Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unban yanlış yasaklama.

Başlatan wzdlkp, 11 Temmuz 2022, 01:00:46
Okunma sayısı 1545 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2022, 22:30
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Birlik: *****ann
Ynt: Unban yanlış yasaklama.
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Hile olmadığımı kanıtlamama rağmen neden hala kontrol etmek istediğinizi anlamadım, bir sebep belirtmeden kontrol yapmanıza kimse, bende dahil izin vermez. Hileysem ve bu sebeple kontrol yapıyorsanız neden direk yasaklamıyorsunuz da kontrol yapıyorsunuz ?

Hile olmadığımı kanıtladığımı düşünüyorum ki öyle, eğer değilse hile kontrolu yapma gereği duymadan direk olarak yasaklardınız. Yasağım açılırsa size “ Neden daha önce probation ve kontrol yapılması gerektiğini söylediniz “ diye bir soru sormam, gereksiz yere ticketi uzatıyorsunuz ve aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Lütfen daha fazla uzatmadan yasağımı açıp ticketi kapatın.

Bilgisayarda mikrafon olmadığı için tsde konuşamıyorum, telefonumda ios olduğu için telefona da indiremiyorum, uygunsa discord ve ya istediğiniz uygulama üzerinden iletişime geçelim tatlı tatlı konuşup çözülecek olayı uzatıyorsunuz, lütfen.

Yetkiliye karşı gelmediğimi, sunucuyu kötülemediğimi söylemek isterim. Sunucu başarılı ve zamanında 1000 kişi görmüş sunucu, ve yakın zamanda tekrardan 1000 kişiyi göreceğine inanıyorum. Bu yüzden sunucunun en iyi zamanında bir yetkilinin yanlış yasaklama sebebiyle oynayamam bana kötü geliyor.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Gereksiz yere uzatan sizsiniz. Kontrol edilse temiz çıksa yasağınız direkt olarak açılacak. Log çıkmasından endişe duyuyorsunuz sanırım. Onaylamıyorsanız yasağınızda bir gelişme olmayacak.
Savunma yaptım diyorsunuz ama bu sözlü savunma. Kanıt falan yok orada, ama bizde var. Bizim videolu kanıtımıza göre mi bakacağız sizin sözlü savunmanıza göre mi? Açıklama yetersiz. Ya hile kontrolünü onaylarsınız ya da şimdi itiraf edersiniz. Seçim sizin. Daha fazla uzatacaksanız ticketi kapatacağım.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Sesli konuşmaktan kaçınıyorsunuz, haklı olduğumu sizde biliyorsunuz. Ticket konular sizin için önemsiz sanırım sürekli olarak ticketi kapatmak istediğinizi söze getiriyorsunuz ve dikkatli bir şekilde dediklerimi okumamışsınız, videolu şekilde kanıtımı sunmama rağmen sözlü savunma diyorsunuz, size başka nasıl bir kanıt suna bilirim ? Sesli gelin videoyu açayım daha açık şekilde daha açıklayıcı şekilde anlatayım. Böyle devam edicekseniz Şikayetin Heraya ve ya sizden daha üst yetkiliye atanmasını istiyorum. Kontrol edilmesinde bir sorun yok sadece sebepsiz şekilde kontrol edilmesini istemiyorum ve bu benim hakkım, hile olmadığımı kanıtladım ve kontrol edilmesini istemiyorum. Tsde 2 gündür toplam 7 saat sizi bekledim ama pm atmadınız sizinle sesli bir şekilde konuşup olayı kapatmak istiyorum ama hala uzatan taraf sizsiniz diyorsunuz
Bir dahakine savunma yapan kişinin yazdıklarını ve attığı videoları daha dikkatli izlemenizi ve eğer savunmacı taraf video atarsa izlemenizi öneririm.

https://streamable.com/b1udpb Ticketin birinci sayfasında videoyu atarak savunmamı yapmıştım, okuya bilirsiniz.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
https://media.discordapp.net/attachments/780594498006155304/991696762106556558/IMG_8872.png https://media.discordapp.net/attachments/780594498006155304/991696762458886297/IMG_8873.png

Araca mermi gelmiyorken diyorsunuz ama sıktığımız mermilerin çoğu araca gidiyor m4le sıkıyoruz. Millet sunucuda en yüksek çatıya çıkıp aşağıdaki adamları vuruyor ama kısa mesafede mermi gitmiyor diyorsunuz, kanıtınız var mı dediniz kanıtımıda sundum, açıklamamıda yaptım. https://streamable.com/b1udpb 12 saniyede beni yasaklayan yetkiliyi bile düşürememişiz yan koltukta oturanı düşüre bilmişiz hilenin nerede olduğunu bana açıklar mısınız ?

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Client çalışma ve arka plan kayıtlarınız incelenecektir, eğer herhangi bir hile girişiminde bulunduğunuz tespit edilirse sunucuda giriş yapmış olduğunuz karakterler yasaklanacaktır. Onaylıyor musunuz?

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Onaylıyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #16 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Çok fazla hile kaydı mevcut, yasak açılmayacak.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Doğukan, kayıtları bana ata bilme ihtimalin var mı ? Çok merak ediyorum, arada sırada client açarken ve ya oyuna giriş yaparken Anti Cheat hile bulundu diye uyarıyordu, evet, ama samp üzerinde arkadaşımın açacağı yeni sunucuda hile testeriyim bu yüzden gta dosyamda unutup hile bıraka biliyordum, sunucuda tek tester değil bir sürü iş var arkadaşım olduğu için yardım etmeye de çalışıyorum kafam zaten karışık oluyor unutmam çok normal kral kayıtları buraya atsan konuşsak olmaz mı lütfen, sunucuda karakterimin üstünde çok emeğim var zaten oynadığım saate bakarsanız görürsünüz, bir başka samp sunucu için Rina Roleplayda  emek verdiğim karakterimin yasaklanmasını istemem tek ben değil kimse istemez. Yasaklandığım gece hile yoktu o gecenin kayıtlarınada bakın lütfen hiç bir hile kayıdı yoktur emeğim olmasa bu kadar uğraşmam, yaklaşık 3 haftadır ticket açık, 4 5 gündür de senin cevabını bekliyorum kral bir ihtimal yok mu lütfen, probationu kabul etsem şuana bitmiş olurdu hile olsam zaten kabul ederdim şuana bitmiş olurdu ama hile olmadığımı sonuna kadar savundum hile değildim lütfen
Sunucuda haksız yere 1-2 kez daha banlanmıştım ve banım açılmıştı gidipde yetkili şikayeti ve ya ticket açıp da birisini şikayet etmemiştim yanlışlıkla olmuştur fazla çalışıp yorulmuştur diye banlamıştır diyip geçiyodum hep sunucuda hiç bir kötü niyetim yok, bende diğer sunucuda yoruluyorum düşünemeyip hile dosyasını silip de giriş yapmak aklıma gelmiyordu benim hatam olduğunun farkındayım arkadaşıma yardım ettiğim içinde pişman değilim ama ban yemek beni üzüyor doğukan.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz problem, forum üzerinden çözüldüğü takdirde uzun süreceği için sizi TEAMSPEAK3 adresimize bekliyoruz. TEAMSPEAK 3 sunucumuza giriş yapıp Ticket üzerinden çağrıldım kanalına adınızın yanına köşeli parantez içinde ticket numaranızı yazarak bekleyiniz.
Örneğin: Daryl Morgan [#44444]
TEAMSPEAK3 ADRESİMİZ: 51.255.99.28:666

İyi roller,
RINA RP - YÖNETİM

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
TeamSpeak3’de Herayla konuştuk size atayıp probationa alacağını söyledi.