Doğukan, kayıtları bana ata bilme ihtimalin var mı ? Çok merak ediyorum, arada sırada client açarken ve ya oyuna giriş yaparken Anti Cheat hile bulundu diye uyarıyordu, evet, ama samp üzerinde arkadaşımın açacağı yeni sunucuda hile testeriyim bu yüzden gta dosyamda unutup hile bıraka biliyordum, sunucuda tek tester değil bir sürü iş var arkadaşım olduğu için yardım etmeye de çalışıyorum kafam zaten karışık oluyor unutmam çok normal kral kayıtları buraya atsan konuşsak olmaz mı lütfen, sunucuda karakterimin üstünde çok emeğim var zaten oynadığım saate bakarsanız görürsünüz, bir başka samp sunucu için Rina Roleplayda emek verdiğim karakterimin yasaklanmasını istemem tek ben değil kimse istemez. Yasaklandığım gece hile yoktu o gecenin kayıtlarınada bakın lütfen hiç bir hile kayıdı yoktur emeğim olmasa bu kadar uğraşmam, yaklaşık 3 haftadır ticket açık, 4 5 gündür de senin cevabını bekliyorum kral bir ihtimal yok mu lütfen, probationu kabul etsem şuana bitmiş olurdu hile olsam zaten kabul ederdim şuana bitmiş olurdu ama hile olmadığımı sonuna kadar savundum hile değildim lütfen
Sunucuda haksız yere 1-2 kez daha banlanmıştım ve banım açılmıştı gidipde yetkili şikayeti ve ya ticket açıp da birisini şikayet etmemiştim yanlışlıkla olmuştur fazla çalışıp yorulmuştur diye banlamıştır diyip geçiyodum hep sunucuda hiç bir kötü niyetim yok, bende diğer sunucuda yoruluyorum düşünemeyip hile dosyasını silip de giriş yapmak aklıma gelmiyordu benim hatam olduğunun farkındayım arkadaşıma yardım ettiğim içinde pişman değilim ama ban yemek beni üzüyor doğukan.