Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unban yanlış yasaklama.

Başlatan wzdlkp, 11 Temmuz 2022, 01:00:46
Okunma sayısı 1534 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: Unban yanlış yasaklama.
« Yanıtla #20 : 11 Temmuz 2022, 01:01:17 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Haziran 2022, 22:30
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Birlik: *****ann
« Yanıtla #21 : 11 Temmuz 2022, 07:58:06 »
Öncelikle merhabalar, aşağıda söylediğim herhangi bir cümlede sunucuyu kötülemediğimi bilmenizi isterim.
" Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın " : 
Sunucuda illegallerin çoğunluk kısmı hile kullanıyor bunu oynayan herkes biliyor. Sürekli silah kaybetmek, sürekli yaralı süresini beklemek insanın canını çok sıkıyor. Hileler aracın içinde herhangi bir silah gördükleri zaman direk ateş açıyorlar ve bir kaç saniye geçmeden yaralıya düşürüyorlar. Kim olsa bu duruma sinirlenir insan artık şikayet açmaktan yoruluyor çünkü bu durumlar fazla dönüyor. Şikayet açıp ticket açıp iade istemek onu beklemek çok sıkıcı bir durum. Youtubeye rina roleplay yazdığınız zaman genel bir kısmı dm videosu ve bir çok videolarda hileyle çekilmiş, bu durumda bu konu üzerinde bir süre sonra dayanamayıp sende hile açıyorsun. Yasaklandığım gece polislerle çatışma rolündeyken başka bir kiralık araç gelip bizi hileyle vurmaya çalıştı ve o gece sunucuda yasaklandım. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır, iyi günler.

" Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın. “
Tekrardan merhabalar. Karakterim Japonyada doğmuş daha sonrasında illegal durumlar olduğu zaman Los Santos’a taşınmıştır.

Sunucuda daha öncelerinde drift, yarış birliklerinin kurulduğunu biliyorum ve daha sonrasında uzun bir süre geçmeden hepsi kapandı diye biliyorum. IC karakterim de japon olduğu ve araçlarla yakından ilgilendiği için drift birliği kurmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla birlikte çıkarttığım rolleri editleyip güzel rol ssleri çıkartıp birliği daha da yükselteceğiz.
Daha sonrasında konumu Willowfieldde bulunan arkadaşımızın olan barı birlikte işletip barın ismini daha da çok duyurmaya çalışacağız. Gece bir kaç saatimizi böyle geçirip daha sonra sabahında drift birliğimizi yöneteceğiz.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 11 Temmuz 2022, 12:07:25 »
Probation sürecinde araç, silah kullanamaz para alıp veremezsiniz. Buna uygun bir rol planı oluşturun.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Haziran 2022, 22:30
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Birlik: *****ann
« Yanıtla #23 : 11 Temmuz 2022, 15:00:49 »
Ben size araç kullanıcam ve ya birisine vericem demedim, birlik işini tek yapıcağımı da demedim. Dikkatli okursanız eğer arkadaşlarımla birlikte oluşturacağız dedim. Araç rolünde silah kullanmasının ne alaka olduğunu anlamış değilim.
Bar işletmeye gelirsek birisine para vermeme gerek yok, barı satın almama da gerek yok arkadaşımın barını kullanacağız.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 12 Temmuz 2022, 18:19:45 »
Önceden probationa giren bir karakter bir daha probationa giremez. Hera'nın öyle söyleyip söylemediği de belli değil söylemiş ola bile yüksek ihtimalle yönetici notunuzda o kısma bakılmadı. Kısacası yasağınız açılmayacak ve probationa alınmayacaksınız. Konu kilitlendi ve arşivlendi.