Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7160 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #30 : 15 Eylül 2018, 18:27:56 »
PD Mix falan yapmıyor bunu bir unutun artık ya, NINER'lar geliyor. Bir sürü şey geliyor her türlü görüyor PD sizin ne yaptığınızı.
Ninner ihbarina yonelmenin her sey gorme ile ne alakasi var?? PD de iken mixinmg den uyari alan admin oldu ne guvencinden bahsediyosunuz sucluyu adutye gecip specliyp izliyodu admin
Suçluya SPEC atması tamamen IC bir olay. SPEC atılan kişi ağır bir suçtan aranıyor/sicili var. Bu durumda OPERATOR rolü yapılarak tek kişi şüpheliyi izliyor.
SPEC atma durumu IC olarak OPERATOR rolünün yapıldığını ifade ediyor.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 15 Eylül 2018, 18:36:56 »
PD Mix falan yapmıyor bunu bir unutun artık ya, NINER'lar geliyor. Bir sürü şey geliyor her türlü görüyor PD sizin ne yaptığınızı.
Ninner ihbarina yonelmenin her sey gorme ile ne alakasi var?? PD de iken mixinmg den uyari alan admin oldu ne guvencinden bahsediyosunuz sucluyu adutye gecip specliyp izliyodu admin
Suçluya SPEC atması tamamen IC bir olay. SPEC atılan kişi ağır bir suçtan aranıyor/sicili var. Bu durumda OPERATOR rolü yapılarak tek kişi şüpheliyi izliyor.
Kim diyo onu ya neden o an admin ceza yemisti ne hatirladigimi iyi biliyorum

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 15 Eylül 2018, 18:38:50 »
Kim diyo onu ya neden o an admin ceza yemisti ne hatirladigimi iyi biliyorum
Ceza yediği, neyden dolayı ceza yediği hakkında bir bilgim yok. SPEC atma durumu OPERATÖR rolü olarak tanımlanıyordu.

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #33 : 15 Eylül 2018, 18:39:31 »
Kardeşim her eleştiride haklı çıkmak için 40 takla atmaya ne gerek var OOC’de üstüne bir drone ışınlanıp senin yerini mi bildiriyor nerde olursan ol? Onu yapan iki görevli de 2 hafta uzaklaştırma aldı ayrıca.

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 15 Eylül 2018, 18:42:04 »
Kardeşim her eleştiride haklı çıkmak için 40 takla atmaya ne gerek var OOC’de üstüne bir drone ışınlanıp senin yerini mi bildiriyor nerde olursan ol? Onu yapan iki görevli de 2 hafta uzaklaştırma aldı ayrıca.
Helper olarak üslubunu düzeltmeni istiyorum, karşında arkadaşın yok.
Haklı çıkmaya çalıştığım bir durumda yok, ben ne gördüysem onu söylüyorum.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 15 Eylül 2018, 18:48:57 »
Helper olarak üslubunu düzeltmeni istiyorum, karşında arkadaşın yok.
Haklı çıkmaya çalıştığım bir durumda yok, ben ne gördüysem onu söylüyorum.
Göz ardı ettigin cok sey var demekki

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 15 Eylül 2018, 18:49:10 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #37 : 15 Eylül 2018, 18:58:41 »
Glen Parkta 4-5 tane mi ne tam hatırlamıyorum yaralı memur vardı inip 911'i aradım yardım istedim ambulans geldi ve memurların hiçbiri rol yapmadan bişey olmamış gibi araca binip gittiler.Bunlardan biri 22 Level Adam Kozlov olması gerek.Bende beklentiyi fazla yüksek tutmamaya karar verdim.
Levele bakarak rol kapasitesini anlamak çok zor, sürekli AFK bırakıp hiç rol yapmayan kişiler var.

Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.
Update verilirken yazarak vermemizi beklemiyorsun umarım?- Bu teamspeak üzerinde zaten OOC bir konuşma geçmiyor, aktif bir PURSUİT olduğu zaman sadece suçlu hangi yönde,nereye gidiyor, ne yapıyor vs. bu durumlardan bahsediyoruz.Suçlu yakalandıktan sonra herşey IC işliyor, Teamspeak üzerinde kimsenin sesi çıkmıyor. Önyargılarınızı bir kenara bırakın. LSPD tabii ki de normal kişilerden/çetelerden/mafyalardan vs. üstün olacak. Eğer üstün olmazsa ne olur? Az sayıda olsa da legal rol yapan arkadaşlar rollerini yapamaz, şehirin düzeni sağlanmaz, koruma sıfır olur.
İllegal Allahsız mı peki, onlar niye yazarak vermeyince mixe giriyor, gerçekte bir memurun aynı anda hem araba kullanıp hem update vermesi zaten mantıksız, en iyi ihtimal yanında bir kişi oturur, updatei o verir, işleyiş gerçekte bu şekilde. Legal rol yapan arkadaşlar rollerini yapamazmış, bu sunucuya başladığım zamanlar çok uzun bir süre legal rol yaptım, defalarca ama defalarca ihbar verdim hiçbirinde karşılık alamadım, bunu iki üç bahaneyle açıklayamazsınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 15 Eylül 2018, 18:59:06 »
Teamspeak'i telsiz olarak kullanma izni olan bir birlik.

Bir iletişim programının telsiz amacıyla kullanılmasında anormal bir durum göremiyorum, diğer sunucularda da işleyiş bu yöndedir. Lütfen empati kurun, bir araç takibini iletişim kurmadan yapılamayacağı gayet açık bir şekilde ortadayken ön yargı kurmanızı mantıklı bulmuyorum.
Hangi sunucuda işleyiş bu şekilde ya? ahaha, sen onlara rol sunucusu mu diyorsun?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 15 Eylül 2018, 19:03:32 »
Açık konuşmak gerekirse bence Teamspeak vb programlar hem rolü öldürüyor, hem mixe yol yapıyor. PD'de dahi bu tür olayların denetlenmesi mümkün değil.