Bütün yorumları tek tek okudum ve eskiden çok köklü birliklerin zamanında o birliklerden birinin içerisinde bulunup illegal rol yaptım. Şuan SD olarak rol yapıyorum. Bir kaç tane PD/SD arkadaşın yorumları tamamen destek vermemek üzerine gördüm, tamamen saçmalamışlar. Gerçekten İl-legal birliklere gereken değer verilmiyor belkide bunun en büyük etkeni İl-legal adı altında eline IŞID militanı gibi silah alıp Selamın Aleyküm diyerek ateş etmeleri. PD/SD İl-legal'e misafir çocuğu gibi davranıyor, Çoğu zaman WIN oynanıyor, Il-legal'lere çoğu zaman gerekli hak tanınmıyor. Eskiden devriye sırasında iki oluşum arasında savaş görebiliyorduk artık mumla arıyoruz. Şuan gerçekten birşeyler yapmaya çalışan oluşumlar kendi içinde birşeyler başarmaya çalışıyor, bu şekilde olmaz. Gerçekten gerekiyorsa Adminlerin Legal SD/PD oluşumlarından çıkıp Il-legal birliklerde rol yapması gerekiyorsa birlik oluşturup insanları role teşvik etmeleri gerekiyor. Gerekiyorsa Il-legal' tamamen revizyon görsün. Il-legal silahlar sıfırlansın. PD/SD silahları revizyon görsün. Ben SMG ya da Shotgun kullanan bir Departman oyuncusu görmedim. Bu silahlar kullanılmaya teşvik edilsin. M4, AK-47 gibi silahlara ulaşım zor olsun. İnsanların Il-legal rolü hakkıyla yapmaktan zevk alması için
DESTEK