Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

City hall hakkında AR-GE

Başlatan Opit80, 28 Ağustos 2022, 21:53:29
Okunma sayısı 22010 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
City hall hakkında AR-GE
« : 28 Ağustos 2022, 21:53:29 »
City hall hakkında AR-GE

İyi akşamlar, city hall departmanı hakkında birkaç yeni güncelleme yapmayı düşünüyoruz. Özellikle sistem ve işleyiş hakkında city hall departmanına yeni şeyler katmayı planlıyoruz. Bu konu hakkında sizlerden City Hall ile ilgili eleştirileriniz, eklenebilecek yeni sistemler, işleyiş hakkında değiştirilebilecek veya eklenebilecek düşüncelerinizi açık ve açıklayıcı şekilde buraya yazmanızı istiyoruz. Dile getirdiğiniz her düşünce bizler için önemli ve City Hall'a büyük bir etkisi olabilir.

*City Hall'a yeni bir sistem ve işleyiş getirme düşüncesindeyiz. City hall'da çalışan kişiler yol bakım çalışmaları, iş yeri lisanslarını kontrol ve linsans verme, etkinlik düzenleme vb işleriyle uğraşıyor. City Hall'ın bunlar haricinde yapabileceği şeyler hakkında eğer ki fikirleriniz varsa bunları öğrenmek istiyoruz.

Çevrimdışı frozen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2024, 23:52
Toplam oynama: 32 gün, 4 saat
Son giriş: 28 Haziran 2024, 00:24
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: City hall hakkında AR-GE
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2022, 00:11:52 »
Baskanin Santos hakkinda basin aciklamasi yapmasi, miting gibi etkinlikler, okul rolleri, ck olanlar icin mezar yeri ayarlama rolleri  belki olen karakterin ismi mezarlik maplerinde olabilir gibi gibi
1

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2022, 01:14:29 »
Baskanin Santos hakkinda basin aciklamasi yapmasi, miting gibi etkinlikler, okul rolleri, ck olanlar icin mezar yeri ayarlama rolleri  belki olen karakterin ismi mezarlik maplerinde olabilir gibi gibi
Okul yolda, sistemi kuruluyor. Mezarlık olayını tam anlayamadım.

Çevrimdışı frozen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2024, 23:52
Toplam oynama: 32 gün, 4 saat
Son giriş: 28 Haziran 2024, 00:24
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2022, 01:18:08 »

Mezarlik isleri genelde valiliktedir Amerika'da. ck olan karakterlerin isimlerini basvuru veya evrak sonucu, yola koyulan cityhall objelerindeki gibi yaziyla mezar maplerine eklenebilir demek istedim. ck olanin mezarligina gittigimizde rol yaparken gercekci olur diye dusundum
1

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2022, 01:46:44 »

Mezarlik isleri genelde valiliktedir Amerika'da. ck olan karakterlerin isimlerini basvuru veya evrak sonucu, yola koyulan cityhall objelerindeki gibi yaziyla mezar maplerine eklenebilir demek istedim. ck olanin mezarligina gittigimizde rol yaparken gercekci olur diye dusundum
Bunu yapabiliriz evet, labeller sonsuza kadar kalmaz ama 10 gün falan belki biraz daha fazla kalabilir mezarlarda. Bunu ayarlayacagız  :like:
1

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2022, 08:28:23 »
Benim önerim sistemden farklı bir şey.

Bence rekabet olmalı yani rekabet olduğunda gerçekten yapılan iş sarıyor, yeni bir ekip kurulup onlarında çeşitli yerlerde konuşma düzenlemesi, şuanki başkanın önüne geçmek için çabalaması bence çok hoş olucaktır, kimse beni yanlış anlamasın bu arada, artszy, opit80 çok sevdiğim insanlar ama rekabet tatlı gelir diye düşünüyorum. Zaten yeni bir ekip kurulursa, şuankii başkanın önüne geçmek için çalışmalar yaparsa otomatik olarak Lucas Cobain karakterinin de halkını mutlu etmek ve seçimde oy almak için bazı icraatler göstermesi gerekiyor. Böylece devamlı olarak bir döngü oluşur diye düşünüyorum. Benim önerim bu, ayrıca bir de seçim sistemi gelmesi lazım, 3 ayda bir seçim olabilir mesela veya 6 ayda bir, bunu bilemem. Oyun üzerinde. Belediye binasına bir NPC koyulur etkileşime geçildiğinde oy atmak istediğimiz kişiyi seçeriz ve oylama sistemi de böylece sonuçlanır. Olaya VDS girmemesi için oy atılacakken belediye binasının içine gelmeöiz gerekli olmalı. Önerim bu siz ne düşünüyorsunuz?
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2022, 08:31:31 »
Spoiler:
Benim önerim sistemden farklı bir şey.

Bence rekabet olmalı yani rekabet olduğunda gerçekten yapılan iş sarıyor, yeni bir ekip kurulup onlarında çeşitli yerlerde konuşma düzenlemesi, şuanki başkanın önüne geçmek için çabalaması bence çok hoş olucaktır, kimse beni yanlış anlamasın bu arada, artszy, opit80 çok sevdiğim insanlar ama rekabet tatlı gelir diye düşünüyorum. Zaten yeni bir ekip kurulursa, şuankii başkanın önüne geçmek için çalışmalar yaparsa otomatik olarak Lucas Cobain karakterinin de halkını mutlu etmek ve seçimde oy almak için bazı icraatler göstermesi gerekiyor. Böylece devamlı olarak bir döngü oluşur diye düşünüyorum. Benim önerim bu, ayrıca bir de seçim sistemi gelmesi lazım, 3 ayda bir seçim olabilir mesela veya 6 ayda bir, bunu bilemem. Oyun üzerinde. Belediye binasına bir NPC koyulur etkileşime geçildiğinde oy atmak istediğimiz kişiyi seçeriz ve oylama sistemi de böylece sonuçlanır. Olaya VDS girmemesi için oy atılacakken belediye binasının içine gelmeöiz gerekli olmalı. Önerim bu siz ne düşünüyorsunuz?
Katılıyorum, farklı partiler kurulması rekabeti ve çabalamayı kızıştıracaktır elbet ki diyelim ki oy-seçim olacak o bir bina içerisinde olmalı ki oraya gidip örneği /oyver yazacağız, karşımıza adaylara yönelik bir sayfa çıkabilir aynı /discord komutu gibi düşünebiliriz.
1

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2022, 09:16:39 »
Hükümet binasında NPC nin yaptığı şeyleri birlik üyelerinin yapması gerekiyor bence

Bu hastanedeki NPC'nin hastalık iyileştirmesi gibi bir şey oluyor rol artışı aşırı artar bina içinde.
1

Çevrimdışı Beton

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jaric Rodii Lv.14
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:11
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2022, 13:50:23 »
City Hall için en önemli gelmesi gerekenlerden birisi ekonomi şöyle anlatayım. Belirsiz aralıklarla anlık kriz oluşturulabilir bu sunucunun ekonomi dengesini sağlayacaktır. Vatandaşlık vergisi, gişe fiyatları, benzin fiyatları, banka ve dövizlerdeki faiz oranları, araç vergileri, ev vergileri vs. bunlar anlık patlama yaşarsa insanlar buna tepki gösterecek trol yapanda olacak rolünü yapanda olacak hem City Hall hem ajanslar haber yaparak rol yapacak.
İkinci bir husus yukarıdaki arkadaşların dedikleri gibi Miting tarzı konuşmalar halka verilecek sözler tezgah kurarak veya bir şeyler satarak geçimini sağlayan vatandaş ile iç içe olmak samimi ortam oluşturmak ben belediye başkanını rozetini açıp halk ile iç içe çok sayılı şekilde görmüşümdür.
Üçüncü ve son ekleyeceğim şehir için yapılacak işler eskiden sokak lambası ampul değiştirme tarzı roller görüyorduk bunlar geri gelebilir, çöpcülük mesleği City Hall'a tamamen geçebilir düzenli olarak çöp temizlikleri, deniz temizliği yeni oturma alanları vs. bunları sunucunun değil City Hall'ın getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

1

Çevrimdışı Unreachable

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 18:57
Toplam oynama: 196 gün, 14 saat
Son giriş: 04 Eylül 2024, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2022, 17:15:50 »
Bence belediye cenaze evlerine kıymalı pide göndermeli... En önemli geliştirmenin bu olacağını düşünüyorum, yapılırsa sunucunun prestiji bence bir 10 kat falan artabilir. Üff canım çekti, olsada yesek.
1
1