şunu da eklemek istiyorum ki legal birlikler illegali bitirmeye oynuyor, sebebi de şu;
illegal adam legale geçtiği zaman daha önceden rol yaptığı kişiye mix uygulayabilir,
illegalde yapamadığı şeyleri legalde yapma isteği,
bedavadan silah, zırh, unvanın verdiği gaz.
rolün başında kötü davranıp sonrasında da karakol içerisinde iyi davranıp şikayet açılmaması için uğraşanlar,
şahsen dün gece bir rol yaşandı, glen park yanında otele baskın atıldı ve ben aracımın motoru bozulduğu için orada kaldım. legal birliklere derdimi anlatmaya çalışıyorum agresif agresif rol yapıyor çatışma olabilir ama ben orada bir sivil vatandaşım, kendi başıma hallettim aracı sonrasında da bana agresif davranan kadın polise patlattım kaçtım, ne hikmetse çatışma var diye bana "uza,s*ktir git" gibi kelimeler kullanan polisler rolü bırakıp 7 araç beni peşlediler. altımdaki araba clover olmasına rağmen pit ata ata aracımı bozan pd (sivildi ve maske takmıştı) şimdi yaptıkları role bak, benim çetem metem yok ama bana yapılan durum hiç hoş değildi. bagajdaki silah milah ne varsa aldılar sonrasında da 1000dk yapıştırdılar. yapmakta haklılar ama bunu yapma tavırları hoş değildi. neyse ki beni hapse götüren arkadaş rolünü güzel yaptı da gönlümü aldı.