Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucudaki illegal birlik azlığı, destek olmaması.

Başlatan yaratırız stıllerı, 26 Aralık 2022, 23:19:08
Okunma sayısı 23431 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Kasım 2023, 22:13
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Kasım 2023, 01:47
Toplam oynama: 102 gün, 11 saat
Ynt: Sunucudaki illegal birlik azlığı, destek olmaması.
« Yanıtla #60 : 07 Ocak 2023, 19:31:27 »
Artı olarak ekleyeyim; pd/sd kontenjanı çok yüksek ve illegal rol yapmak isteyenler zorlanıyor, ana karakterimde sdde olsam bile yan karakterimde bunun etkisini çok yaşadım. Ve destekliyorum :like:

Bence kontenjanlarda bir sıkıntı yok. Sunucuda legal rol yapmayan ve illegal adi altında geçinen kişiler için bu arge. İllegal olup boş boş takılmak yerine neden birlik acmiyorlar? Onun hakkında bu arge.

Çevrimdışı Mr.Hakki!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2025, 19:46
Toplam oynama: 90 gün, 23 saat
« Yanıtla #61 : 08 Ocak 2023, 18:14:58 »
destekliyorum

Çevrimdışı weareblessed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:32
Toplam oynama: 247 gün, 16 saat
Rhea Adkins Lv.31
Son giriş: 17 Ocak 2024, 17:40
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 03:03
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #62 : 09 Ocak 2023, 03:03:32 »
Bütün yorumları tek tek okudum ve eskiden çok köklü birliklerin zamanında o birliklerden birinin içerisinde bulunup illegal rol yaptım. Şuan SD olarak rol yapıyorum. Bir kaç tane PD/SD arkadaşın yorumları tamamen destek vermemek üzerine gördüm, tamamen saçmalamışlar. Gerçekten İl-legal birliklere gereken değer verilmiyor belkide bunun en büyük etkeni İl-legal adı altında eline IŞID militanı gibi silah alıp Selamın Aleyküm diyerek ateş etmeleri. PD/SD İl-legal'e misafir çocuğu gibi davranıyor, Çoğu zaman WIN oynanıyor, Il-legal'lere çoğu zaman gerekli hak tanınmıyor. Eskiden devriye sırasında iki oluşum arasında savaş görebiliyorduk artık mumla arıyoruz. Şuan gerçekten birşeyler yapmaya çalışan oluşumlar kendi içinde birşeyler başarmaya çalışıyor, bu şekilde olmaz. Gerçekten gerekiyorsa Adminlerin Legal SD/PD oluşumlarından çıkıp Il-legal birliklerde rol yapması gerekiyorsa birlik oluşturup insanları role teşvik etmeleri gerekiyor. Gerekiyorsa Il-legal' tamamen revizyon görsün. Il-legal silahlar sıfırlansın. PD/SD silahları revizyon görsün. Ben SMG ya da Shotgun kullanan bir Departman oyuncusu görmedim. Bu silahlar kullanılmaya teşvik edilsin. M4, AK-47 gibi silahlara ulaşım zor olsun. İnsanların Il-legal rolü hakkıyla yapmaktan zevk alması için 

:onay:DESTEK :onay:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 10 Ocak 2023, 13:18:23 »
Bütün yorumları tek tek okudum ve eskiden çok köklü birliklerin zamanında o birliklerden birinin içerisinde bulunup illegal rol yaptım. Şuan SD olarak rol yapıyorum. Bir kaç tane PD/SD arkadaşın yorumları tamamen destek vermemek üzerine gördüm, tamamen saçmalamışlar. Gerçekten İl-legal birliklere gereken değer verilmiyor belkide bunun en büyük etkeni İl-legal adı altında eline IŞID militanı gibi silah alıp Selamın Aleyküm diyerek ateş etmeleri. PD/SD İl-legal'e misafir çocuğu gibi davranıyor, Çoğu zaman WIN oynanıyor, Il-legal'lere çoğu zaman gerekli hak tanınmıyor. Eskiden devriye sırasında iki oluşum arasında savaş görebiliyorduk artık mumla arıyoruz. Şuan gerçekten birşeyler yapmaya çalışan oluşumlar kendi içinde birşeyler başarmaya çalışıyor, bu şekilde olmaz. Gerçekten gerekiyorsa Adminlerin Legal SD/PD oluşumlarından çıkıp Il-legal birliklerde rol yapması gerekiyorsa birlik oluşturup insanları role teşvik etmeleri gerekiyor. Gerekiyorsa Il-legal' tamamen revizyon görsün. Il-legal silahlar sıfırlansın. PD/SD silahları revizyon görsün. Ben SMG ya da Shotgun kullanan bir Departman oyuncusu görmedim. Bu silahlar kullanılmaya teşvik edilsin. M4, AK-47 gibi silahlara ulaşım zor olsun. İnsanların Il-legal rolü hakkıyla yapmaktan zevk alması için 

Elinde silahla gezip dm için yer arayanlara illegal denmiyor. Dediğin şeyler çoğunluk olarak dogru. Her ne kadar legal olsan da empati kurman çok hoş.

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #64 : 11 Ocak 2023, 23:20:03 »

bazen hatırlamak gerekiyor her sunucunun amacı roleplay olmuyor işte ;) ki keşke rinanın da amacı roleplay olsa.

Çevrimdışı mericmeric

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Payne Lv.15
Son giriş: 08 Nisan 2024, 11:13
Toplam oynama: 75 gün, 14 saat
Rick Paynex Lv.15
Son giriş: 05 Kasım 2022, 21:50
Toplam oynama: 2 gün, 21 saat
« Yanıtla #65 : 13 Ocak 2023, 10:29:08 »
Rick Payne karakterimde 50 tane ic sicil var bir tane düzgün rol yapan pd görmedim. Çok normal.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #66 : 13 Ocak 2023, 12:27:36 »
uyusturucu destegi falan hak edene saglanır da harbi birlikler azalmıs sasırdım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #67 : 13 Ocak 2023, 13:58:47 »
uyusturucu destegi falan hak edene saglanır da harbi birlikler azalmıs sasırdım

Senin bıraktığındaki gibi değil Rina şu anda. Şu anda genel olarak insanlar illegalim adı altında gezinip araçla dolaşıp ya da düşman ya da PD avlıyorlar. Şu anda aktif olan birliklerden kaçı hoodlarında aktif rol gerçekleştiriyor? Buna dert yanıyor çoğu kişi.

Çevrimdışı 3kedy1donutu7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 18:43
Toplam oynama: 175 gün, 3 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 18:27
Toplam oynama: 8 gün, 1 saat
Son giriş: 25 Mayıs 2024, 20:33
Toplam oynama: 10 gün, 4 saat
Son giriş: 09 Temmuz 2024, 13:59
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Son giriş: 23 Haziran 2024, 14:04
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #69 : 24 Ocak 2023, 13:36:53 »
eskiden sw 500 çekerken şimdiki 999 luk halinden çok daha aktif vardı şimdikiler vds bu yüzden oldugunu düşünüyorum ben DESTEK
1