ve kafa çalışması gerekiyor işte, yani o adamı nasıl uzaklaştırabilirsiniz yada size nasıl bela olmaz.