Glen Parkta 4-5 tane mi ne tam hatırlamıyorum yaralı memur vardı inip 911'i aradım yardım istedim ambulans geldi ve memurların hiçbiri rol yapmadan bişey olmamış gibi araca binip gittiler.Bunlardan biri 22 Level Adam Kozlov olması gerek.Bende beklentiyi fazla yüksek tutmamaya karar verdim.
Levele bakarak rol kapasitesini anlamak çok zor, sürekli AFK bırakıp hiç rol yapmayan kişiler var.
Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.
Update verilirken yazarak vermemizi beklemiyorsun umarım?- Bu teamspeak üzerinde zaten OOC bir konuşma geçmiyor, aktif bir PURSUİT olduğu zaman sadece suçlu hangi yönde,nereye gidiyor, ne yapıyor vs. bu durumlardan bahsediyoruz.Suçlu yakalandıktan sonra herşey IC işliyor, Teamspeak üzerinde kimsenin sesi çıkmıyor. Önyargılarınızı bir kenara bırakın. LSPD tabii ki de normal kişilerden/çetelerden/mafyalardan vs. üstün olacak. Eğer üstün olmazsa ne olur? Az sayıda olsa da legal rol yapan arkadaşlar rollerini yapamaz, şehirin düzeni sağlanmaz, koruma sıfır olur.
İllegal Allahsız mı peki, onlar niye yazarak vermeyince mixe giriyor, gerçekte bir memurun aynı anda hem araba kullanıp hem update vermesi zaten mantıksız, en iyi ihtimal yanında bir kişi oturur, updatei o verir, işleyiş gerçekte bu şekilde. Legal rol yapan arkadaşlar rollerini yapamazmış, bu sunucuya başladığım zamanlar çok uzun bir süre legal rol yaptım, defalarca ama defalarca ihbar verdim hiçbirinde karşılık alamadım, bunu iki üç bahaneyle açıklayamazsınız.