@HAN! Fikrin için teşekkürler, her fikir bizim için önemli. Fakat yukarıdaki fikrinin gerçekleşmesi maalesef olmaz, sebebini şöyle açıklayayım:
Koltuk sevdalısı değilim (Gönderme yok), koltuğu da tapulamadım fakat öncelikle her 3 aylık süreçte bir yönetim değişimi City Hall için zarar olur, vakit kaybı olur. Birisi gelir bir şey yapar 3 ay sonra öbürü gelir değiştirir sonra öbürü falan, olmaz yani. "Süre daha uzun olsun o zaman" denebilir, bunu da şöyle açıklayayım. Rekabet ortamı olsa gerçekten sarar yalan yok, ben konuşma yaparken birilerine sallasam, rekabet ortamı oluşsa, birilerine sallayarak milletin gazını alsam aynı realdeki gibi gerçekten güzel olur fakat şöyle bir durum var. Benim kararımca bir oylama, seçim gibi bir şey olursa o IC olmaz. Discord, ts, forumdan ooc oy toplamalara kadar sarkar o ve oyuncuların ağır bir kısmının böyle bir seçimde IC olarak icraat yapana değil, kendi OOC arkadaşına oy vereceği net şekilde tahmin edilebilir. "Knk bana veriyon demi oy?-Evet knk" tarzında ilerler emin ol. Bu fikrine bu yüzden karşıyım ama dediğim gibi bilsem ki herşey olması gerektiği gibi olacak, biz de çok zevk alırız. Opiti sadece "Ben ekonomistim" desin diye almadık mesela.
@turtle fubaylow Sana da aynı şekilde cevap vermiş olalım aynı yorum olduğu için

Hükümet binasında NPC nin yaptığı şeyleri birlik üyelerinin yapması gerekiyor bence
Bu hastanedeki NPC'nin hastalık iyileştirmesi gibi bir şey oluyor rol artışı aşırı artar bina içinde.
Altyapısı sağlam olursa düşünülebilir fakat bu sunucuyu ilgilendiren bir şey olduğu için buna bizim bir şey dememiz pek doğru değil. Biz fikri geliştirip detaylandırıp yönetime sunabiliriz ama.
City Hall için en önemli gelmesi gerekenlerden birisi ekonomi şöyle anlatayım. Belirsiz aralıklarla anlık kriz oluşturulabilir bu sunucunun ekonomi dengesini sağlayacaktır. Vatandaşlık vergisi, gişe fiyatları, benzin fiyatları, banka ve dövizlerdeki faiz oranları, araç vergileri, ev vergileri vs. bunlar anlık patlama yaşarsa insanlar buna tepki gösterecek trol yapanda olacak rolünü yapanda olacak hem City Hall hem ajanslar haber yaparak rol yapacak.
İkinci bir husus yukarıdaki arkadaşların dedikleri gibi Miting tarzı konuşmalar halka verilecek sözler tezgah kurarak veya bir şeyler satarak geçimini sağlayan vatandaş ile iç içe olmak samimi ortam oluşturmak ben belediye başkanını rozetini açıp halk ile iç içe çok sayılı şekilde görmüşümdür.
Üçüncü ve son ekleyeceğim şehir için yapılacak işler eskiden sokak lambası ampul değiştirme tarzı roller görüyorduk bunlar geri gelebilir, çöpcülük mesleği City Hall'a tamamen geçebilir düzenli olarak çöp temizlikleri, deniz temizliği yeni oturma alanları vs. bunları sunucunun değil City Hall'ın getirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi ekonomi için söylenilen şeylerle
@Opit80 ilgilenecek, kriz politikaları vs. üzerinde çalışacak ama ondan önce üniversite için uğraşıyor. Gişeler, benzinler saatlik vergiler City Hall yönetiminde olsa bile araç ev vergileri sunucu yönetiminde, biz sadece yönetime iletiriz bunu da, kriz çıkartılacaksa çıkartırız. Halk ile iç içeyiz çoğu zaman zaten senin de belirttiğin gibi. Sokağa inip insanları dinleyerek oradan da fikir alarak ilerliyoruz. Idlewood'da sosisli ısmarlamışlığım bile var

Miting olarak belli başlı konular bulduğumuz sürece düzenlenecek. Son kısım için şunu söyleyeyim. Zaten CH olarak başladık sağda solda ampul kırmaya ATM bozmaya. Buraların özellikle fark edilmesini istediğimiz için 2-3 gün dokunmuyoruz sadece label ekliyoruz bunu yapmamızın asıl sebebi de aslında kendi aramızda ATM bozup tamir etmekten ziyade siz oyuncunlardan gerek ihbar gerek online işlemler üzerinde geri bildirim almak "A caddesinde ATM bozuk" tarzı şeyleri oyunculardan almak istiyoruz aslında ama dediğim gibi bunları sık sık yapıyoruz zaten. Bir tane örnek atayım sadece, City Hall tanıtımda çok daha fazlası var bu tarz arızaların, dediğim gibi geri dönüşleri oyunculardan almak asıl amacımız.

Deniz temizliği için sadece roller yapılabilir herhangi sisteme gerek kalmadan, çöp için de belediye olarak roller yapılabilir fakat çöp tamamen CH geçmez. Bunun sebebi oyuncuların kısıtlanmaması.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler bu arada.